Zadovoljni sami sa sobom???

smfgreat

Aktivan član
Poruka
1.159
Preterivanje u otvorenosti uma moze da prouzrokuje njegovo curenje, zato ne bih previse da pametujem. Ne potrebno je razmisljati sa drugi ljudi misle o vama jer retko misle. Odlaskom u crkvu cini vas vernikom koliko i to da ce te postati automobi ako stojite u garazi. Vestacka inteligencija se nikada nije i nece moci suprotstaviti ljudskoj gluposti. U slucaju da licite na slike sa vasih dokumenata definitivno vam je potreban odmor. Nije odeca ono sto vas cini debelim. Jedi zdravo, budi veseo umri u svakom slucaju. Ne postoji cvrst dokaz da je zivot ozbiljan! Sta vam je bitno u zivotu, jer bitno sta drugi misle o vama? Sta vas cini srecnim? Jeste li srecni sami sa sobom i zasto je to tako? Jesu li to i mogu li biti sitnice koje vas obraduju?

Bitno mi je da me znaju i razumeju moji bliznji, do njihovog misljenja mi je stalo. Sto se srece tice, relativno sam srecna... tj ako oduzmem brige oko nekih buducih stvari nad kojima nemam kontrolu i ako oduzmem neke pogresne izbore u proslosti, nad kojima, opet, nemam kontrolu, srecna sam. Ako naucis da ocekujes malo svaka ce te sitnica usreciti.

raduje me kada volim i kada sam voljena. Ako asm cista u svojim ocima, manje je bitno sta drugi misle ili govore, vreme je moj saveznik. Sitnice su ono sto me najvise raduje, kao i cvece i neka sitnja paznja jer sam jako romanticna. Srecna sam jer sam dobar covek i sto sam danas naucila koliko vrednim. Koliko istinski sam gledala Istini u oci uprkos svemu, cak i na svoju stetu. Sto ostadoh ydrave svesti i ciste pameti i sto nisam poklekla. Sto me ne bole uvrede strahovite jer to Istina nije. Sto je najlakse drugima biti ohol i pokvaren, nekorektan kada ti neko da sve. I to je zivot. Srecna sam sto sam naucena lepom. Sto uprkos svemu, ja ne osecam mrznju. Sto mogu hodati uzdignute glave. Danas sam vrlo vaznu stvar naucila. Hvala.

Preterivanje u otvorenosti uma moze da prouzrokuje njegovo curenje, zato ne bih previse da pametujem. Ne potrebno je razmisljati sa drugi ljudi misle o vama jer retko misle. Odlaskom u crkvu cini vas vernikom koliko i to da ce te postati automobi ako stojite u garazi. Vestacka inteligencija se nikada nije i nece moci suprotstaviti ljudskoj gluposti. U slucaju da licite na slike sa vasih dokumenata definitivno vam je potreban odmor. Nije odeca ono sto vas cini debelim. Jedi zdravo, budi veseo umri u svakom slucaju. Ne postoji cvrst dokaz da je zivot ozbiljan! Sta vam je bitno u zivotu, jer bitno sta drugi misle o vama? Sta vas cini srecnim? Jeste li srecni sami sa sobom i zasto je to tako? Jesu li to i mogu li biti sitnice koje vas obraduju?

Bitna mi je porodica i ljudi oko mene...
Njihovo mišljenje...
Srećnim me čini moj muž... on uspeva da me iskreno nasmeje uvek... srećnom me čine moji roditelji jer me obožavaju... i maze i paze... srećnom me čini sunce...
Srećna sam zbog mnogo stvari u životu i zahvalna... mada mi još neke nedostaju...
Sitnice: sunčan dan proveden u dvorištu sa mojom porodicom, mojim psom, srećna sam kad sredim dvorište... kad sedim na terasi sa mm, pijem kafu i ćaskam... srećna sam kad se nešto lepo desi mojim dragim ljudima... itd...

za mene sreca nije bila bogom dana.
imala sam sve,al uvek mi je jos nesto falilo.
uvek sam cekala da se nesto ekstra desi,ili da negde odem,da bih bila sretna.
i gde god bih bila,mislila sam da bi mi na drugom mestu bilo bolje.
u sustini ,bila sam tuzna jer sam znala da mi sreca,a i zivot cure kroz prste.

stvari su se promenile sa dolaskom dece,odjednom nisam vise bila fokusirana iskljucivo na sebe i svoje potrebe.
osetila sam da cu biti dobra mama jedino ako budem radila na svojoj sreci.
i tako,pocela sam vise da citam knjige koje su obradjivale pojam srece i zadovoljstva,
pocela sam da vezbam da budem sretna i danas sam tu gde jesam.

Back