Zabranite Guču i Ravnu Goru

Meni dolazili neki prijatelji iz Slovenije prošle godine i ja ih odvedem u Guču iz zezancije, pošto su relativno mladi računam da ne mogu biti baš previše razočarani. A oni se oduševili, ove godine poveli i drugare i išli sami pošto ja nisam imao vremena. Znači ipak nije loše... 8)

Sizif:
Meni dolazili neki prijatelji iz Slovenije prošle godine i ja ih odvedem u Guču iz zezancije, pošto su relativno mladi računam da ne mogu biti baš previše razočarani. A oni se oduševili, ove godine poveli i drugare i išli sami pošto ja nisam imao vremena. Znači ipak nije loše... 8)

Čim se slovencima dopada znači da je SUPER!

Strela:
Sizif:

За мене су СЛОВЕНЦИ МРТВИ као и све што је словеначко. Ако открију, похапсе и осуде УБИЦЕ
ДЕЦЕ - МЛАДИХ ВОЈНИКА КОЈИ СУ БИЛИ БЕЗ МУНИЦИЈЕ
КАДА СУ ИХ ПОБИЛИ, АКО СЕ ПОКАЈУ И УПУТЕ ИЗВИЊЕЊЕ,
ОНДА МОЖЕМО ДА РАЗГОВАРАМО. Дотле, Јанези су за
мене МРТВЕ БИТАНГЕ И НАРУЧЕНЕ УБИЦЕ - ПОДГУЗНЕ
АУСТРОУГАРСКЕ ЗУНЗАРЕ.

Strela:

Strela:
За мене су СЛОВЕНЦИ МРТВИ као и све што је словеначко. Ако открију, похапсе и осуде УБИЦЕ
АУСТРОУГАРСКЕ ЗУНЗАРЕ.
Booooooooring. So f'kin' boooooring.

Ti ljudi koji su bili kod mene su (za takve kao što ste vi koji se mnogo busate) - klasa. Jes' da su vaši preci jeli zlatnim viljuškama od mahagonija na dvorovima i sve to, dok je Slovenac čuvao ovce pod Triglavom... ali vreme teče, a vas izgleda niko nije obavestio o tome.

Sizif:
Strela:

Strela:
АУСТРОУГАРСКЕ ЗУНЗАРЕ.

Ti ljudi koji su bili kod mene su (za takve kao što ste vi koji se mnogo busate) - klasa. Jes' da su vaši preci jeli zlatnim viljuškama od mahagonija na dvorovima i sve to, dok je Slovenac čuvao ovce pod Triglavom... ali vreme teče, a vas izgleda niko nije obavestio o tome.

Sizife, kako ti je pošlo za rukom da ono što je eremita napisao pripišeš meni?
P.S. Da li si naučio razliku između ISTINE i INFORMACIJE?

Sizif:
Strela:

Strela:
АУСТРОУГАРСКЕ ЗУНЗАРЕ.

То што си сада налупетао НАПИШИ МАЈКАМА И
ПОРОДИЦАМА УБИЈЕНИХ ВОЈНИКА, срам Те било !

pa pazi...svidja se slovencima...kao shto bi se tebi svidelo da odesh u neko africhko pleme na neke gozbe na kojima oni golishavi skaqtju i udaraju u neka shuplja stabla...bilo bi ti extra

e al ovi shto mrze slovence il hrvate il ne znam ni ja koga...su extra...posle meni neko pridiqje shto ne volim srbe...a bash srbi su najgori...ja poqshavam da se menjam...i da menjam ljude oko mene...tj ne da ih menjam vetj da im ukazhem da postoji i drugi ugao...ugao u kom me bole uvo koje za sve shto je bilo...ugao u kom ja gledam kako tju da zhivim i kako tje moja deca da zhive...ostalo me ne dodiruje...upravo zato shto su svi na teritoriji ove smijurije od drzhave kompletni idioti...tj 80tak %

AntunTun:
pa pazi...svidja se slovencima...kao shto bi se tebi svidelo da odesh u neko africhko pleme na neke gozbe na kojima oni golishavi skaqtju i udaraju u neka shuplja stabla...bilo bi ti extra

e al ovi shto mrze slovence il hrvate il ne znam ni ja koga...su extra...posle meni neko pridiqje shto ne volim srbe...a bash srbi su najgori...ja poqshavam da se menjam...i da menjam ljude oko mene...tj ne da ih menjam vetj da im ukazhem da postoji i drugi ugao...ugao u kom me bole uvo koje za sve shto je bilo...ugao u kom ja gledam kako tju da zhivim i kako tje moja deca da zhive...ostalo me ne dodiruje...upravo zato shto su svi na teritoriji ove smijurije od drzhave kompletni idioti...tj 80tak %

