- Poruka
- 33.100
Idot, kažeš samo da bi isprovocirao. Pusti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i tebi je bar pola komentara analiza drugih učesnika. Kako ti ne dosadi???Salvantis:Kolega Misoni, knjige su napisane o tome sta je fasizam, nema potrebe da idemo u nekakva teorijska naglabanja da bi dokazali da osoba koja kaze: ja bih bio gori od hitlera , sasvim sigurno JESTE nacista.
Pa kako mogu da komentarisem neciji stav o 'borbi protiv nacizma', ako je taj isti pre par dana pricao kako je on sam nacista?!jomini:A i tebi je bar pola komentara analiza drugih učesnika. Kako ti ne dosadi???
Pa fascinantno mi je kako ti nije već dosadilo.Salvantis:Pa kako mogu da komentarisem neciji stav o 'borbi protiv nacizma', ako je taj isti pre par dana pricao kako je on sam nacista?!
I vidim da si zakljucao odlicnu temu o Kosovu, samo zato sto su je xam i idot, od starta sabotirali, i trolovali, kao sto sada rade i ovde...
Kakve veze imaju hrvati sa Kosovom ili srpskom stampom, i zasto im se uopste dozvoljava da unistavaju svaku temu koja im padne na pamet?
jomini:Kao Vučić onomad? One novine behu, sećaš se?
I meni je fascinanto kako pobanova 10-15 Srba u proteklih dan-dva, a xam, idot, adem i slicni rade sta hocejomini:Pa fascinantno mi je kako ti nije već dosadilo.
Drugo, ''njima'' se ne dozvoljava, oni pišu svoje priče, nekad glupave, a nekad ne. Nije mi jasno kako se vi pecate kao šarani i dozvolite sebi da vas par komada sa strane izvede iz takta.

Иначе наслов вели: "Фелика Србија"Iron Lord:
![]()
Iračko izdanje
tokyo:ahhh..kod nas se oni malo drukčije zovu:
imaš ovako:
pavelićevce, HIP...i neznam još kako se sve zovu...
pa imaš fun club Thompson (hercegovci-"velike" hrvatine, HSP tisuću i neke, HČSP (moram napomenut da to nije HSP)
ima više vrsta i podvrsta HSP-a![]()
uglavnom ni jedni od tih nisu prešli ni 5% na izborima
jedino su HSP prešli 5%
sve u svemu naših radikala ni za kašiku za razliku od SRSa u Srbiji (koja je pojedinačno najjača stranka)

Alekasandar2:Забрана новина које се финансирају из иностранства је регуларна и легитимна појава у свим демократијама.
Забрана новина због политичког опредељења, је криминални чин, са дуге стране.
Salvantis:Nacizam je, bez ikakve sumnje, kad neko podrzava Hitlera (i kaze kako bi bio gori cak i od njega).
Takodje, nacizam je podvajanje gradjana i stav da su neki manje vredni ( i da moraju biti unisteni) kakvi god kriterijumi tih podela bili (rasni, etnicki, verski, politicki...)
Dakle izvuci zakljucke ( mala pomoc: ti si nacista)
И рецимо остварите ви границе Карлобаг-Огулин-Карловац-Вировитицаsandukovic:A to velika te bas bode u oci, zar ne?
Зашто, шта мене брига какав часопис неко издаје?Alekasandar2:Забрана новина које се финансирају из иностранства је регуларна и легитимна појава у свим демократијама.
Mora biti besplatan, ko bi inače za to dao pare?! Ovako se može upotrebiti u različite svrhe...giovaniI:ma ta literatura je ok,.
imate linka za to na srs.org.co.yu!
a inace je besplatan,to da obavjestim ustase i domace izdajnike koji to ne znaji i pirtaju ovde gdje ima da se kupi,.!
SANDRINAbg:heheh...al' kad vi saberete sve te procente od tih...ispada vise nego radikala...![]()