Zabranjena istorija

Mislim da sam imala bas puno tih stvorenja koja su me ometala i jos uvek bar jos jedan ometa. Provalila sam i kako da prepoznam tudj uticaj na mene. Neke pijavice su se otkacile nakon sto sam pomislila da si mozda u pravu i da to treba testirati. Na primer, juce mi se na momente javljalo neko potpuno cudno ponasanje, ali ne konzistentno, nego u intervalima kada sam bivala agresivno besna i ponasala sam se bezobzirno. To se kretalo onako na momente i onda kada prestane ja se cudim odakle sad takvo pojacanje nekih emocija. Mislim, to su bile emocije koje su postojale u meni, dok sam se raspravljala sa muzom ili neposlusnim detetom, ali su bile pojacane do neprepoznatljivosti.

U svakom slucaju, na dobrom sam putu i odlucila sam da se upisem ponovo na univerzitet, sada ovde u Kanadi i da konacno ucim i radim i boravim sa ljudima koji su kao ja. Mnogo sam u zivotu stvari ucila i radila i sve sam tapkala oko toga sto zaista jeste moj zivotni put u strahu od tudjih reakcija, predrasuda... mislim da ce moja svekrva da dobije infarkt kada bude cula da upisujem ponovo fakultet i da cu ovaj put da postanem BFA (to je kao Akademija Umetnosti ovde). Juce sam slucajno naletela na moje dokumente, transkripte, prevode mojih diploma... i to je bio znak da treba odmah da krenem sa prijavom, sve je spremno cekalo :) mozda kada se oslobodim od svojih unutrasnjih prepreka ode i onaj besni entitet koji mi se poceo kaciti.

To je svakako dobro, teško je čovjeku da zamisli da neke misli nijesu njegove, a zapravo je vrlo malo misli koje zaista jesu naše. Nije to ni loše mada tada postajemo kanali za manipulaciju. Čovjek mora biti izgrađena ličnost u stabilnim socijalnim uslovima, mora se socijalno uklopiti, i emotivnop razviti prepoznavati emocije. tada je neuporedivo čakše izgraditi svoj stav i ne odstupatui od njega, koliko god bile neke misli primamljive, one su jasan znak manipulacije koja se danas može izvesti na mnogo raznih načina od kojih za mnoge ni neznamo. Komunistio su nekoliko tih načina doveli do savršenstva i oni su danas opšteprihvaćeni. Na primjer masovni skupovi su izvanredan način da se manipuliše ljudima i da im se usađuju drugi stavovi. Za to se koriste sportke priredbe, veliki kocerti i svi masovni skupovi bilo koje vrste. Vidio sam da se tad svi ljudi, odnosno njihova energiaj stvara neko stvorenje koje je po pravilu odvratno kao što su priomitivne ljudske energije i da to stvorenje počinje da djeluje na ljude kako bi dobijalo više energije potsičući primitivna osjećanja u njima. Zbog toga ne volim da prisustvujem nikakvom većem skupu, naročito ne onome koji se okuplja oko priomitivnih osjećanja bijesa, mržnje, ljutnje, nezadovoljstva i slično

