Ne razumem,jesi li retardiran?
Dobro je Acko nemoj se uzbuđivati. Ajde sad polako ne moraš žuriti.Crnogorci su Srbi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem,jesi li retardiran?
Dobro je Acko nemoj se uzbuđivati. Ajde sad polako ne moraš žuriti.Crnogorci su Srbi.

Crnogorci su prave pravcate Srbende,nema vecih.

Acika Srbernde su izmišljoptina a Srbi nacija, politčka kategorija, sastavljena od ostataka pelemena Srba, Bosananca, Hercegovaca, Albanaca, Vlaha, Bugara, Cincara, Grka, Turaka, nekih maloazijskih plemena i svakako od Crnogoraca. Znaš Crnogorci su smatrali uvgredom nazoveš li ih Srbinom.

Acika ne mrsomudi nego se prihvati knjiga dako nešto naučiš. Samo najgrđi ološ izdaje sebe proglašavajući se gorim od sebe radi trenutne koristi.

Acika ne mrsomudi nego se prihvati knjiga dako nešto naučiš. Samo najgrđi ološ izdaje sebe proglašavajući se gorim od sebe radi trenutne koristi.
I ne smaraj forum nego se prihvati knjige, ovako ispadaš neuk.
Trebaš da znaš da čovjeka ne čini to da li se ozjašnjava Srbinom ili Albancem (svi su oni božija djeca), već kvalitet ljudskosti, ajde nauči ponešto
Možda počneš s ovim
http://snk.to/f-cdxmatk7
![]()
Pa covek i nema sta da se izjasnjava albancem jer si albanac po pravilu ako zivis u albaniji,kao sto si crnogorac samo ako zivis u crnoj gori dok Srbin mozes biti bilo gde, a mi ne raspravljamo o ljudskosti vec o naciji.
Vec sam ti rekao,kad me bude interesovala ta tematika prvo cu uzeti Majn Kampf.
Dakle,pocecemo sa osnove jednakih sagovornika kada naucis osnovno a to je da je Srbin nacija a gorac geografska odrednica isto kao i napr. albanac.
Dobro je Acko mali. Razumijem ja da te nerazvijene socijalne veze dovode u situaciju emocionalne nezrelosti, što na kraju proizvodi decvijantno ponašanje, ali ipak se moraš malo i sam potruditi. 

Dobro je Acko mali. Razumijem ja da te nerazvijene socijalne veze dovode u situaciju emocionalne nezrelosti, što na kraju proizvodi decvijantno ponašanje, ali ipak se moraš malo i sam potruditi.
Nego ne mrsomudi ko besposlena bena i ne smaraj forum. Tema je zabranjena istorija, a ne tvoje neznanje. Zadnjih nekoliko desetina postova nako tvojih stupidarija koje smatraš duhovitim i tvojih besramnih pokušaja da vrijeđaš sagovornika, ništo rekao i pokazao nijesi osim svoje praznine.![]()
Ja sam te samo ispravio da crnogorci ne postoje odnosno da je to geografska odrednica.
A ti se mozes izjasnjavati i kao marsovac mene to ne zanima.
A ja tebe upućujem samo na bezbrojne skrivene stranice istorije tvog naroda, nacije i države.
A ti se možeš izjašnjavati i kao marsovac mene ne zanima što si geografska odrednica.
To su fashisticke izmisljotine uglavnom ili skuceno preuvelicavanje ne tako bitnih dogadjaja koje bi nesto bitnije promenili.
Upravo je tvoj stav klerofašistička izmišljotina koju su smislila društva koja se tobožer bave naukom i spašavanjem duša a zapravo ih interesuje jedino nihova lična korist. Nije nimalo beznačajno zemlju saveznicu koja je životima platila jednaku cijenu na kraju rata uništiti i proglašavati taj beščasni čin bratskim ujedinjenjem, mada se radi o aneksiji. Vrlo podlo i izdajnički. Razumijem ja da je to časnim ljudima ovratno, ali ima bolesnika koji i dalje insistiraju na toj bolesnoj priči. Postoji i tome lijek, to je istina. Ne moraš ti biti kriv za zločine svojih predaka učinjene tobože u tvoje ime, osim ako se ne slažeš s njima. Geografska odrednico.
Pa sta i da je bila aneksija, ja ni u jednom trenutku nisam video da je neko u toj aneksiranoj drzavi vrsio pritisak na nekoga ili da se neko mnogo opirao ili da je ikada jedno od to dvoje onu drugu drzavu smatrao za inostranstvo.
Inace veoma dobro znamo da bi Cg i Srbija bile jedna drzava da nije politickog talasa koji nas je zahvatio a da nije opste ni sa ovog dela zemljine lopte i da je nekako sve vestacki odradjeno i da je sad lako tudjim kurtzem gloginje mlatiti.
Zarad zapada je aktuelno svako obostrano pljuvanje pa i pored toga nema trzavica,to ti sasvim dovoljno govori.
I na tvoju zalost mozes i sam slutiti sta ce biti kada pukne taj genocidni americki balon.
ANĐELI
Anđeli su pratioci Bogova.
Sad,..... zavisi o kojim Bogovima je reč.
Pratioci ljudolikih Bogova su njihovi rođaci, saradnici, sledbenici.(Rasi)
Međutim, ovde je rec o arhanđelima, pratiocima Nebeskih Bogova.(planeta)
To su njihovi sateliti.
Konkretno, arhandjeli su sateliti džinovske gasovite planete, koja izaziva povremene katastrofe na Zemlji - Nibirua.
Ima ih sedam.
Oni su
Ofiel
Anael
Zahariel
Rafael
Samael
Gabriel
Mihael
Vladavina svakog od njih traje 354 godine i 4 meseca.
Ovo je ezoterijski simbolizam, a izneo ga je veliki arkanist Tritemijus 1522. godine.
On je arhanđele nazvao Secundadeis, a radi se samo o prenošenju materijala koji je vec ranije prikupio iz starih spisa Petar od Abana, okultista i astrolog s kraja trinaestog veka.
Vladavina arhanđela Mihaela je pocela 1881. godine (otprilike), a trajaće do 2235. godine.
U tom periodu, ako postoji preslikavanje istorijskih događaja, treba ocekivati dešavanja slična onima u Jovanovom tekstu.
Međutim, na osnovu toga se može odrediti i period prethodnih vladavina arhanđela Mihaela.
Taj period je od (oko) 3079. pne do 2724. pne.
U tom vremenu se, najverovatnije, odigrao rat u kome su uništeni i svemirski gradovi Rasa.
Naravno, nešto bliže donjoj granici.