Zaharova ponovo udara na Merca! Koju istorijsku eru želi da ponovi budući kancelar Nemačke?

djuka bizon kaze ako ne damo litijum da ce nas okupirati, a aljek siftar im dade kosovo, samo malo mora i litijum dok soplcu brise sajbu cekajuci ga na aerodromu kao slepac

znaci, veleizdajnik je svako ko bi da zatruje srbiju vadeci joj litijum za racun nemacke teznje da se pozicionira protiv kine u borbi za trziste elektricnih automobila

ako si za kopanje za gazdu solca onda si veleizdajnik kao djuka i aljek siftar, i radis za 4. rajh, te ja moram da te se odreknem

pomrsicemo im mi ameri konce svima, nismo zaboravili siftarevo ulagovanje klintonu, i ko je uzimao pare od kriminalne usaid, a sada se pravi blesav - 90% para je uzeo sns, ana i aljek, a sada krive neke lazne nvo, upadaju im u prostorije za obojenu koju su oni SNS vrsili sve ove godine i sada doveli do velikog finala kada bi da puste krv srbadiji i to mladima, STIDENTIMA!
kako god bilo il će se litijum kopati il će biti kao što je nušić opisivao u svojoj knizi 1915. kada su srpska sela i gradovi bili okičeni bijelim zastavama da dočekuju njemce i austrougare...kaže nušić (sin mu jedinac poginuo na kolubari) srpski oficir traži položaj za topove da spriječi nailazak neprijatelja a iza leđa domaćini u selu mu već izvjesili bjele zastave za neprijatelja...a da ne govorim o onom srpskom selu u okolini šabca koji je podigao spomenik austrougarskom oficiru kojeg je četnik ubio 1915. ...još su kupili novac kao odštetu za obitelj okupatora....a treba li se sjetiti komšija drugosrbijanaca koji su napostvovali i silovali srpske vojničke žene koje su se same brinule o gazdinstvima dok su im muževi bili mrtvi ili na krfu.

Nemam tu informaciju, ali složičemo se da je ipak daleko više Rusa postradalo pod Putinom.
poanta nije u stradanju već u cilju koji se mora ostvariti...neki likovi kažu da je holokaust u ww2 bio organiziran od strane nekih uticajnih krugova povezanih sa židovskom elitom da bi se najzad primoralo ostale židove da napuste evropu i nasele palestinu...sjećam se hrvatski židov goldstein pisao je kako mu je otac 30tih godina otišao u palestinu da izvidi stanje da se preseli s obitelji ali nakon viđenog vratio se u zagreb i odlučio da po njegovu žalost ostane u kraljevini jer eto tamo nije bio nimalo ugodan život ...inače otac mu je završio u jami u okolici gospića
...
stoga koliko god žtava bilo rusija teritorijalno i demografski raste...tko je napustio novorusiju ako ima antiruski stav a ukrajinski pasoš nema šanse da se vrati na svoju bivšu imovinu jer mu zabranjuju ulazak na šermentjevo na 99 godina.
....
rusija je u ovih zadnjih 4 - 5 godina dobila najmanje tri - pet milijuna stanovnika

A ti nekvinsling, za koga si konkretno ti? Koja stranka? Lako je kritikovati ove, da vidimo koga ti nudiš.
ja sam za vise njih, ali djajica za predsednika, jer da se on nije oglasio prosla bi aljekova laz da "nije radjena" nadstresnica, ili da je kriv konstruktor iz 1960-ih godina, izgleda da je uhapsen sada

po mom pisanju tacno se vidi ili da neki mene prate sta pisem, ili da isto mislimo, ili mozda samo iste vesti citamo, tako da sam za sve njih, udruzujemo opoziciju na leto, kao sto rekoh, kada sa rostilja predjemo na raznje

kako god bilo il će se litijum kopati il će biti kao što je nušić opisivao u svojoj knizi 1915. kada su srpska sela i gradovi bili okičeni bijelim zastavama da dočekuju njemce i austrougare.
vucici su ratovali protiv srba na strani austrougarske, i zato on postavlja jos jednog potomka austrougarskog neprijatelja srba, MACUTA
ajde sta cete vi caciji sada, da negirate istorijske fakte? da tvrdis da smo mi srbi preko drine izdajnici,a ovamo vi na cijoj ste strani bili?