To je svakako dobro, teško je čovjeku da zamisli da neke misli nijesu njegove, a zapravo je vrlo malo misli koje zaista jesu naše. Nije to ni loše mada tada postajemo kanali za manipulaciju. Čovjek mora biti izgrađena ličnost u stabilnim socijalnim uslovima, mora se socijalno uklopiti, i emotivnop razviti prepoznavati emocije. tada je neuporedivo čakše izgraditi svoj stav i ne odstupatui od njega, koliko god bile neke misli primamljive, one su jasan znak manipulacije koja se danas može izvesti na mnogo raznih načina od kojih za mnoge ni neznamo. Komunistio su nekoliko tih načina doveli do savršenstva i oni su danas opšteprihvaćeni. Na primjer masovni skupovi su izvanredan način da se manipuliše ljudima i da im se usađuju drugi stavovi. Za to se koriste sportke priredbe, veliki kocerti i svi masovni skupovi bilo koje vrste. Vidio sam da se tad svi ljudi, odnosno njihova energiaj stvara neko stvorenje koje je po pravilu odvratno kao što su priomitivne ljudske energije i da to stvorenje počinje da djeluje na ljude kako bi dobijalo više energije potsičući primitivna osjećanja u njima. Zbog toga ne volim da prisustvujem nikakvom većem skupu, naročito ne onome koji se okuplja oko priomitivnih osjećanja bijesa, mržnje, ljutnje, nezadovoljstva i slično
To za masovne skupove sam i sama osetila jednom slucajno mada me je za to moj tata odavno upozorio da nikad ne idem i nikad ne budem deo toga i objasnio mi kako to funkcionise i kako se razvija i izmice kontroli. Jedan skup (2000.g. u Bgd) je bio na mom putu do kuce i morala sam da prodjem kroz to... i osetila sam, videla sam promenjeno stanje svesti i bilo je zastrasujuce i divlje, izbegavala sam kontakt ocima i gledala u zemlju uglavnom dok sam prosla.

Nocas sam se probudila u snu, shvatila sam da me neko plasi i da se cudne stvari desavaju. Odbila sam to. Nikad mi se pre toga nije desilo da se u snu probudim. Ovo su sasvim novi momenti. Mislim i da sam razvila sistem da prepoznam sta sam ja, a sta tudji uticaji Jednostavno, tudji uticaji su nelogicni i nekonzistentni sa mojom pravom prirodom. Najvaznije je biti uvek u kontaktu sa svojom pravom prirodom. Meni je takodje pomogla keto dijeta da mislim cistije i jasnije (iz zdravstvenih razloga, posto moje telo odbija skoro sve vrste secera i ugljenih hidrata) i moja ishrana se poslednjih meseca dana sastoji od masti i proteina. Preporucujem svima tu promenu, nije ni skupa jer kao osnovno gorivo se koriste masnoce koje nisu tako skupe i veoma su potentne tj. ne moras toliko toga da pojedes da bi se najeo.

To za masovne skupove sam i sama osetila jednom slucajno mada me je za to moj tata odavno upozorio da nikad ne idem i nikad ne budem deo toga i objasnio mi kako to funkcionise i kako se razvija i izmice kontroli. Jedan skup (2000.g. u Bgd) je bio na mom putu do kuce i morala sam da prodjem kroz to... i osetila sam, videla sam promenjeno stanje svesti i bilo je zastrasujuce i divlje, izbegavala sam kontakt ocima i gledala u zemlju uglavnom dok sam prosla.

Nocas sam se probudila u snu, shvatila sam da me neko plasi i da se cudne stvari desavaju. Odbila sam to. Nikad mi se pre toga nije desilo da se u snu probudim. Ovo su sasvim novi momenti. Mislim i da sam razvila sistem da prepoznam sta sam ja, a sta tudji uticaji Jednostavno, tudji uticaji su nelogicni i nekonzistentni sa mojom pravom prirodom. Najvaznije je biti uvek u kontaktu sa svojom pravom prirodom. Meni je takodje pomogla keto dijeta da mislim cistije i jasnije (iz zdravstvenih razloga, posto moje telo odbija skoro sve vrste secera i ugljenih hidrata) i moja ishrana se poslednjih meseca dana sastoji od masti i proteina. Preporucujem svima tu promenu, nije ni skupa jer kao osnovno gorivo se koriste masnoce koje nisu tako skupe i veoma su potentne tj. ne moras toliko toga da pojedes da bi se najeo.

Da da to je ta manipulacija sviješću jedinki. Ako ti je volja možeš ih naćerati sve da skoče u rijeku i podave se ko štakori.
A, jeli bilo uzbudljivo :) svakako je dobro kad imaš svoj stav njega se držati, to je učinkovita odbrana od manipulacije. Još sam neše čitao da šećeri zamućuju razum, slično kao što alkoholi izazivaju pjanstvo, zaista bi valjalo i o tome razmisliti.