To mu dodje kao neki Boulevard of Broken Dreams...mislis Srbija. Pa ako mislis da je ostalo 20% normalnih to je super. Znaci nismo losi. Toliko na Zapadu ima normalnih u sadasnjim uslovima, ali posle onakvih sr*nja kroz koja smo prosli kod njih bi ostalo 1.5%. U Sloveniji jedino sto vredi to su mladi umetnici, sve ostalo je opiceno. Prodji petkom, subotom uvece gradovima u Sloveniji, da vidis sta su junkyji i pijanci. Mi smo za njih elita sa Gucom i Ravnom Gorom to odgovorno tvrdim.

AntunTun:

Е, па немој тако Туњевино, ја само пишем О ПОТРЕБИ
ДА СЕ СЛОВЕНЦИ ДЕНАЦИФИКУЈУ, ДА ПРИЗНАЈУ ЗЛОЧИН И
ДА ЗА ЊЕГА ОДГОВАРАЈУ... о каквој Ти мржњи говориш,
ја се само залажем за "јевропске стандарде"...
а што се угла тиче... наравно да постоји и други
угао... ево вечерас јављају о каменовању српских
аутобуса и нападу са бејзбол палицама на путнике
од стране усташа, о претњи клањем итд.итд. па Ти
сад види да ли гледаш из правог, оштрог или тупог
угла...

AntunTun:

Da ti nije poređenje "malo" preterano!
Slovenci kad se napiju i muškarci i žene, to ne liči ni na šta - to je strašno, to sam imala priliku da vidim svojevremeno kad smo zajedno letovali na hrvatskom primorju!
Kako ćeš da živiš i putuješ kad ti oni kamenuju autobuse!

ne mogu u sloveniju jerbo ne mogu da dobijem vizu...a i da dobijem...nemam kinte ni prevoz do tamo da platim...a moja plata je solidna...hehehe da vidim kako bi hrvatski bus proshao kad bi prolazio kroz chachak npr...kretena ima svuda...imbecila koji sebe nazivaju nacionalistima...to ko je koga ubijao...SVAKO JE SVAKOGA UBIJAO...moje mishljenje je da su srbi i najcrnji u svemu tome...samo smo mi srbi pa i ne prichamo loshe o tome (shto ne znachi da hrvati il muslimani il slovenci nisu loshi)...al to ko je koga chime i kako to je mrka kapa....progutash breme tog umobolnog rata...i nastavish dalje da zhivish...sve shto ja hotju je da zhivim normalno...yebe mi se za taj rat...ja hotju da moja deca sutra mogu da idu u sloveniju...kao i bilo gde drugde...a mi vbelichanjem svojih muka i svojih patnji i davanju na vazhnosti nama kao ne znam kako drugachijem narodu...samo gubimo...mi smo kap...svaki otpor je uzaludan...jedno je kad ja kazhem da treba svi da budemo jednaki i da zhivimo u svetu bez zla...to je utopija koja dovodi do kraha...zato budjenje...napred...u nove pobede...u nove svetove

prebacio sam sa onih 80%...po mome...99% ne valja...al kontam da sam ja previshe podigao kriterijume i da ipak ima josh ljudi da valjaju...al teshko

AntunTun:
-NI-yebe mi se za taj rat...ja hotju da moja deca sutra mogu da idu u sloveniju...kao i bilo gde drugde...a mi vbelichanjem svojih muka i svojih patnji i davanju na vazhnosti nama kao ne znam kako drugachijem narodu...samo gubimo...mi smo kap...svaki otpor je uzaludan...jedno je kad ja kazhem da treba svi da budemo jednaki i da zhivimo u svetu bez zla...to je utopija koja dovodi do kraha...zato budjenje...napred...u nove pobede...u nove svetove

prebacio sam sa onih 80%...po mome...99% ne valja...al kontam da sam ja previshe podigao kriterijume i da ipak ima josh ljudi da valjaju...al teshko

lud je onaj koji to nece (mislim da slobodno putuje i da mu sutra deca putuju...) ali stvar je, izgleta takva da oni netjeju da mi putujemo, Koliko je, po tvojim saznanjima, kamenovano vozila ili autobusa po Srbiji ? mozda sam neinformisan (lici li na koga?) ali ja ne znam, a svaki dan pice li pice drumovima Srbije i kroaserosi i slovenscina.

i na kraju voleo bi' da te vidim iz kog ugla bi gledao da su medju onih stotinjak pobijenih (ko zecevi) u slovenscini bili tvoj otac, brat ili sin :-(

u pravu si: treba oprastati ali nikako zaboravljati.
da su srbi u kroeseriji zaboravili '91. bi se desio Jasenovac 2. (iako i ovako skoro da je dostignut :-(
mozemo si oprastati ali obostrano i reciprocno, a isus je u zabludi kad kaze: "kad te neko osamari pruzi mu i drugi obraz..." nas narod je u pravu kad kaze "ko se jednom opece i na 'ladno duva...".

