Забранити књигу лудог Јове Капичића

ДА ЛИ СТЕ ЗА ТО ДА СЕ ЗАБРАНИ КЊИГА ЛУДОГ ЈОВЕ КАПИЧИЋА?

• ДА

• НЕ

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja iako govorim maternji ne znam crnogorski, tako da ne znam.
Mada valjda svi znaju MATERNJI (uglavnom)

Aha, tako znači. :rtfm: Moraćeš na tečaj crnogorskog jezika ako u srednjoj školi nisi učio latinski jezik. Znanje maternjeg jezika nije dovoljno. Kako misliš da se baviš prometom duvana na veliko, a ne govoriš crnogorski? :roll:

:D

Aha, tako znači. :rtfm: Moraćeš na tečaj crnogorskog jezika ako u srednjoj školi nisi učio latinski jezik. Znanje maternjeg jezika nije dovoljno. Kako misliš da se baviš prometom duvana na veliko, a ne govoriš crnogorski? :roll:

:D
Mislio sam da je crnogorski -maternji. :dontunderstand:

Ja govorim maternji -znaci spikam crnogorski -znaci spikam latinski.

Dzebote, preko noci naucih latinski.

majko draga...!!!
ima li jos postenih i vernih ljudi kojima je srbija dala sve a da su joj verni..??? ima li ikog ko je dosao u srbiju a doziveo srpsko gostoprimstvo a da joj je veran za to...??? ima li takvih koji nisu iskoristili srbiju.??
zasto se rodjeni srbi iz srbije smatraju IZDANIM I ISKORISTENIM A ISTOVREMENO SVI PLJUJU PO NJIMA...???

Зато јер нема брата док не роди мајка. Превише једноставно. Зашто тај Титин Генерал прима све комунистичке грехе на себе? Да ли се то питање треба поставити? Или установити шта је све убачено у књигу? Сада кад се Европа заузима за осуду комунистичких злочина јављају се такве књиге и аутори који приписују те злочине себи а не партији. Можда због тога партијци мисле да ће им то бити олакшавајуће ако се злочини буду могли приписати некоме на тај начин? Све, што, има и зашто. Књига је створила, што, а власт треба да установи зашто..

Ša je to Jovo pogrešio?
On daje tri teze:
1. Srbi nisu bili za Partizane -
kao što i sami vidite svi oni koji se danas potpisuju kao srpske patriote pljuju po partizanima i smatraju ih izdajnicima

2. Srbija je bila na strani kolaboracionističkih četnika - što takođe potvrđuju srpski nacionalisti

3. Srbija je kriva za ratove u Hrvatskoj i BiH - činjenica je da je još 1989. (pre bilo kakvog Tuđmana) srpska tajna služba naoružavala Srbe u Kninu, Pakracu i Petrinji. Zašto? Pa zbog velike Srbije.

Poslednja izmena:
Milo Đukanović? Mogao bih reći ovako: Crna Gora nikad nije imala većeg političara, možda i državnika, od Mila Đukanovića! Nikad nije imala vještijeg, sposobnijeg i odanijeg u poslu tome crnogorskome nego što je Đukanović. Njegova je zasluga istorijska. I to treba priznati. E sad, druga je stvar što je on tu svoju zaslugu možda koristio za ovo ili ono. Nema bezgrešnih ljudi u politici. Posmatrao sam brojne istorijske ličnosti in vivo i tvrdim da ih nema bezgrešnih. Milo je na vrijeme shvatio svoju zabludu. I krenuo je na drugu stranu.
Ovo je sve tačno. Milo Đukanović je u jeku genocidnih namera režima u Begradu okrenuo leđa takvoj politici. Čak mu ni zločinački najmoćniji balkanski režim nije mogao ništa.

Jedino što zameram Kapićiću je količina mitomanije, ali ona nije velika, kao što je to slučaj kod velikosrpskih fašista.

Ša je to Jovo pogrešio?
On daje tri teze:
1. Srbi nisu bili za Partizane -
kao što i sami vidite svi oni koji se danas potpisuju kao srpske patriote pljuju po partizanima i smatraju ih izdajnicima

2. Srbija je bila na strani kolaboracionističkih četnika - što takođe potvrđuju srpski nacionalisti

3. Srbija je kriva za ratove u Hrvatskoj i BiH - činjenica je da je još 1989. (pre bilo kakvog Tuđmana) srpska tajna služba naoružavala Srbe u Kninu, Pakracu i Petrinji. Zašto? Pa zbog velike Srbije.

Само у Србији је стрељано 100 српских цивила за ја једног немачког војника.
Прва слободна република у окупираној Европи је Ужичка Република!
Хитлер је стално понављао да су га Срби два пута ујели за срце: Први пут када је убијен Франц Фердинад који је Србе у приватним разговорима називао псима и други пут када је оборен режим који је био за пакт са Немачком.
Ниједан народ на простору Балкана није дао допринос у слому тиранских режима као српски народ и у овом последњем рату док је председни Црне Горе летео НАТО транспортним авион Србију су зверски бомбардвали. Од 10. маја 1999. бомбарована је на варварски начин само Србија јел српски народ воли слободу а не да буде подгуза мува Западних газда!

Poslednja izmena:
Само у Србији је стрељано 100 српских цивилза ја једног немачког војника.

