Zabranite Guču i Ravnu Goru

10.gif

i meni isiti :lol:

Banshee:
ne mogu da verujem da sam opet otvorila onaj odvratan link sa pocetka :evil: :roll:

ne znam kako skrenuste na ulice sada,ali je glupo sto im stalno menjaju nazive.i malo su preterali sa istiroijskim licnostima sto se mene tice jer ja ne znam ko je npr. kraljica natalija (narodnog fronta valjda) i jos pojedine licnosti koje su dobile tu cast da se ulice zovu po njima.

i mnogo je bolje da se ulice zovu po,sto commodore rece,po geografskim i nekim drugim pojmovima jer ja sva ona imena ne mogu da popamtim posebno ako ih ne razlikujem :roll:

jel zna neko kako se zove trg republike sada?ako je uopste menjao ime...i da,mislim da sam bulever revolucije zapamtila kao takav i ne verujem da cu se ikada navici da ga zovem bul.k.alksandra.

Трг републике се сада зове Трг ратних злочинаца...
:razz: :razz: :razz:
:razz: :razz:
:razz:

А улица "Народног фронта" ће се звати Булевар српских абортуса...
:razz: :razz: :razz:
:razz: :razz:
:razz:

Truman:
Vidi se da nemas ni malo kriticki stav prema svom narodu sto je podjednako lose kao oni sto ga samo pljuju. Mozda nisi bio u Guci ali sve to sto je Lola rekla za Gucu ja potpisujem. Nisam video mesto gde se masovnije izrazava primitivizam.
Nemoj mi samo reci da sam i ja nepatriota.

Грешиш, Трумане. Изгледа да ниси довољно пажљиво читао моје коментаре. Мислим да нема човека на овом форуму који је више од мене указивао на морално посрнуће Срба. Ако обратиш пажњу видећеш да се на овој теми уопште нисам бавио Гучом и Равном Гором, већ сам покушао да модераторима, а и учесницима, скренем пажњу на трагично стање у коме се «Политика» тада налазила.

Што се тиче саме теме, лично сам био и у Гучи и на Равној Гори, тако да се осећам меродавним да о томе говорим. Гуча ме неодољиво подсећа на ону тзв. Техно параду, или Параду љубави, не знам више ни како је зову, у Берлину. Дакле, гомила пијаних и дрогираних будала који су ту дошли да вичу, скачу, ждеру и пију, и то сматрају врхунским проводом. Тужно, заиста. Једина разлика је што је Гуча наводно српски скуп, а онај у Берлину има више интернационални карактер.

Сабор на Равној Гори би био сјајна манифестација да је није узурпирала једна странка, или сада један човек, пошто странке више и нема. Овако имамо сличну ситуацију као и у Гучи, с тим што је на Равној Гори ипак присутан и одређени број истинских поштовалаца Равногорског покрета и ђенерала Драже Михаиловића.

Надам се да си задовољан одговором.

Хахаха која је моронка поставила ову тему,па мислим ако наставите овако да смарате има да вам уништимо и Exit и остале секташке манифестације.
Равна Гора и Гуча су српски бренд,само да СПО престане да глуми да је Равна Гора њихова.....

ДОК ЈЕ РАВНЕ ГОРЕ БИЋЕ И СРБИЈЕ

im0001694dw.jpg

Наравно да је могао већу слику да постави.
Јер ова је много мала.
Равна Гора је симбол ЕВРОПСКЕ Србије пре комуниста. Савезничке и Демократске. Грађанске и Србијанске. Православне и Светосавске.
Моје Србије.

Равна Гора победити мора.

smil42e4c6e28f5f8.gif
smil436929931086c.gif
smil43023a1dd62c2.gif

Многе незналице и душмани га називали кољачем и сарадником окупатора,вама Богохулници поручујем овај див-јунак цео рат је носио једну унифрму,завлачио се по шумама,склоништима,бункерима широм наших напаћених земаља, као ,,сарадник окупатора,, није видео Београд цео рат....ИСТИНА ЈЕ СПОРА АЛИ ДОСТИЖНА.....

ЗА ТЕ БОРЦЕ ШТО СУ ПАЛИ ОТАЏБИНИ ЖИВОТ ДАЛИ
КАД БИ СРПСКА ДЈЕЦА ЗНАЛА РЕКЛА БИ ИМ ВЈЕЧНА ХВАЛА
draza200400cw.jpg

Па то је то, јомини, л е п о т а........... лепота облака... наше небо... а то је посебно небо... не знам да ли си некада био, рецимо у Белгији... онда би схватио шта је НАША ЛЕПОТА НЕБА...

Back