Cini mi se da ste uvidjeli da Guca i Ravna Gora uopste nisu nas problem. To su manifestacije koje se odrzavaju dva puta godisnje, kada se sabere ni deset dana. A sta je sa ostalih 355 dana? Tada je sve u redu.

I ne vjerujem da su ti ljudi iz Slovenije koji su gostovali nesto skrivili nasem ili bilo kom narodu... Pretpostavljam da su u pitanju mladi ljudi koji hoce da se zabave i svidja im se truba, malkice anarhije, valjanja po travi, pijanstva... Mladi ljudi. Ali je stvar u tome sto se oni onda vrate u zemlju koja je u EU, ciji pasos prolazi ma gdje u Evropi i sire, cije su prosjecne plate u skladu sa cijenama, cije su ekoloske navike daleko od nasih... A nasi se poslije trijeznjenja osvjeste ipadnu u jos goru depresiju kada vide ono sto se ovdje da vidjeti... Ne kazem, ima pojedinaca koji imaju sve sto im treba, ali je problem sto su oni samo pojedinci. Vecina je...

A to sto je napadnut nas bus je grozno i jadno djelo divljih kretena i nema razloga da se zbog toga mrzi jedan narod. Dok god budemo mrzili cijelu jednu naciju, drzavu, narod zbog jednog djela necemo zapaziti gdje sve te zemlje idu, a gdje smo mi. kada se osvjestimo bice daleko... Ovo ne vazi iskljucivo za Hrvatsku ili Sloveniju. Ma, ne. Imamo mi mnogo siri spisak...

Dokazano je,kroz diskusiju na ovom forumu, da te prostacke ,vaserske manifestacije ne treba zabraniti,jer seljaku da zabranis da jede govna,on bi jeo i svoja i tudja.
U pravu su oni koji smatraju da ovakve kvazi kulturne dogadjaje ,treba jednostavno ignorisati.Mediji bi trebali da odigraju svoju edukativnu ulogu u svemu ovome.
Ucesnici u forumu kao sto su:Eremita,Marlon i sl.su dokazali da prostakluk u Srbiji ima da zivi jos dugo,dugo...
Izvinjavam se svim forumasima na postavljanju onako bizarne fotografije,ali morate da razumete moj bes ,jer me strah da se ta Srbija protiv koje se borim ima devet zivota i da ce jedan taj usrani zivot zadesiti i moje dete.
Molio bih vas da se zatvori ova tema jer diskusija poprima nezeljeni tok,HVALA.

Lola 111:
Dokazano je,kroz diskusiju na ovom forumu, da te prostacke ,vaserske manifestacije ne treba zabraniti,jer seljaku da zabranis da jede govna,on bi jeo i svoja i tudja.
U pravu su oni koji smatraju da ovakve kvazi kulturne dogadjaje ,treba jednostavno ignorisati.Mediji bi trebali da odigraju svoju edukativnu ulogu u svemu ovome.
Ucesnici u forumu kao sto su:Eremita,Marlon i sl.su dokazali da prostakluk u Srbiji ima da zivi jos dugo,dugo...
Izvinjavam se svim forumasima na postavljanju onako bizarne fotografije,ali morate da razumete moj bes ,jer me strah da se ta Srbija protiv koje se borim ima devet zivota i da ce jedan taj usrani zivot zadesiti i moje dete.

Uh sto si se profinio. Ovo je filozofija u stilu "Zasto policajke imaju velike sise." A izgleda da si stvarno sto kazes"seljak", jer ovde samo jedes govna i to u ogromnim kolicinama. Srpski seljaci izvinjavam se nije vama upuceno.

Lola 111:
Dokazano je,kroz diskusiju na ovom forumu, da te prostacke ,vaserske manifestacije ne treba zabraniti,jer seljaku da zabranis da jede govna,on bi jeo i svoja i tudja.U pravu su oni koji smatraju da ovakve kvazi kulturne dogadjaje ,treba jednostavno ignorisati.Mediji bi trebali da odigraju svoju edukativnu ulogu u svemu ovome.

