- Poruka
- 46.570
Da li ste vi svesni toga, da je zadnje vreme, pogledajte samo znake, i sva dogadjanja...
Zaista je zadnje vreme, Hrist ce doci, a da li cemo biti spremni?
"poslednji dani" prema Mateju 24, Marku 13 i Luki 21.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste vi svesni toga, da je zadnje vreme, pogledajte samo znake, i sva dogadjanja...
A o danu tome i o času niko ne zna, ni anđeli nebeski, do Otac moj sam.
Ijaooo, opet smak sveta.
koliko bre vas ima apokalipticara?
Ja se sve nadam da će Bog sačekati da ja odem na onaj svet...![]()
bože sačuvaj... došla sam da se nasmejem.![]()
Tesko onom ko ga ne ceka.
Dok je bio ziv kukao je kao strina na krstu , a sad ce da ozivi i napravi reda na zemlji ?Morebudi srecam sto imas jos tu glavu na ramenu u odnosu na to kako bogohulis.
Kako ispred drugih vera? Pa to nije bukvalno sin, kao sto mi obicni ljudi imamo sinove.
Isus Hristos se i zbog tebe mucio na krstu, medjutim, ti Mu okreces glavu i bogohulis.
Tako ce On na onom svetu od tebe da okrene glavu.
Ja ne kazem, da ce to biti sada, ili ta i tad, jer to ne znamo, to bi cak bila i hula. jer pise da se nece znati dan, niti vreme, ali vidimo znake.
Budimo dakle spremni!
Moze da bude i za 20g a i sad. Ne znamo, ali bice, zato budimo spremni, probudimo se, ne spavajmo (duhovno), obratite se Bogu!
A ja sam rekao da znam?![]()
o danu i casu, ne zna se tacan datum... zna se kada ce biti...
Isus je prorekao kada ce biti "poslednji dani "
zna se da su poslednji dani od 1914 i d a se taj period blizi kraju...
![]()
ovo za 1914 treba se urami.....
ukljuci malo mozak
zasto se prvi sv rat zove PRVI.
I ja tako mislim , a ta recenica ce biti aktuelna i za 5000 godina .to sto si naskrabao su lazi....
Armagedon se ocekuje u buducnosti...
I ja tako mislim , a ta recenica ce biti aktuelna i za 5000 godina .
Pitanje je da li ce tada Isus uopste biti u modi !
Mozda ce svi ljudi biti budisti !
Prepisite imovinu svojoj sekti, nemojte dozvoliti da vas Armagedon uhvati nespremne jer ko ne prepise imovinu odlazi direktno u pakao.