gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Pre će biti da je tebi vreme da batališ to što ovaj konzumiraš.Predložih ti da se uozbiljiš! Vreme ti je da pređeš na čvrstu hranu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre će biti da je tebi vreme da batališ to što ovaj konzumiraš.Predložih ti da se uozbiljiš! Vreme ti je da pređeš na čvrstu hranu.
Predji sa ad hominema na argumentovanje svojih izjava. Lepo ti je chovek rekao, a ja se slazem sa njim. Jedina razlika izmedju nas i ostalih zivotinja(shto se tiche superlativa) je razvijeniji mozak. U svemu ostalom smo mnogo loshiji.Predložih ti da se uozbiljiš! Vreme ti je da pređeš na čvrstu hranu.
Predji sa ad hominema na argumentovanje svojih izjava. Lepo ti je chovek rekao, a ja se slazem sa njim. Jedina razlika izmedju nas i ostalih zivotinja(shto se tiche superlativa) je razvijeniji mozak. U svemu ostalom smo mnogo loshiji.
P.S.
Ujedno ti predlazem da slobodno vreme posvetish prouchavanju biologije.
A ja sam ti odgovorio "Da si bio, danas ne bi bilo ateista.".Rekoh ti već jednom, gde si ti sada, ja sam bio. Faza "ja sam najpametniji, najači i najlepši" je svojstvena adolescentima. Ne paziš na času.
A ja sam ti odgovorio "Da si bio, danas ne bi bilo ateista.".
I opet, tvoja argumentacija je obichan promashaj poente razgovora.
Faza "ja sam najpametniji, najači i najlepši" je svojstvena adolescentima.
Mož i ovako:
- A zašto je raj ograđen bodljikavom žicom?
- Za šta služe oni dimnjaci iz kojih purnja crn smrdljiv dim?
- Zašto anđeli imaju zelene uniforme i šlemove?
- I šta će im ti automati i džukele?![]()
не припадам ниједној религији.Ne znam kojoj ti religiji pripadaš, ali ovo pod 2) i 3) se, bar se meni čini, ne uklapa ni u jednu meni poznatu.
Ovo pod tri je tebi najlogičnije ali jednom hrišćaninu nije, iako i on veruje u boga, za koga tvrdi da je dobar.
да, атеисти проповедају. кажу да не постоји живот после смрти, иако не могу да знају да не постоји.
агностици не проповедају.
Pa ja i jesam agnostik.да, атеисти проповедају. кажу да не постоји живот после смрти, иако не могу да знају да не постоји.
агностици не проповедају.
ни ја не знам да живот после смрти постоји. али верујем да постоји, јер сам тако закључио на основу посматрања природе и разума који ми је дао бог.ateista ne moze da zna da ne postoji zivot posle smrti. on je na osnovu svog iskustva i logike kojom raspolaze tako zakljucio
ништа ни конкретно ни опипљиво не указује на постојање гравитације или макроеволуције, али скоро сви атеисти верују у њих, јер им је неко рекао да постоје.jer nista konkretno i opipljivo na to ne ukazuje.
па онда не можеш да кажеш да атеисти не проповедају. иста питања "како знаш" и "доказ за то је" можеш да поставиш и атеисти када каже да нема загробног живота, и неће моћи да одговори на њих ништа више него верник.Pa ja i jesam agnostik.
ни ја не знам да живот после смрти постоји. али верујем да постоји, јер сам тако закључио на основу посматрања природе и разума који ми је дао бог.
tačno. ja VERUJEMPa ja i jesam agnostik.
Zivot posle smrti postoji ili ne postoji. Ja kazem da ne znam, vi verujete da postoji.
ne znam. VERUJEM.DakleM, "kako znash?" i "a dokaz za to je...?"?
Zashto ti verujesh i zashto bi neko drugi verovao u zagrobni zivot?tačno. ja VERUJEM
ne znam. VERUJEM.
zato sto bi cinjenica da poslednji izdah označava kraj, bilo nešto najsurovije što bi čovek mogao da sazna.Zashto ti verujesh?
za druge ne znamzashto bi neko drugi verovao u zagrobni zivot?
Zashto ti verujesh i zashto bi neko drugi verovao u zagrobni zivot?
zato sto bi cinjenica da poslednji izdah označava kraj, bilo nešto najsurovije što bi čovek mogao da sazna.
za druge ne znam
Da, samo što je upravo to činjenica, čak i biblijska. Čovijek kada umre on jednostavno prestaje postojati.
Poslednji put ažurirao/la R.Žiskar : danas u 14:09 Razlog: лош пример за гравитацију
ugledaj se na De_Sisti-ja.
jedno je verovanje a drugo su cinjenice.