За Београд и Србију НАЈОПАСНИЈИ СУ МАЛОГРАЂАНИ,
ПОКОНДИРЕНЕ ТИКВЕ РАЗНИХ ФЕЛА... примитивци којима
празилук из ду*ета вири... а то својим писањем
доказује и ОНАЈ који је "У ИМЕ ФИНОЋЕ ОВОГА СВЕТА"
поставио ову тему... а затим се на своје
неистомишљенике обрушио пиљарским простаклуцима...
Познати су ми овакви типови који причају о Моцарту
све до неког тренутка опуштања а онда откидају
на Лепу Брену, Карлеушу и Цецу...

ја никада, али
никада не слушам фолк-музику(али ми није на крај памети да водим кампању о забрани исте)... не идем у Гучу,али волим да чујем трубаче... не идем више на Равну Гору јер тамо нема четника...

а глупавим плагијаторима "западне културе" који проводе живот
загледни у "туђ тањир", било би добро да нешто
пораде на сопственом идентитету...

evo jos bolesti
zasto se vi sramite guce zasto se sramite srbijanskog seljaka u gunju opancima sajkaci trubi rakiji kupusu pecenju svirci pijancenju
ili neki naizd*kani majmuni bi radije zeleli da se ovde sepure muslimancine arapi da arlaucu hodze
da umesto srboijanskog seljaka instalirate neke plasticne nedo*ebane mlatimudane da vam u sumadiji prave bre performanse je*ali vas oni kao da nemate srpsku rec za tako nesto
e sad ti mondijalisti platfusari neuspeli abortusi vonjavci smokljani ljudske amebe mogu oglodati vlastita jaja ali ostatak srbije nikada nece misliti onako kako bi oni zeleli pa taman da zaprete svojom kolektivnom eutanazijom sta im najiskrenije preporucujem

marlon:
A jel znas eremita sta moze da se polomi za 100 Eura? Ovaj gore to zna.

Kaze ovako:nisam sacuvao te bljuvotine jer to odma ide u djubre.

Kao mali naj*bo si ako mi jos jednom odgovoris. Ce da lomi braco sve i ruke i noge za samo 100 Eura. A jos se i hvali da je u Holandiji to radio sa nekima. E sad ja vas pitam da li da ja uzmem pravdu u svoje ruke, ili da idem u policiju da trazim moja gradjanska prava,a? Ili da odem u DO i da pitam jel neko zna nesto o tome ili u verat gde ima mail. Ne znam bas sam zbunjen.

marlon:
marlon:

Kao mali naj*bo si ako mi jos jednom odgovoris. Ce da lomi braco sve i ruke i noge za samo 100 Eura. A jos se i hvali da je u Holandiji to radio sa nekima. E sad ja vas pitam da li da ja uzmem pravdu u svoje ruke, ili da idem u policiju da trazim moja gradjanska prava,a? Ili da odem u DO i da pitam jel neko zna nesto o tome ili u verat gde ima mail. Ne znam bas sam zbunjen.

Ма иди, бре, Марлоне... "ни бољих се нисам боја'"...
нек'остави адресу, да се нађемо... може и негде
на неутралном терену... ма то је "попапучеи
опанак", нема тај везе са Београдом и нашом
калдрмом... 8)

eremita:
marlon:
marlon:

Ма иди, бре, Марлоне... "ни бољих се нисам боја'"...
нек'остави адресу, да се нађемо... може и негде
на неутралном терену... ма то је "попапучеи
опанак", нема тај везе са Београдом и нашом
калдрмом... 8)

Ma znas sta svidelo mi se ono mali to je onako..razumes. A zadnji put kad sam bio pre par godina u takvoj piz*ariji nisam mogao da se kontrolisem...je*iga pisacu ti necu da smaram ovde ljude, znaci ti mislis sifra Rambo,a?

marlon:
eremita:
Ма Рамбо... нормално... јави ми приватном поруком.

Ma necu privatnom ja ga izgleda vec naso. E u pravu si bio Izgleda pise ovde student iz Lebana, e do moga sa kim mi diskutujemo. Mozda jes mozda nije, aj javicu ako saznam nesto vise.

Ajde LOLO odgovori kao musko jel si odatle da ne cimam muriju za dzabe. Ako nisi, nisi. Mene da iznerviras ne mozes, pljuj javno koliko hoces a ne kao pi*ka preko p.m. Ako se igras sa vatrom mozes i da se opeces, valjda to znas.

Back