- Poruka
- 81.479
Šta mislite ko će sledeći da nestane kao STAMBOLIĆ U KREČU? Koga će vlast fašistička vlast da targetira i eliminiše?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви вичу против Орвела... А глатко се иде ка Хакслију - забава до смрти.Srbija je imaginarijum,eksperiment,vulgarna verzija Orvelove životinjske farme. Paralelni univerzum u odnosu na civilizovana,uređena i demokatska društva.
да пишем ћирилицом.. свиђају ми се облици слова више него латинична, али то је само лични став... јесам из србије.O kakvim otrovima konkretno pricai i zasto kases da im stavljaju , pises cirilicom pa pretpostavljam da si i ti iz Srbije ?
U pravu si da je prevelika frka oko toga.Autorska
Uvek kada se nešto veliko događa za sam narod iza zavese režim nađe nešto da narod usmeri na nešto drugo.
Evo već nedelju dana svi mediji samo pišu o nestaloj od dve godine a sve govori da će ovo trajati mesecima.
Rijaliti sa Pinka,hepija su medijli preselili u sam narod u Srbiji koji je te rijalitje i sam pratio na pomenutim televizijama.
Što neki kažu tražili ste dobili ste.
Не треба слепо веровати у све те разне ствари које си навео.да пишем ћирилицом.. свиђају ми се облици слова више него латинична, али то је само лични став... јесам из србије.
тврдим да се трује: кукуруз, пшеница, кромпир, вода, етар, уље, со, шећер, кафа, цигаре, душа ... оно што се највише троши.
куруруз, пшеница - то се прска као лудо и после дође до тањира...
вода, поред хлора има и других хемикалија које шира раја не зна,
етар - или медијум радио таласа - ово је тек лудило.. има тема које разглабају само ову тему,
у уље и со се стављају хемикалије које дижу крвни притисак,
у шећер се исто стављају неке хемикалије које изазивају (у најмању руку) златну жилу,
цигаре да не причам - ја пушим био дуван (без филтера и папира) и тотално другачије,
душа - то се трује фармама, пинком, овом горе поменутом афером...
Presudu je oborio Apelacioni i prošlog meseca je krenulo ponovno suđenje.