Da da to je ta manipulacija sviješću jedinki. Ako ti je volja možeš ih naćerati sve da skoče u rijeku i podave se ko štakori.
A, jeli bilo uzbudljivo :) svakako je dobro kad imaš svoj stav njega se držati, to je učinkovita odbrana od manipulacije. Još sam neše čitao da šećeri zamućuju razum, slično kao što alkoholi izazivaju pjanstvo, zaista bi valjalo i o tome razmisliti.

moj nacin nije borba, zlo mozes pobediti vecim zlom ili dobrim
oni se i okupljaju na lose emocije, ako nemas lose emocije oni ni ne dolaze. Jedno vreme sam imala mnogo shadows-a, onda sam uradila nesto da ispeglam jednu veliku mrlju iz proslosti i shadows-i se skoro nikad i ne pojavljuju

moj nacin nije borba, zlo mozes pobediti vecim zlom ili dobrim
oni se i okupljaju na lose emocije, ako nemas lose emocije oni ni ne dolaze. Jedno vreme sam imala mnogo shadows-a, onda sam uradila nesto da ispeglam jednu veliku mrlju iz proslosti i shadows-i se skoro nikad i ne pojavljuju

Ovo je besprijekorno tačno. Niža stvorenja astralnog svijeta se skupljaju na energije niže učestalosti koju ljudi zrače kad osjećaju strah, mržnju, i druga slična osjećanja. Naravno ona umiju i izazivati ta osjećanja kod ljudi koji su im skloni.

Istina izlazi na videlo!!!
Mladi pank bend "Ptolomejeve koordinate"

"Ustaški poglavnik Franjo Tuđman naučnike-agente šalje u Iran.
Hteo je da pronađe ustaške korene a pronašao je Srbe-arijevce!
Šumadinci u Teheranu nose šajkače,
Drevni opanci srpskoga naroda - još se vide!"

Ovo je besprijekorno tačno. Niža stvorenja astralnog svijeta se skupljaju na energije niže učestalosti koju ljudi zrače kad osjećaju strah, mržnju, i druga slična osjećanja. Naravno ona umiju i izazivati ta osjećanja kod ljudi koji su im skloni.
Strah i mrznja su zaista dva najgora osecanja. Strah je nas najgori savetnik.

I samo da kazem da gore sto smo pricali o seceru... jako velika stvar! Secer je tako velika manipulacija i zavera da zasluzuje svoj samostalni forum. Meni se inace i vid popravio od kada ne jedem ni secer ni bilo koju vrstu ugljenih hidrata osim ponekad malo (jedna saka) borovnica ili pola pomorandze. Moja deca jedu malo vise voca nego ja, npr. dajem im iskljucivo zrele banane (sto su zrelije imaju vise glukoze i to omogucava fruktozi iz banane da se apsorbuje). Medicinska zajednica jako dobro zna (bar ovde u Severnoj Americi) da su secer i ugljeni hidrati jako losi, a zasto nas mediji obmanjuju ne znam, osim da se radi o zaveri.

I prvo sam deci ukinula slatkise tj. bilo sta sa secerom i bila sam odmah osudjena od okoline kako decu stavljam na dijetu i ne daj boze zlostavljam ih time sto ih teram na "dijetu". Cak mi je jedna zena (uciteljica) na Dan Vestica kada se deca razvaljuju od slatkisa ispricala neku pricu u kojoj sam ja trebala da zakljucim da sam ja jedna obicna vestica. Isto tako na nekom decjem rodjendanu sam poslala posebnu hranu za moje dete, a neka mama tamo se nasla pametna da ubedjuje moje dete da moze da jede neki slatkis i naterala ga je da jede.

Kada bi culi kako svoju decu ohrabrujem da slusaju svoj stomak i da jedu samo iskljucivo ono sto zele pali bi u nesvest. Da cuju moje zgrazavanje nad brokolijem za obrokom pred decom neko bi me prijavio da nisam dovoljno zrela da budem majka. Ali ja sam pustila dete u meni da bira, jedino tako mozes da se vratis svojoj pravoj prirodi i da sve svoje decje impulse pustis da izadju.