iskopacete sebi grobove, a litijum necete, otvorice se ljudima oci zasto je izvrsen terorizam sa nadstresnicom, otac jedne ubijene je vec otvorio tu temu, samo ga niko jos niej razumeo, DOMACI I STRANI TERORISTI SU POBILI LJUDE ISPOD NADSTRESNICE, ajde ko ako ne oni koji su za litijum da bi satrli otpor sto sada upravo rade?

Историјски подаци: Мацути као окупатори аустроугарске војске убијали Србе

koliko je meni poznato pijanac jelcin je uzrokovao nezapamčeni egzodus rusa iz centralno azijskih republika..pogromi u nekim republikama bili su dostojni židovskog pogroma...a da ne govorimo o čečeniji i separatizmu...pa u njegovo vrijeme se primorski kraj(azija) naseljen isključivo rusima htio odcjepiti od majke rusije a guverner rostovske oblasti nije htio dati žito moskvi..
poznato je tebi, ali nije njemu

kako god bilo il će se litijum kopati il će biti kao što je nušić opisivao u svojoj knizi 1915. kada su srpska sela i gradovi bili okičeni bijelim zastavama da dočekuju njemce i austrougare...kaže nušić (sin mu jedinac poginuo na kolubari) srpski oficir traži položaj za topove da spriječi nailazak neprijatelja a iza leđa domaćini u selu mu već izvjesili bjele zastave za neprijatelja...a da ne govorim o onom srpskom selu u okolini šabca koji je podigao spomenik austrougarskom oficiru kojeg je četnik ubio 1915. ...još su kupili novac kao odštetu za obitelj okupatora....a treba li se sjetiti komšija drugosrbijanaca koji su napostvovali i silovali srpske vojničke žene koje su se same brinule o gazdinstvima dok su im muževi bili mrtvi ili na krfu.
opet bi to drugosrbijanstina uradila, njihova mrznja je velika
pogledaj ih kako samo likuju u koristi siptara

ja sam za vise njih, ali djajica za predsednika, jer da se on nije oglasio prosla bi aljekova laz da "nije radjena" nadstresnica, ili da je kriv konstruktor iz 1960-ih godina, izgleda da je uhapsen sada

po mom pisanju tacno se vidi ili da neki mene prate sta pisem, ili da isto mislimo, ili mozda samo iste vesti citamo, tako da sam za sve njih, udruzujemo opoziciju na leto, kao sto rekoh, kada sa rostilja predjemo na raznje
covek te direktno zapita, ali ti izbegnu odgovor. ne znam zasto se nisam iznenadio
ali si zato na temi o nemcima opleo po VUCICU?

covek te direktno zapita, ali ti izbegnu odgovor. ne znam zasto se nisam iznenadio
a sta sam izbegao, ne verujes mi da nisam u stranci ni jednoj, da sam od onih koji bojkotuju izbore do sada? videh na temi novijoj, danasnjoj poslednje POKS isto kazu sto ja vec pisah, temi na kojoj sam se javio, eto neka bude da sam za njih sada, ali rekoh da ce se opozicija ujediniti, na leto, pa cu i ja biti ujedinjen, nebitno ko je za koga, da srusimo av-a i sns

ПОКС: Од 900 милиона долара помоћи Ју-Ес-Ејд-а, Влада Србије узела 850

ali si zato na temi o nemcima opleo po VUCICU?
zato sto laze kao pas, sve ostalo bih mu progledao kroz prste, da nije lazov ne bi ga ni rusili, jedno prica a potpuno suprotbo radi, nije uopste pouzdan, umiru ljudi zbog njegove obesti i osionosti na intenzivnoj nezi, gde nije smelo da se ulazi coporativno, maske ne stite od patogena, to je opstepoznato

