Забранити књигу лудог Јове Капичића

ДА ЛИ СТЕ ЗА ТО ДА СЕ ЗАБРАНИ КЊИГА ЛУДОГ ЈОВЕ КАПИЧИЋА?

• ДА

• НЕ

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ih.. nemoj da zastranite.
Ima stranaca koji su casno i posteno zasluzili srpsku penziju.
Npr. onaj crnja sto je u GSPu godinama vozio trolu, i to po nasem kraju VRACARACC..

I verovatno ne placaju LJ (predlazem da ovu skracenicu uvedemo kao oznaku Ludi Jova- ako neko od vas uredjuje wikipediu...) njemu Srbi penziju, ne, placaju mu drugi montenigeri, koji su se ko' on dovukli ovde i parazitiraju ovde, jedino su pare Srpske, tj. nase.
Verovatno je i NarodniHeroj postao sa dva (takva) svedoka...

Npr. ajd jos i da placamo skolovanje Srba iz montenigro, ali oni se SAMI izjasnjavaju o nacionalnosti uz overu u sudu...
Voleo bi i ja da odem u London, pa u sud i da postanem preko noci englez i da me Engleska kraljica izdrzava... ali englezi nisu frajeri ko' Srbi....

Po sopstvenom priznanju LJ parazitira ovde 70 godina-otud penzija

Poslednja izmena:
Npr. onaj crnja sto je u GSPu godinama vozio trolu, i to po nasem kraju VRACARACC..

I verovatno ne placaju LJ (predlazem da ovu skracenicu uvedemo kao oznaku Ludi Jova) njemu Srbi penziju, ne, placaju mu drugi montenigeri, koji su se ko' on dovukli ovde i parazitiraju ovde, jedino su pare Srpske, tj. nase.
Verovatno je i NH postao sa dva (takva) svedoka...

Npr. ajd jos i da placamo skolovanje Srba iz montenigro, ali oni se SAMI izjasnjavaju o nacionalnosti uz overu u sudu...
Voleo bi i ja da odem u London, pa u sud i da postanem preko noci englez i da me Engleska kraljica izdrzava... ali englezi nisu frajeri ko' Srbi....

Ма црња је ОК..............не прави се наиван..........овде се ради о олошу из других република бивше СФРЈ који је ухлебљење нашао код нас а најстрашније нас вређа и пљује без идеје да се врати одакле је дошао.

Poslednja izmena:

I verovatno ne placaju LJ (predlazem da ovu skracenicu uvedemo kao oznaku Ludi Jova) njemu Srbi penziju, ne, placaju mu drugi montenigeri, koji su se ko' on dovukli ovde i parazitiraju ovde, jedino su pare Srpske, tj. nase.
Verovatno je i NarodniHeroj postao sa dva (takva) svedoka...

Po sopstvenom priznanju LJ parazitira ovde 70 godina-otud penzija

ЈК....НАРОДНИ ХЕРОЈ....:per: :per: :per:

Ma nisam naivan -nego lepo jasno definisi da svi nedvosmisleno razumeju.Slazem se potpuno. Posebno recimo poslednjih 20-tak godina odatle stizu samo kriminalci i propalice(biznismeni).
Gledao sam http://sr.wikipedia.org/sr-el/Јово_Капичић i shvatio kakva je opasnost internet - posebno ove enciklopedije i koliko su dobre za neke stvari toliko su POSEBNO za istoriju POGUBNE I ISKRIVLJENE.
Dragan Kapicic - sin LJ (ludog jove) da -Kapicic kosarkas http://sr.wikipedia.org/wiki/Драган_Капичић
Stefan Kapicic - unuk LJ ....da Kapicic 'glumac' http://www.imdb.com/media/rm71538432/nm1292973

Poslednja izmena:
Odakle ti ta GLUPOST? :eek:
to nije glupost vec cinjenica.da li mozes da navedes jednog ozbiljnog istoricara koji tvrdi da staljin nije bio zlocinac? :kafa:
Али је и Дража Михајловић био злочинац на исти начин на који и Тито и Стаљин и Мао и Рузмелт и Черчил.
demokrate se ne mogu porediti sa komunistickim diktatorima :kafa:
Колико проценат невиних су побили четници?
koliki? :kafa:
Разлика између Тита и драже је само у томе што је Тито победио у рату.
cetnici su bili manje zlo od komunista :kafa:
Šta više smatrtam da su "četnici pobedili" u stvari bila kreljevina Jugoslavija pod patronatom engleske.
Smatram da bi vrlo brzo englezi naterali vladu Kraljevine da strelja većinu četničkih vojvoda zbog saradnje sa okupatorom a Draža bi završio na nekom novom "Solunskom procesu" kao Apis.
2gsimtu.jpg

Postoji paralela sa zločinima koje su počinili oslobodioci na primer u Francuskoj.
100,000 ljudi je streljano i ubijeno nakon oslobodjenja bez sudjenja u Francuskoj.
Najmanje 40,000 ljudi optuženih za saradnju je streljano i ubijeno odmah psole oslobodjenja.
procitaj pazljivije sta pise na vikipediji.ta cifra od 100000 ljudi se plasira od strane onih koji podrzavaju saradnike okupatora.sa druge strane ozbiljni istoricari tvrde da je ubijeno samo oko 10000 ljudi.u francuskoj ubijanja su bila rezultat anarhije dok su u jugoslaviji ljudi sistematski ubijani od strane komunistickog rezima :kafa:

Citao sam intervju tog ratnog zlocinaca i ubice u NIN-u
Ako je kniga pisana u tom stili, cija godd da je treba je zabraniti.
A pre svega treba doticnu kreaturu sudski goniti za zlocine koje je sam svojerucno pocinio, kao i za one koje je naredio.

Otkud znaš da je ratni zločinac i ubica kad nije osuđen za to? Javilo ti se? :dontunderstand:

Zelenasi su cool . :mrgreen: ili jos bolje -ZELENASI SU NASI !!:super:

To je tacno, al malo ih je sinko ka Jakovih Svjedoka!:per:

I nazad, od crvenog bandita do zelenka.
Vujo ne znam dal' si dvosmislleno upotrebio "ortodoksni" uz *********...?

Kad sam napisao ortodoksni mislio sam u izvornom znacenju pravoverni, ne pravoslavni.
Sto se tice njegovog zelenastva, ne zameram mu mnogo to.

to nije glupost vec cinjenica.da li mozes da navedes jednog ozbiljnog istoricara koji tvrdi da staljin nije bio zlocinac? :kafa:

demokrate se ne mogu porediti sa komunistickim diktatorima :kafa:

koliki? :kafa:

cetnici su bili manje zlo od komunista :kafa:

2gsimtu.jpg

procitaj pazljivije sta pise na vikipediji.ta cifra od 100000 ljudi se plasira od strane onih koji podrzavaju saradnike okupatora.sa druge strane ozbiljni istoricari tvrde da je ubijeno samo oko 10000 ljudi.u francuskoj ubijanja su bila rezultat anarhije dok su u jugoslaviji ljudi sistematski ubijani od strane komunistickog rezima :kafa:

Interesantno i ja isto mislim da se projke o "ubijenim srpskim domaćinima" postavlajju od strane pobornika saradniak okupatora!
ko mi rekao da se slažemo!

Back