Šta si ovom tragičnom istorijskom činjenicom hteo da kažeš? Da velikosrpski fašisti imaju pravo da svojataju Crnu Goru, ili pak da su isti oni nedićevci i ljotićevci koji su sprovodili genocid nad sopstvenim narodom a danas se smatraju srpskim patriotama spasioci tih unesrećenih ljudi? A o njihovim slugama JKVO da i ne govorim!

Прва слободна република у окупираној Европи је Ужичка Република!
Koju su oslobodili JUGOSLOVENSKI PARTIZANI, a ne velikosrpski četnici ili Nemci ili ljotićevci. Beži bre, ni osnovne istorijske činjenice ne znaš a hoćeš samnom da polemišeš.
Da li 99% srpskih patriota danas prezire Partizane? Da, prezire ih.
Prema tome, partizanstvo se ne može vezati za srpstvo, jer DANAS srpsko društvo (srpstvo) smatra Partizane za izdajnike i zločinačke okupatore.
Srbi NEMAJU tapiju na Partizane, već svi iskreni antifašisti sa prostora bivše Jugoslavije. Srbi su se odrekli Partizana i opredelili za četnike, nedićevce i ostalu bagru. Eno, idi pitaj OBRAZovce, Delije i ostali talog i šljam, oni se predstavljaju kao najpatriotskiji Srbi.

а не да буде подгуза мува Западних газда!
bla bla bla, belosvecki satrapi :roll:

Šta si ovom tragičnom istorijskom činjenicom hteo da kažeš? Da velikosrpski fašisti imaju pravo da svojataju Crnu Goru, ili pak da su isti oni nedićevci i ljotićevci koji su sprovodili genocid nad sopstvenim narodom a danas se smatraju srpskim patriotama spasioci tih unesrećenih ljudi? A o njihovim slugama JKVO da i ne govorim!

Koju su oslobodili JUGOSLOVENSKI PARTIZANI, a ne velikosrpski četnici ili Nemci ili ljotićevci. Beži bre, ni osnovne istorijske činjenice ne znaš a hoćeš samnom da polemišeš.
Da li 99% srpskih patriota danas prezire Partizane? Da, prezire ih.
Prema tome, partizanstvo se ne može vezati za srpstvo, jer DANAS srpsko društvo (srpstvo) smatra Partizane za izdajnike i zločinačke okupatore.
Srbi NEMAJU tapiju na Partizane, već svi iskreni antifašisti sa prostora bivše Jugoslavije. Srbi su se odrekli Partizana i opredelili za četnike, nedićevce i ostalu bagru. Eno, idi pitaj OBRAZovce, Delije i ostali talog i šljam, oni se predstavljaju kao najpatriotskiji Srbi.

bla bla bla, belosvecki satrapi :roll:

Питај мене или питај Мила како је летео НАТО транспортним авионом да преговара са варварима који бомбардоваше Србију.

Tačno sam ovakav "argument očekivao" :lol: Super je što nemaš kontraargumente na moj post :ok:
Па ти рече да ја не познајем страдалничку историју српског народа па реко да ти поменем чојство и јунаштво председника Црне Горе Мила Ђукановића у време варварске агресије на Србију 1999. године.
Ето у НАТО хоће тај режим да иде међу варваре сваки своме јату хрли и срећан му пут.
А то што си помену за Србију земљу великог срца више Црногораца је побегло из Црне Горе па и тај Капичић да једе српски хлеб, него што је остало у Црној Гори.

чојство и јунаштво
Капичић да једе српски хлеб, него што је остало у Црној Гори.

чојство и јунаштво u Mali i Zi ???
O boravku tih i takvih u Srbiji je rec. Boli me bre qjurac sta ti i takvi rade u Mali i Zi.
Ti njihovi kompleksi da stalno neko treba njima da se bavi da bi izgledali vazniji, nek ih i dalje lece u Utisku nedelje gde ih naizgled pripitomljena MaliiZi-ka stalno reinkarnise jer stalno neki utisak u vezi Mali i Zi, a treba ih staviti na pravo mesto i uopste ih izbrisati kao temu.

Jovo nije usamljen. Znam i za jednog bivseg pukovnika makedonca koji je isto plandovao do penzije u JNA i Beogradu a kad je izbilo sranije saznao sam od njega da su Srbi glavni ugnjetavaci i mak. naroda.
Koj si qjurac smrdeo ovde, sto nisi otisao u tvoje rodno selo da se odupres ugnjetavacima?? Smezurana matora ckapi !!!
Treba takvo ponasanje sankcionisati, a najbolje su ekonomske sankcije.
Ko da nema ko ovde da pljacka, valja drogu nego treba da uvozimo biznismene iz Mali i Zi.
Vec pijem Cileansko vino, preferiram Grcko more a kad mi zatreba kamen - ovaj sitni dunavski..
Da dodam - izgleda da nema razloga za optimizam.
Primer. Filijala jedne Cro firme u Beogradu zbog ostre politike kada je u pitanju dovodjenje i zaposljavanje radne snage u Cro- dovela je makedonca iz Skoplja i zaposlila ga umesto u zagrebu ..........u BEOGRADU !!!!
Pa stvarno smo bre debili?????????

Poslednja izmena:

Back