Poslednja izmena:

Ðaju za predsednika. Onog što preti ubistvom predsednika Srbije? Ðaja će moći kako sada stvari stoje da jedino bude predsednik nekog od paviljona u Zabeli, mada čisto sumnjam i to, lik je obični bukač, samo buka i kotrljanje jezika, to kod društva tamo ne pali.
Śto se tiče tvog izraza " udružujemo opoziciju" , zar nisi ono ti parkiran u USA? Ako te nisam pomešao, i ako jesi ti, zar nije teško " udruživati" opoziciju iz Jemeriku? Šuplja internet priča, čini mi se.

Onog što preti ubistvom predsednika Srbije?
ajde kako mu preti ako se zalaze za smrtnu kaznu? a za tako nesto postoji procedura
glogov kolac je metafora, jednaka kao i rostiljanje ili dinstanje predsednika, za to se valjda ne ide na robiju, ako ga lozi da je vampir?
lik je obični bukač,
on je uzbunio sve nas da av laze kada rece da nije radjena nadstresnica, samo mnogoima je kratka pamet, zaboravili su vec, a av mu se hapsenjem sada sveti, jer ga je razotkrio

bukac? mislis uzbunjivac, tj zvizdac

Zviždač

Zviždač (eng. whistleblower) je osoba koja prijavljuje, otkriva ili iznosi informacije o nezakonitim, neetičkim ili štetnim aktivnostima u okviru ..

Poslednja izmena:
Poslednji put kad se Nemacka pitala za sva svetska pitanja svet je utonuo u drugi svetski rat

Da li Nemacka opet zeli da napravi treci svetski rat

Da li podrzavate nemacki povratak na svetsku imperijalnu scenu ?
Nikad se niko nije pitao za sva svetska pitanja, drugi svetski rat je de facto nastavak prvog svetskog rata.

Sta je to "svetska imperijalna scena"?

Ne vidim ni jedan dokaz da Nemacka zeli da pokrene ijedan rat, a kamoli svetski, zele da ojacaju obranu sto je sasvim razumljivo, pokazalo se da Evropa nije spremna da se sama brani od ijednog ozbiljnijeg protivnika, a koliko sam video- ova ekipa Nemackih politicara je pre svega zainteresovana za ekonomska i socijalna pitanja, i najvise se time bave.

Sto se Zaharove tice- njena uloga je uvek bila propaganda za njeno domace trziste, i uglavnom lupeta gluposti, malo pametnija verzija Vulina.
Zasto iko obraca paznju na ijednog od njih dvoje mi nije jasno, bolje da se manete tih propagandistickih prica i gledate cinjenice- a cinjenica kaze da je Nemacka ekonomija jedna od zdravijih ne samo u Evropi, nego i na svetu.
Nadolazece krize ce manje pogoditi Nemacku nego Balkan, a Rusi mogu samo da sanjaju da ce dostici nivo razvijenosti i standard zivota kakav imaju Nemci.
I niti ce Nemacka zapoceti treci svetski rat niti ce "propasti" kako se cesto ovde pise.

Poslednja izmena:
a sta sam izbegao, ne verujes mi da nisam u stranci ni jednoj, da sam od onih koji bojkotuju izbore do sada? videh na temi novijoj, danasnjoj poslednje POKS isto kazu sto ja vec pisah, temi na kojoj sam se javio, eto neka bude da sam za njih sada, ali rekoh da ce se opozicija ujediniti, na leto, pa cu i ja biti ujedinjen, nebitno ko je za koga, da srusimo av-a i sns

ПОКС: Од 900 милиона долара помоћи Ју-Ес-Ејд-а, Влада Србије узела 850

zato sto laze kao pas, sve ostalo bih mu progledao kroz prste, da nije lazov ne bi ga ni rusili, jedno prica a potpuno suprotbo radi, nije uopste pouzdan, umiru ljudi zbog njegove obesti i osionosti na intenzivnoj nezi, gde nije smelo da se ulazi coporativno, maske ne stite od patogena, to je opstepoznato
i zato sto laze, ti ga mrzis?
na sve strane dajes repke siptarima , susjedima

