Betty
Elita
- Poruka
- 21.481

i meni isiti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Banshee:ne mogu da verujem da sam opet otvorila onaj odvratan link sa pocetka
ne znam kako skrenuste na ulice sada,ali je glupo sto im stalno menjaju nazive.i malo su preterali sa istiroijskim licnostima sto se mene tice jer ja ne znam ko je npr. kraljica natalija (narodnog fronta valjda) i jos pojedine licnosti koje su dobile tu cast da se ulice zovu po njima.
i mnogo je bolje da se ulice zovu po,sto commodore rece,po geografskim i nekim drugim pojmovima jer ja sva ona imena ne mogu da popamtim posebno ako ih ne razlikujem
jel zna neko kako se zove trg republike sada?ako je uopste menjao ime...i da,mislim da sam bulever revolucije zapamtila kao takav i ne verujem da cu se ikada navici da ga zovem bul.k.alksandra.

Truman:Vidi se da nemas ni malo kriticki stav prema svom narodu sto je podjednako lose kao oni sto ga samo pljuju. Mozda nisi bio u Guci ali sve to sto je Lola rekla za Gucu ja potpisujem. Nisam video mesto gde se masovnije izrazava primitivizam.
Nemoj mi samo reci da sam i ja nepatriota.
Banshee:kako li sam znala ko ce da me citira?

oces ti da mi kazes kako se zove trg republike i da li je menjao ime i mojne zlocince i abortuse da mi pominjes...dosta mi ih je na onoj drugoj temi...

jomini:A što se strana otvara 5 minuta, to ništa, a?

:wink: 8-)
 :wink: 8-)