Osim slatkisa. Svi mi zelimo da jedemo slatkise, ali to je zabranjeno.

Poslednja izmena:
Istina izlazi na videlo!!!
Mladi pank bend "Ptolomejeve koordinate"

"Ustaški poglavnik Franjo Tuđman naučnike-agente šalje u Iran.
Hteo je da pronađe ustaške korene a pronašao je Srbe-arijevce!
Šumadinci u Teheranu nose šajkače,
Drevni opanci srpskoga naroda - još se vide!"

Braćo moja ne valja potpune ludake puštai po ulica nekontrolisano.

Strah i mrznja su zaista dva najgora osecanja. Strah je nas najgori savetnik.

I samo da kazem da gore sto smo pricali o seceru... jako velika stvar! Secer je tako velika manipulacija i zavera da zasluzuje svoj samostalni forum. Meni se inace i vid popravio od kada ne jedem ni secer ni bilo koju vrstu ugljenih hidrata osim ponekad malo (jedna saka) borovnica ili pola pomorandze. Moja deca jedu malo vise voca nego ja, npr. dajem im iskljucivo zrele banane (sto su zrelije imaju vise glukoze i to omogucava fruktozi iz banane da se apsorbuje). Medicinska zajednica jako dobro zna (bar ovde u Severnoj Americi) da su secer i ugljeni hidrati jako losi, a zasto nas mediji obmanjuju ne znam, osim da se radi o zaveri.

da to stoji. Saharoza koja inače nije baš prihvatljiva od ljudskog metabolizma je zaista vrlo nepouzdana. Prirodni šećeri glukoze i fruktoze su nešto sasvim drugo. ali sam primjetio da đeca koja se nauče na saharozu počinju da odbijaju prirodne šećere iz meda, ili voća. Vrlo čudno. Grožđe procijeđeno se može direktno u vene ubrizgavati jers e radi o glukozi koja se inače i daje u fiziološkim rastvorima.

Poslednja izmena:
da to stoji. Saharoza koja inače nije baš prihvatljiva od ljudskog metabolizma je zaista vrlo nepouzdana. Prirodni šećeri glukoze i fruktoze su nešto sasvim drugo. ali sam primjetio da đeca koja se nauče na saharozu počinju da odbijaju prirodne šećere iz meda, ili voća. Vrlo čudno. Grožđe procijeđeno se može direktno u vene ubrizgavati jers e radi o glukozi koja se inače i daje u fiziološkim rastvorima.

xm, citala sam mnogo na temu u poslednje vreme i moram da kazem, a i moj stomak je to pokazao da nisi potpuno u pravu.

1. Fruktoza nije dobar secer pozitivac medju -ozama. Stavise postoje ljudi npr ja i jako mnogo drugih, verovatno vecina ljudske populacije koja pati od malapsorpcije fruktoze dok na primer saharozu mogu da svare sto ne znaci da trebaju. Simptomi ove malapsorpcije se vrlo lako propuste i ako ih imas godinama mislis da je to normalno.

Sa fruktozom oprezno i u malim kolicinama. Med je hrana za pcele, odvratno je sladak, pratim svoje impulse. To sto su nasli neke korisne sastojke u njemu ne treba da izazove mrak na oci da se primete i one druge negativne strane meda.

2. jako je bitan odnos fruktoze i glukoze. ako su u istoj kolicini ili u korist glukoze ta vocka je dobra za konzumaciju

3. nije isto nesto ubaciti direktno u krvotok ili u creva. zastrasujuca je ideja da svu tu biohemiju iz soka bez prerade ti ubace u oranizam znaci bez da je proslo razlicite stadijume filtracije.

Fruktoza se ne vari, ona se apsorbuje jer je najjednostavniji oblik secera. ako nema dovoljno glukoze da pomogne apsorpciju ta hrana tj "zdravo voce" ti truli u stomaku i razvijaju se gasovi i bakterije.

