Zadnje Vreme

Morebudi srecam sto imas jos tu glavu na ramenu u odnosu na to kako bogohulis.

Kako ispred drugih vera? Pa to nije bukvalno sin, kao sto mi obicni ljudi imamo sinove.

Isus Hristos se i zbog tebe mucio na krstu, medjutim, ti Mu okreces glavu i bogohulis.

Tako ce On na onom svetu od tebe da okrene glavu.
Dok je bio ziv kukao je kao strina na krstu , a sad ce da ozivi i napravi reda na zemlji ?:eek:

Da li ste vi svesni toga, da je zadnje vreme, pogledajte samo znake, i sva dogadjanja...
Zaista je zadnje vreme, Hrist ce doci, a da li cemo biti spremni?

Ja ne kazem, da ce to biti sada, ili ta i tad, jer to ne znamo, to bi cak bila i hula. jer pise da se nece znati dan, niti vreme, ali vidimo znake.
Budimo dakle spremni!
Moze da bude i za 20g a i sad. Ne znamo, ali bice, zato budimo spremni, probudimo se, ne spavajmo (duhovno), obratite se Bogu!

A ja sam rekao da znam? :eek:

ček, ček...pa jel jako brzo, ili za 2 godine ili za 2000 godina? o.O

Промашена предсказања

Јеховини сведоци су више пута објавили погрешна предсказања. Водеће тело каже да Јеховини сведоци не могу бити сматрани надахнутим пророцима, и обично објашњавају своја, некад погрешна очекивања тиме да се исправно знање постепено множи, и да ће се и убудуће множити (Пр. 4, 18). Такође кажу да се прави Божји народ пре свега препознаје по љубави (Јован 13, 35) Некада су веровали да ће Хармагедон доћи 1914. али данас верују да не знају кад ће доћи, мада библијска пророчанства указују на то да живимо у последњим данима (Матеј 24, 42).

[уреди] Списак погрешних предсказања
1907: Хармагедон ће доћи 1914[28].
1917: 1918. ће Бог уништити цркве „у великом омеру“ и милионе њених чланова[29].
1922: Васкрсње мртвих ће се догодити 1925[30].
1941: Хармагедон ће уследити за „неколико месеци“[31].
1969: Млади који су онда живели неће остарети. Светски поредак ће нестати за „неколико година“[32].

pametnom dovoljno...ovoliko promasaja nije imao ni stefan babovic:mrgreen:

Back