Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Crnogorci, prvo i prvo, ne postoje kao nacija.
Posto je to tako, onda je pitanje "da li zabraniti Srbima van Srbije skolovanje na budzetu", a to je neki drugi padez.
Svaka cast..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crnogorci, prvo i prvo, ne postoje kao nacija.
Posto je to tako, onda je pitanje "da li zabraniti Srbima van Srbije skolovanje na budzetu", a to je neki drugi padez.
Па ево кад сам ја говорио да треба гласати за Николића, Срби изабраше Тадића...нема то везе са цг лобијем или било чим, уосталом мислим да је већина људи који су пореклом из ЦГ, гласали су против Тадића, уосталом не знам да ли си видео али на Ловћенцу, месту где живе људи родом из ЦГ је већ у првом кругу Николић имао око 47 посто на председничким изборима...схватите Тадићево порекло није имало везе са разлозима зашто је победио, али ако сте тако доследни у србијанству, онда откуд БоТи 51.5 посто у другом кругу ?eeeee cek...cek....sto neko rece zajebite vise vi srpski budzet i privilegije....nisam nacionalista nikad bio...ali nisam sreo crnogorca koji nije prepotentan do drskosti...necu da polemisem dalje....dosta je srbiji vise vodja van srbije.....daleka im kuca...krajnje je vreme da srbiju povede neko iz centralne srbije....sigurno ce tada za promenu ojacati centar....a kad on ojaca moze pomagati koga god....ovako od kad srbiju vode ove velicine sa strane sve nam je bitnije od centralne srbije....
Mislim nema sta da kazem osim da imamo antisrpsku vlast koja ne moze nista da uradi u korist srpskoga naroda pa ni to da zabrani crnogorcima skolovanje na buzetu. Ovih dana se postavlja pitanje kako ce zacepiti rupe u budzetu drzave a Crnogorci nam studiraju na budzetu!?!?!
Просто не верујем да студенти-држављани друге државе могу да буду на српском буџету. Зато draguljče, требало је да наведеш извор податка (Линк).
Са друге стране када размишљам ко нам је у српском републичком руководству,почев од Председника република,министра културе,... па почињем ,,бланко`` да верујем у ову вест.
Ко смо заправо ми: Србија или Црна гора или симбиоза звана: ,,Црна Србија``.
gde ti pases travu??? pa vasim domovima i fakultetima vise crnogoraca i domacina iz RS koji imaju veca prava (veze) nego vasi studenti...
A zasto je potreban link? Pa takve vesti nikad neces naci u novinama i na tv zbog cenzure. Idi malo do domova, menzi, fakulteta, imaces osecaj kao da se nalazis u CG.Просто не верујем да студенти-држављани друге државе могу да буду на српском буџету. Зато draguljče, требало је да наведеш извор податка (Линк).
Са друге стране када размишљам ко нам је у српском републичком руководству,почев од Председника република,министра културе,... па почињем ,,бланко`` да верујем у ову вест.
Protiv svi Srbi imaju pravo da se skoluju kod nas !!!
Па ево кад сам ја говорио да треба гласати за Николића, Срби изабраше Тадића...нема то везе са цг лобијем или било чим, уосталом мислим да је већина људи који су пореклом из ЦГ, гласали су против Тадића, уосталом не знам да ли си видео али на Ловћенцу, месту где живе људи родом из ЦГ је већ у првом кругу Николић имао око 47 посто на председничким изборима...схватите Тадићево порекло није имало везе са разлозима зашто је победио, али ако сте тако доследни у србијанству, онда откуд БоТи 51.5 посто у другом кругу ?
Уосталом, не знам да ли схватате али овиме несвесно држите страну ДХСС и Г17+...
Нећу ни ја да се расправљам, само сам предлагао, мало сам можда срчаније дискутовао али такви смо ми Срби, а вама пријатељи предлажем да не наседате на стереотипе како су већина људи из ЦГ фотељаши, корумпирани, да су против Србије, то није истина, ја знам неке националне Црногорце који су били против признавања КиМ...
А зашто није неко покренуо тему- Онемогућити Албанцима са КиМ добијање пасоша државе Србије, него баш запесте на Црногорце који Србе нису ни праћком гађали !
... нећу даље полемисати на овој теми, можете писати шта вам је воља...
gde ti pases travu??? pa vasim domovima i fakultetima vise crnogoraca i domacina iz RS koji imaju veca prava (veze) nego vasi studenti...
evo i ovde crnogorci odavde nas ubedjuju da smo mi nastali od njih.
ako je tako onda mi svi treba da dobijemo crnogorsko drzavljanstvo a ne obrnuto.
ovako neki propagiraju crnogorski nacionalizam predstavljajuci ga kao srpski o trosku srbije a u osnovi njihovih tvrdjenja je zastita crnogorskih interesa i privilegija.
GDE SU SRBI SUMADIJE,VOJVODINE,ZAPADNE SRBIJE,ISTOCNE ,JUZNE SRBIJE... U POLITICI SRBIJE?
politika svi smo mi srbi ali samo u srbiji, ima izgleda za cilj da sakrije cinjenicu da su srbi sumadije ,vojvodine...slabo zastupljeni u sistemu vlasti.
ako smo svi samo srbi, sto mi u vasoj maticnoj drzavavi ne participiramo u sistemu vlasti u procentu u kome vi to radite u srbiji?
vi imate prava u srbiji kao da je crna gora u sastavu srbije.
Просто не верујем да студенти-држављани друге државе могу да буду на српском буџету. Зато draguljče, требало је да наведеш извор податка (Линк).
batice...ja ti garantujem i bez linka da crnogorski studenti studiraju na srpskom budzetu.....proveri i videces...
,,Где ти пасеш траву???``, па ја не рекох идиот.
Стварно вам (мало ,.в`` из непоштовања) појединцима треба забранити и долазак у Србију а камоли окачињење на буџет.
Дрски сте, безобразни, дивљи, распојасани, непоправљиви (поједини као ти и недоправљени),.....
Далека вам (мало ,в``) таквима кућа.
Нисам хтео да пецнем тебе већ аутора теме и Торентеа, зато што знам да су доста пронационално опредељени па да им скренем пажњу на којој су причи Г17 и ДХСС ушлу у скупштину...веруј ми немам ни ја драже земље од Србије, њен народ, историја, територијална целовитост за мене су светиња...ali ja ne znam da li si ti primetio...JA NE DRZIM STRANU NI JEDNE PARTIJE...SVE IH PREZIREM.....ISKLJUCIVO DRZIM STRANU SRBIJE....I ZA TE INTERESE SE BORIM....