Ljudskom organizmu UOPŠTE NISU POTREBNI seceri. Seceri/ugljeni hidrati su drugorazredna energija. Nas organizam od proteina pravi glukozu. Od kada zivim 0 ugljenih hidrata imam energije i poleta kao neka devojcica.

Najbolji test za tvoju hranu je kako se osecas posle obroka. Ako si posle jela umoran i nije ti ni do cega osim da se negde namedtis i odmaras to znaci da nisi jeo dobro. Ako se posle obroka osecas pun snage i odmah krenes u neku akciju to znaci da si dobro jeo i da rvoja hrana odgovara tvom organizmu.

xm, citala sam mnogo na temu u poslednje vreme i moram da kazem, a i moj stomak je to pokazao da nisi potpuno u pravu.

1. Fruktoza nije dobar secer pozitivac medju -ozama. Stavise postoje ljudi npr ja i jako mnogo drugih, verovatno vecina ljudske populacije koja pati od malapsorpcije fruktoze dok na primer saharozu mogu da svare sto ne znaci da trebaju. Simptomi ove malapsorpcije se vrlo lako propuste i ako ih imas godinama mislis da je to normalno.

Sa fruktozom oprezno i u malim kolicinama. Med je hrana za pcele, odvratno je sladak, pratim svoje impulse. To sto su nasli neke korisne sastojke u njemu ne treba da izazove mrak na oci da se primete i one druge negativne strane meda.

2. jako je bitan odnos fruktoze i glukoze. ako su u istoj kolicini ili u korist glukoze ta vocka je dobra za konzumaciju

3. nije isto nesto ubaciti direktno u krvotok ili u creva. zastrasujuca je ideja da svu tu biohemiju iz soka bez prerade ti ubace u oranizam znaci bez da je proslo razlicite stadijume filtracije.

Fruktoza se ne vari, ona se apsorbuje jer je najjednostavniji oblik secera. ako nema dovoljno glukoze da pomogne apsorpciju ta hrana tj "zdravo voce" ti truli u stomaku i razvijaju se gasovi i bakterije.

Ljudskom organizmu UOPŠTE NISU POTREBNI seceri. Seceri/ugljeni hidrati su drugorazredna energija. Nas organizam od proteina pravi glukozu. Od kada zivim 0 ugljenih hidrata imam energije i poleta kao neka devojcica.

z:lol: naravno da si u pravu, u prvom redu sam mislio na glukozu iz grožđa, a nijesam baš ni mislio direktno u krv to je više figurativno rečeno.. tačno je da metabolizam proizvodui sve iz masti pa masti ijesu energetska zaliha organizma a ne šećeri iako šećeri najbrže sagorijevaju nijesu zgodni za deponovanje pa njihov suvišak može samo štetiti. S druge strane glukoza sama po sebi daje ekspresnu energiju. veliki problem šećera je što je on hrana i tumoroznim tkivima pa višak može provocirati njihov nastanak, ukoliko se redovno ne troši makar fizičkim aktivnostima.

Najbolji test za tvoju hranu je kako se osecas posle obroka. Ako si posle jela umoran i nije ti ni do cega osim da se negde namedtis i odmaras to znaci da nisi jeo dobro. Ako se posle obroka osecas pun snage i odmah krenes u neku akciju to znaci da si dobro jeo i da rvoja hrana odgovara tvom organizmu.

Ovo je sveto pravilo pravilne ishrane. Istina ja i žena jednom godišnje volimo ispeći jagnjeći bubdežnjak sa krtolom koja pliva u masti ali poslije toga moramo nekoliko dana na goli raštan sa dvije krtole i dva parčeta đevenice da se očitimo

Poslednja izmena:
Ja mislio ovde se uistinu prica o nekoj nepoznatoj istoriji............
Kad ono bajke za decu ispod 5 godina......
Ma kakva nauka......Fizika, hemija, matematika, istorija....To je sve sra.nje......Mi znamo bolje....Njutn,Ajnstajn,Tesla u bili degenerici, Sveta je car................Sta ce se jos izvrci ruglu?:rotf::rotf:
Ustvari treba postaviti preciznije pitanje: Gde cete se jos izvrgnuti ruglu?

