Šakal
Elita
- Poruka
- 17.385
Psihologue:Postoji li zagrobni život? Ustvari kako bi to NEŠTO trebalo da izgleda?
Okreni koju stranu...dosta je pisano o tome...dodaj nešto ili pedala...osim...ako si za vino...onda dobrodošao....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihologue:Postoji li zagrobni život? Ustvari kako bi to NEŠTO trebalo da izgleda?
lily-sid:Joj znas da onda postane nekako... nezgodna!!!
Tesko onom ko joj padne saka!!!
![]()
![]()
![]()
TO, mmmmmmmmmm, kako ga volim, to je neverovatno!lily-sid:Hahahahaha.. Siska dobrodosla, moze li malo vina?![]()
Grozde od posebnu sortu, specijalno uzgajano..![]()
Šakal:Okreni koju stranu...dosta je pisano o tome...dodaj nešto ili pedala...osim...ako si za vino...onda dobrodošao....![]()
Psihologue:Znači ti bi da me torpeduješ?
Mannibals:MA MI SMO PAKAO DRYGE PLANETE......sve je u najboljem redu....xexex
Mackic:Pa to ja tvrdim zadnje 3 godine....ali mi niko ne veruje..![]()
Mackic:Mislim iz okoline, tacnije tako je bilo dok nisam nasla ono spokojno mesto, gde ti toplina ljudi srce greje, gde nikada dosadno nije, gde masta moze da se razvija do beskonacnosti, mesto koje ti je draze od doma gde si se rodio, a takvo mesto se zove skull![]()
Mackic:Mislim iz okoline, tacnije tako je bilo dok nisam nasla ono spokojno mesto, gde ti toplina ljudi srce greje, gde nikada dosadno nije, gde masta moze da se razvija do beskonacnosti, mesto koje ti je draze od doma gde si se rodio, a takvo mesto se zove skull![]()
Mackic:Pa to ja tvrdim zadnje 3 godine....ali mi niko ne veruje..![]()