Забранити књигу лудог Јове Капичића

ДА ЛИ СТЕ ЗА ТО ДА СЕ ЗАБРАНИ КЊИГА ЛУДОГ ЈОВЕ КАПИЧИЋА?

• ДА

• НЕ

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ових дана, увелико траје кампања рекламирање књиге
бившег Титовог удбаша и генерала Јове Капичића....
Човек кога смо имали прилику видети на телевизији, очито није нормалан.
Поред свога ненормалног понашања, изнео је пар тешких квалификација
против Србије у којој живи. Рекао је како СРБИЈА ИСКОРИШЋАВА ЦРНУ ГОРУ.
Причао је да је Србија главни кривац за растурање Југославије.....
Врхунац болесног ума је изјава.....
ЦРНОГОРЦИ СУ ПОТОМЦИ РИМЉАНА....
Сведоци смо, да се данас у Србији забрањују књиге, које пишу и српским
јунацима, о патњи Србије, а у исто време се дозвољавају књиге у којима
се износе лажи и прекраја историја. Одговорите на анкету...
ДА ЛИ СТЕ ЗА ТО ДА СЕ ЗАБРАНИ КЊИГА ЛУДОГ ЈОВЕ КАПИЧИЋА?
Narodni heroj, Jovo, je Bog za takve ka sto si ti.

Kolektivno se sjećamo vašeg junaštva.

hahaha

Сутјеска....
Битка у којој су четници нахебали од Немаца и партизана, у којој су четници одбили да пуцају на партизане и побунили се, и од тада су их немци разоружали и од тада четници нису били више значајна борбена групација....

Narodni heroj, Jovo, je Bog za takve ka sto si ti.

Твој Бог...Јово Капичић има велику душу....
Носи хиљаде Срба на њој....
ПС
Најбољи начин да сакријеш глупост је....
ДА У ДРУШТВУ ЋУТИШ, А НА УЛИЦУ, ДА ИЗАЂЕШ ГО.....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Upravo sam procitao knjigu `Goli otoci Jova Kapicica`...i mogu da kazem da ima mnogo toga zanimljivog da se procita....

Ove nase `Srbende` kazu da on vredja Srbiju i Srbe....kakva glupost!
Neka procitaju Crnogorci sta Jovo kaze o njima....

a sta da kaze..??? pa u crnoj gori su i tada bile podele koje su desetkovale crnu goru...u crnoj gori gradjanski rat je bio najizrazeniji od 41-44...a posle se preneo na srbiju...tacnije---crnogorski ratnici su presli u srbiju...

a sta da kaze..??? pa u crnoj gori su i tada bile podele koje su desetkovale crnu goru...u crnoj gori gradjanski rat je bio najizrazeniji od 41-44...a posle se preneo na srbiju...tacnije---crnogorski ratnici su presli u srbiju...

Ma mnogo je interesantna prica...veoma zanimljiva knjiga,u jednom dahu sam je procitao..ne mogu ti sad pricati,ali recimo evo jedan mali deo...
Pita ga novinarka:`Vi mrzite Srbiju?`...a Jovo odgovara:`Ja ne mrzim Srbiju,ja sam uvek bio protiv nacisticke vladavine Slobodana Milosevica...a za Srbiju sam spreman i zivot da dam ako treba...gradjanin sam Srbije od 1939 godine...Srbin Aleksandar Rankovic mi je bio najbolji prijatelj....`
Ili recimo,malo je poznato da je bio ambasador SFRJ u Svedskoj kada je Ivo Andric dobijao Nobelovu nagradu za knjizevnost...pre toga je bio ambasador u Madjarskoj...i sa oba polozaja je leteo zbog zena...
Kaze da su Crnogorci narod koga jedino Dostojevski moze opisati...i da je Crna Gora prokleta zemlja...kada je kralj Nikola bio na vlasti,svi su mu se klanjali i pravili Boga od njega,a kada je svrgnut,svi su odjednom krenuli da ga pljuju i da pricaju sve najgore o njemu...kaze da ce tako biti i sa Milom Djukanovicem....

Ma mnogo je interesantna prica...veoma zanimljiva knjiga,u jednom dahu sam je procitao..ne mogu ti sad pricati,ali recimo evo jedan mali deo...
Pita ga novinarka:`Vi mrzite Srbiju?`...a Jovo odgovara:`Ja ne mrzim Srbiju,ja sam uvek bio protiv nacisticke vladavine Slobodana Milosevica...a za Srbiju sam spreman i zivot da dam ako treba...gradjanin sam Srbije od 1939 godine...Srbin Aleksandar Rankovic mi je bio najbolji prijatelj....`
Ili recimo,malo je poznato da je bio ambasador SFRJ u Svedskoj kada je Ivo Andric dobijao Nobelovu nagradu za knjizevnost...pre toga je bio ambasador u Madjarskoj...i sa oba polozaja je leteo zbog zena...
Kaze da su Crnogorci narod koga jedino Dostojevski moze opisati...i da je Crna Gora prokleta zemlja...kada je kralj Nikola bio na vlasti,svi su mu se klanjali i pravili Boga od njega,a kada je svrgnut,svi su odjednom krenuli da ga pljuju i da pricaju sve najgore o njemu...kaze da ce tako biti i sa Milom Djukanovicem....

ma on je svoju knjigu reprodukovao u nekoliko intervijua...ovaj deo sa srbijom mi je posebno vazan...slusao sam ga nekoliko puta...mislim da je sa ovim kvalifikacijama zasluzio da ga srbija u najmanju ruku protera...

Kad nismo proterali jednog nacistu u liku Vojislava Seselja,zasto bi jednog antifasistu u liku Jove Kape....

covek koji izjavi sve ono za srbiju...nema sta da trazi u njoj...mogu samo da zamislim sa onakvim predrasudama koliko je stete srbiji naneo za sve ove godine od kada mu srbija nudi gostoprinstvo...a sve to vreme on se nalazio u vrhu koji je donosio odluke koje su se ticale srbije...

covek koji izjavi sve ono za srbiju...nema sta da trazi u njoj...mogu samo da zamislim sa onakvim predrasudama koliko je stete srbiji naneo za sve ove godine od kada mu srbija nudi gostoprinstvo...a sve to vreme on se nalazio u vrhu koji je donosio odluke koje su se ticale srbije...

Nisi u pravu...od 1964 godine nije obavljao nikakvu vaznu funkciju...a pre toga je 7-8 godina bio ambasador...Srbiju su unistili Srbi...i to oni iz 1987 godine....znas koji vec...

Back