Јбт, ликови миксају митове и легенде пет народа из пет епоха...
Онај што "путује универзумом" нема појма о историји Европе.
Ко покуша да напише аргументовано нешто, бива засут гомилом "копи-пејст" глупости...
Ово постаје тужно...

Lucifar je jurisao na Nebo.
I Nebo je palo.
Unisteni su gradovi Rasa u Svemiru i tada se desava stvaranje trece grupe Bogova -
Bogovi Nebeski i zemaljski postaju sada Bogovi Zemaljski.
Sada i oni pocinju da zive na Zemlji.
Govorimo o prezivelim Rasima, jer su mnogi vec ziveli na Zemlji, a imali su (a i sada imaju) i baze na Mesecu i Marsu.
Neki od delova nebeskih gradova (Neba) su mogli pasti i na Zemlju, neko je te ostatke mogao i pronaci (recimo, ogaravljene, nagorele metalne ili neke druge delove), te su oni mogli postati predmet obozavanja, kao "sveti predmeti".
Delovi Bozijeg prestola, ili tako nekako.
Sad,..... kada se odigrao doticni sukob?
Tesko je reci.
U svakom slucaju, negde izmedju dolaska Vase (Enkija, Lucifara) u Ameriku i gradnje piramida (oko 2.500 pne).
Mozda nam u tome moze pomoci Sveto Pismo?
I to na cudan nacin.

Taj čudan način se zove ' Otkrivenje Jovanovo'.
Tamo se kaže:
I posta rat na Nebu.
Mihailo i anđeli njegovi udariše na aždahu
i bi se aždaha i anđeli njezini.
I ne nadvladaše,
i više im se ne nađe mjesta na nebu.

I zbačena bi aždaha velika,
stara zmija, koja se zove đavo i sotona,
koji vara sav vasioni svijet,
i zbačena bi na Zemlju,
i anđeli njezini zbačeni biše s njom.

Iako bi Otkrivenje Jovanovo trebalo da govori o budućim dogadjajima, ovo je nešto što je već bilo i to davno.
Doduše, on i koristi reči u prošlom vremenu.
Ovaj deo se odnosi na rat između Vasinog i Jovanovog bloka (Lučifara i JHVH) i na unistenje svemirskih gradova.
Vasi je zabranjen boravak u njima (pre rata) i on je 'zbačen na Zemlju'.

Međutim, mnogi su ovaj deo tumacili kao buduće događaje, pa je, čak, anđeo Mihailo, identifikovan kao Mihail Gorbačov.
Što je sumanuto iz dva razloga - Gorbačov je pripadnik suparničkog bloka i....
Ovde je reč o Anđelima.
A ko su Anđeli?

ANĐELI

Anđeli su pratioci Bogova.
Sad,..... zavisi o kojim Bogovima je reč.
Pratioci ljudolikih Bogova su njihovi rođaci, saradnici, sledbenici.(Rasi)
Međutim, ovde je rec o arhanđelima, pratiocima Nebeskih Bogova.(planeta)
To su njihovi sateliti.
Konkretno, arhandjeli su sateliti džinovske gasovite planete, koja izaziva povremene katastrofe na Zemlji - Nibirua.
Ima ih sedam.
Oni su
Ofiel
Anael
Zahariel
Rafael
Samael
Gabriel
Mihael

Vladavina svakog od njih traje 354 godine i 4 meseca.
Ovo je ezoterijski simbolizam, a izneo ga je veliki arkanist Tritemijus 1522. godine.
On je arhanđele nazvao Secundadeis, a radi se samo o prenošenju materijala koji je vec ranije prikupio iz starih spisa Petar od Abana, okultista i astrolog s kraja trinaestog veka.
Vladavina arhanđela Mihaela je pocela 1881. godine (otprilike), a trajaće do 2235. godine.
U tom periodu, ako postoji preslikavanje istorijskih događaja, treba ocekivati dešavanja slična onima u Jovanovom tekstu.
Međutim, na osnovu toga se može odrediti i period prethodnih vladavina arhanđela Mihaela.
Taj period je od (oko) 3079. pne do 2724. pne.
U tom vremenu se, najverovatnije, odigrao rat u kome su uništeni i svemirski gradovi Rasa.
Naravno, nešto bliže donjoj granici.

