paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
kad vidim ko je po srbiji vedrio i oblacio....a to i sad radi---najezim se...a kad cujem sta misli o zemlji u kojoj uziva sve privilegije besan sam...i pitam se koliko li ovakvih po srbiji ima...???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да објасним:чим му демократе дозвољавају да прича бљувотине о невиним људима исти је ко они и по њиховој вољи.Зато га нико не хапси нити трпа у лудару.Свака му је златна...
Свака му је златна...
Пајо шта мислиш колико има земаља попут Србије у свету, не на Балкану него у свету ?kad vidim ko je po srbiji vedrio i oblacio....a to i sad radi---najezim se...a kad cujem sta misli o zemlji u kojoj uziva sve privilegije besan sam...i pitam se koliko li ovakvih po srbiji ima...???

kad vidim ko je po srbiji vedrio i oblacio....a to i sad radi---najezim se...a kad cujem sta misli o zemlji u kojoj uziva sve privilegije besan sam...i pitam se koliko li ovakvih po srbiji ima...???

Пајо шта мислиш колико има земаља попут Србије у свету, не на Балкану него у свету ?![]()

Што да ставља коментар кад му је сваки ко да га је Капиџић васпитао?А ТВОЈИ???
Јел' ти то неки фазон да отвараш теме у којима не стављаш свој став?
Пајо шта мислиш колико има земаља попут Србије у свету, не на Балкану него у свету ?![]()
Ових дана, увелико траје кампања рекламирање књиге
бившег Титовог удбаша и генерала Јове Капичића....
Човек кога смо имали прилику видети на телевизији, очито није нормалан.
Поред свога ненормалног понашања, изнео је пар тешких квалификација
против Србије у којој живи. Рекао је како СРБИЈА ИСКОРИШЋАВА ЦРНУ ГОРУ.
Причао је да је Србија главни кривац за растурање Југославије.....
Врхунац болесног ума је изјава.....
ЦРНОГОРЦИ СУ ПОТОМЦИ РИМЉАНА....
Сведоци смо, да се данас у Србији забрањују књиге, које пишу и српским
јунацима, о патњи Србије, а у исто време се дозвољавају књиге у којима
се износе лажи и прекраја историја. Одговорите на анкету...
ДА ЛИ СТЕ ЗА ТО ДА СЕ ЗАБРАНИ КЊИГА ЛУДОГ ЈОВЕ КАПИЧИЋА?
Mačak, pa ti si neki KATOLIČKI inkvizitor izgleda, obzirom da pitaš, da li da se neka knjiga zabrani ? To danas može da se pita, ko je GENETSKI STALJIN, ili bolesnik...
misliš izlišno je da se pita o zabrani knjige, normalno je da je treba zabraniti?
Ko si ti jadniče da sudiš nekoj knjizi, makar je napisao Jova, ili Pera pisar...
Svaki gradjanin moze izneti svoje misljenje....
Zaneo te jovo previse....
Zna čovek kako je Jovu!Mene to pričaš, čije se mišljenje ovde i svuda zabranjuje više no bilo kog čoveka na svetu.
Ja sam protiv zabrane knjige, a ne protiv mišljenja, može čovek da misli šta hoće.

misliš izlišno je da se pita o zabrani knjige, normalno je da je treba zabraniti?
Ša je to Jovo pogrešio?
On daje tri teze:
1. Srbi nisu bili za Partizane -
kao što i sami vidite svi oni koji se danas potpisuju kao srpske patriote pljuju po partizanima i smatraju ih izdajnicima
2. Srbija je bila na strani kolaboracionističkih četnika - što takođe potvrđuju srpski nacionalisti
3. Srbija je kriva za ratove u Hrvatskoj i BiH - činjenica je da je još 1989. (pre bilo kakvog Tuđmana) srpska tajna služba naoružavala Srbe u Kninu, Pakracu i Petrinji. Zašto? Pa zbog velike Srbije.
INTERVJU - General Jovo Kapičić, narodni heroj, legenda i Crnogorac s dna kace
![]()
Srce je Crna Gora!
Razgovarao: Vladimir Jovanović, "Republika", 18. maj 2007.

Морао сан да скратим и кажем....
А....у....пи.чку....материну....и соко...![]()
![]()
![]()
Kakva je pjesma? Jel dobra?Морао сам да скратим и кажем....
А....у....пи.чку....материну....и соко...![]()
![]()
![]()
Kakva je pjesma? Jel dobra?