Zadnje Vreme

Šta je ovo..još jedna isfrustrirana ateistkinja došla da se leči na Religiji?

Baš.. Joj kada god neko započne ovu temu.. Zapitam se zašto ne postanem bolji čovek dok još imam vremena.. A ja se sve uvek pravdam sam sebi, još si mlad, polako... :neutral: :roll: A znam da treba da se promenim, jer smo svi mi grešni!

Ja ne kazem, da ce to biti sada, ili ta i tad, jer to ne znamo, to bi cak bila i hula. jer pise da se nece znati dan, niti vreme, ali vidimo znake.
Budimo dakle spremni!
Moze da bude i za 20g a i sad. Ne znamo, ali bice, zato budimo spremni, probudimo se, ne spavajmo (duhovno), obratite se Bogu!

Očigledno da nisi shvatio smisao Hristovih reči "stražite jer ne znate kada će doći Gospod vaš". Ovo ne znači da dežuraš dan-noć gledajući u nebesa nego da ne oklevaš u duhovnom napredovanju i usavršavanju,približavanju Bogu, jer ne znaš kada će Hristos doći da sudi, a tada neće više biti vremena za popravku.

Očigledno da nisi shvatio smisao Hristovih reči "stražite jer ne znate kada će doći Gospod vaš". Ovo ne znači da dežuraš dan-noć gledajući u nebesa nego da ne oklevaš u duhovnom napredovanju i usavršavanju,približavanju Bogu, jer ne znaš kada će Hristos doći da sudi, a tada neće više biti vremena za popravku.
Ja to i ne kazem, ne znam kako si ti shvatio ono sto sam ja napisao. Ne spavajmo (duhovno)

Ja ne kazem, da ce to biti sada, ili ta i tad, jer to ne znamo, to bi cak bila i hula. jer pise da se nece znati dan, niti vreme, ali vidimo znake.
Budimo dakle spremni!
Moze da bude i za 20g a i sad. Ne znamo, ali bice, zato budimo spremni, probudimo se, ne spavajmo (duhovno), obratite se Bogu!

ebes ti takvu veru ako ces da se spremas za apokalipsu. iskreno
ako si vernik samo zbog toga onda ti je bolje kamen oko vrata i u dunav.

Da li ste vi svesni toga, da je zadnje vreme, pogledajte samo znake, i sva dogadjanja...
Zaista je zadnje vreme, Hrist ce doci, a da li cemo biti spremni?
U svakoj generaciji ima ludaka koji govore da nikad nije bilo gore i da je doslo zadnje vrijeme .
Kad ovi pomru pojave se novi .U Rusiji su tako neke isterali iz pecine . Nabili se tamo i cekali
apokalipsu . Oni su navodno bili izabrani i trebali su jedini da prezive . Milicija ih je isterala jer
su sa sobom poveli i djecu .
Samo ti cekaj Hrista . Cekaju ga vec 2000 godina !

U svakoj generaciji ima ludaka koji govore da nikad nije bilo gore i da je doslo zadnje vrijeme .
Kad ovi pomru pojave se novi .U Rusiji su tako neke isterali iz pecine . Nabili se tamo i cekali
apokalipsu . Oni su navodno bili izabrani i trebali su jedini da prezive . Milicija ih je isterala jer
su sa sobom poveli i djecu .
Samo ti cekaj Hrista . Cekaju ga vec 2000 godina !

Tesko onom ko ga ne ceka.

Back