Poslednja izmena:
Rasi ili Rašani su ljudi koji su živjeli u Raškoj, a njihovo narodno ili "državnio" ime se sačuvalo do danas istina mjestimično, kao narodno ime. Valjda je u to staro doba bio takav običaj kod Južnih Slovena jer postoji i Hum i Zahumlje i Duklja sve nazivi koji su izvedeni iz geografskih pojmova. a ne po nazivu plemena koja su naseljavala ta područja, ili su se plemenska imena pogubila pod rimskom vlašću, a preostala imena kasnije pristiglih Srba i Hrvata čija su plemenska imena pretekla do danas. tako je i naziv Zahumlja pretekao do danas kao KUD Zahumlje u Nikšiću a kao znak pretenzija Crne Gore na te oblasti jer su grad poslije odlaska Turaka naselili upravo Hercegovci sa protora nekadašnjeg Zahumlja. Čak je Nikola zamišljao da Nikšić bude prijestonica buduće velike Crne Gore (od Drivasa pa sve tamo neđe do Splita) kao geografski centar te buduće zemlje.

Ali Raška je nastala tek u poznom srednjem vijeku; tako da se izrazim, u doba Nemanjića. Samim tim i 'Rašani'. Rašani su Srbi; iliti jedno od egzonima za njih (slično kao što su Grci za Helene).

Ali Raška je nastala tek u poznom srednjem vijeku; tako da se izrazim, u doba Nemanjića. Samim tim i 'Rašani'. Rašani su Srbi; iliti jedno od egzonima za njih (slično kao što su Grci za Helene).

Potpuno sam ubijeđen da je na prostorima Raške pored romanizovanih domorodaca, Rimljana, Grka, bilo i Slovena iz svih slovenskih plemena, pa naradvno i srba. koliko je kojih bilo niko ne umije reći.Ali zašto onda Srbi ne bi svoju zemlju nazivali Srbijom?

Poslednja izmena:
Treba reći i to, da je Boginja Majka, Marija, priznata od strane oba bloka - i Vasinog i Jovanovog.
Vasinog - zato što mu je bila supruga.
Jovanovog - zato što se posle Vasine smrti, on postarao za Mariju (Izidu).
Njena planeta je bila Venera, a to je, po računanju Rasa, osma planeta, te je Marijin broj osam.
Kasnije o brojevima koji pripadaju jednom i drugom Bogu.

Poslednja izmena:
U periodu Starog carstva su, u Egiptu, izgrađene piramide kod Gize.
Prema orijentaciji tzv. "ventilacionih otvora", izgleda da je to bilo oko 2500. godine pne.
Izgrađene su pre Potopa, tako da je to maksimalan datum za njega, gledano u prošlost ( tj. od nas).
Raspored Piramida kod Gize, odslikava raspored tri zvezde u Orionovom pojasu.
One su uzete, jer imaju najupadljiviji raspored u blizini Sirijusa.
Sam Sirijus je predstavljen gradom ON (Heliopolis), a on se nalazio na mestu jednog dela današnjeg Kaira, mestu koje, u odgovarajućoj razmeri, odgovara rastojanju Sirijusa od tih zvezda.
Tako da na platou Gize imamo "ugravirana" dva datuma - 10.500. godinu pne. (prema raspopredu piramida i Sfinge) i 2.500. g. pne. (prema rasporedu "ventilacionih otvora").
To su - vreme gradnje prvih objekata i vreme gradnje tri Piramide.

Back