Poslednji put kad se Nemacka pitala za sva svetska pitanja svet je utonuo u drugi svetski rat

Da li Nemacka opet zeli da napravi treci svetski rat

https://informer.rs/planeta/vesti/1010392/marija-zaharova-fridrih-merc-nemacka-rusija

Da li podrzavate nemacki povratak na svetsku imperijalnu scenu ?
Немачка је империјална сила само на Балкану и то је то, она је неспособна да одржи своју ауто индустрију, неспособна да војно парира и регионалним силама, какав бре империјални утицај ... осим овде.

Захарова претерује, као што и запад претерује када лаже да ће Русија напасти пола Европе. Ми Срби можемо да се ложимо на Русију колико хоћемо, али утицај Русије видимо колики је, када нам запад гуши РС, а подиже на ноге исламску тзв. државу Косово.
Нити Украјинце може да спаси запад, нити нас може Русија ... на погрешним смо местима јбга.

sve je to istina ali nemacka bi opet da porobi evropu

Ne bi.

Rusi ga tovare jer se sprema da Ukrajincima pošalje rakete koji ih ozbiljno vraćaju u igru.

Kako Putinu odgovara samo bespomoćna Ukrajina, jer samo u tom slučaju mogu da je savladaju (jedva), ova najava im ne ide u prilog.

Pa sada šire propagandu o nekakvom porobljavanju što su naravno besmislice.

Iz EU su odavno rekli da neće dozvoliti da Ukrajina padne, što znači da će se pojačavati pomoć Ukrajini onoliko koliko Rusi budu napredovali. To se i sprovodi.

Tako da je Putinu to jasno stavljeno do znanja, i to odavno, ne znam što se sad prave mutavi. Mada kapiram propagandu, dosta ljudi ne prati dešavanja pa će iskoristiti momenat za spinovanje javnosti.

Iz EU su odavno rekli da neće dozvoliti da Ukrajina padne, što znači da će se pojačavati pomoć Ukrajini onoliko koliko Rusi budu napredovali. To se i sprovodi.
opet mastas? eu kaze da ce tek da se naoruza, sada bez amerike do 2030
oni nemaju resursa, blefiraju, treba im vreme da aktiviraju svoj vojno-industrijski kompleks gde bi okrenuli velike pare i zato lazu i guraju ukre dalje u sukob, da bi imali opravdanje za te silne novce koje ce da potrose u narednim godinama

@Тихи je postavio tvit da ce putin pre da zauzme kijev, a to znaci da je nastancovao oresnike, eu ce moci samo da blene kao tele u sarena vrata bez americke pomoci, kijev ce pasti, a ne samo odesa, ja mislim i neki drugi gradovi

sve je to istina ali nemacka bi opet da porobi evropu
Ма то је ствариво таман колико да ја кажем да ће Србија догодине поново постати царство, враћајући све просторе који су нам за време Душана Силног припадали...

opet mastas? eu kaze da ce tek da se naoruza, sada bez amerike do 2030
oni nemaju resursa, blefiraju, treba im vreme da aktiviraju svoj vojno-industrijski kompleks gde bi okrenuli velike pare i zato lazu i guraju ukre dalje u sukob, da bi imali opravdanje za te silne novce koje ce da potrose u narednim godinama

Evropa nikada nije htela da ratuje, to možeš i sam da zaključiš na osnovu činjenice da u vojsku nije ulagano.

Međutim, kad si slab, onda se pojave hijene. Pa Rusi otimaju teritorije a Ameri iskazuju nepoštovanje.

I jbg, moraš da se naoružavaš. Niko te ne pita da li hoćeš ili nećeš. Prosto neke stvari su jasne same po sebi.

Back