tigers
Početnik
- Poruka
- 12
nema nikakve zabrane ni guce i ravne gore a kome ne svidja ne treba da gleda ni da ide

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sizif:Meni dolazili neki prijatelji iz Slovenije prošle godine i ja ih odvedem u Guču iz zezancije, pošto su relativno mladi računam da ne mogu biti baš previše razočarani. A oni se oduševili, ove godine poveli i drugare i išli sami pošto ja nisam imao vremena. Znači ipak nije loše... 8)
Strela:Sizif:Meni dolazili neki prijatelji iz Slovenije prošle godine i ja ih odvedem u Guču iz zezancije, pošto su relativno mladi računam da ne mogu biti baš previše razočarani. A oni se oduševili, ove godine poveli i drugare i išli sami pošto ja nisam imao vremena. Znači ipak nije loše... 8)
Čim se slovencima dopada znači da je SUPER!
Strela:Čim se slovencima dopada znači da je SUPER!
Booooooooring. So f'kin' boooooring.Strela:За мене су СЛОВЕНЦИ МРТВИ као и све што је словеначко. Ако открију, похапсе и осуде УБИЦЕ
ДЕЦЕ - МЛАДИХ ВОЈНИКА КОЈИ СУ БИЛИ БЕЗ МУНИЦИЈЕ
КАДА СУ ИХ ПОБИЛИ, АКО СЕ ПОКАЈУ И УПУТЕ ИЗВИЊЕЊЕ,
ОНДА МОЖЕМО ДА РАЗГОВАРАМО. Дотле, Јанези су за
мене МРТВЕ БИТАНГЕ И НАРУЧЕНЕ УБИЦЕ - ПОДГУЗНЕ
АУСТРОУГАРСКЕ ЗУНЗАРЕ.
Sizif:Strela:Čim se slovencima dopada znači da je SUPER!
Booooooooring. So f'kin' boooooring.Strela:За мене су СЛОВЕНЦИ МРТВИ као и све што је словеначко. Ако открију, похапсе и осуде УБИЦЕ
АУСТРОУГАРСКЕ ЗУНЗАРЕ.
Ti ljudi koji su bili kod mene su (za takve kao što ste vi koji se mnogo busate) - klasa. Jes' da su vaši preci jeli zlatnim viljuškama od mahagonija na dvorovima i sve to, dok je Slovenac čuvao ovce pod Triglavom... ali vreme teče, a vas izgleda niko nije obavestio o tome.
Sizif:Strela:Čim se slovencima dopada znači da je SUPER!
АУСТРОУГАРСКЕ ЗУНЗАРЕ.
Ti ljudi koji su bili kod mene su (za takve kao što ste vi koji se mnogo busate) - klasa. Jes' da su vaši preci jeli zlatnim viljuškama od mahagonija na dvorovima i sve to, dok je Slovenac čuvao ovce pod Triglavom... ali vreme teče, a vas izgleda niko nije obavestio o tome.
AntunTun:pa pazi...svidja se slovencima...kao shto bi se tebi svidelo da odesh u neko africhko pleme na neke gozbe na kojima oni golishavi skaqtju i udaraju u neka shuplja stabla...bilo bi ti extra
e al ovi shto mrze slovence il hrvate il ne znam ni ja koga...su extra...posle meni neko pridiqje shto ne volim srbe...a bash srbi su najgori...ja poqshavam da se menjam...i da menjam ljude oko mene...tj ne da ih menjam vetj da im ukazhem da postoji i drugi ugao...ugao u kom me bole uvo koje za sve shto je bilo...ugao u kom ja gledam kako tju da zhivim i kako tje moja deca da zhive...ostalo me ne dodiruje...upravo zato shto su svi na teritoriji ove smijurije od drzhave kompletni idioti...tj 80tak %
AntunTun:pa pazi...svidja se slovencima...kao shto bi se tebi svidelo da odesh u neko africhko pleme na neke gozbe na kojima oni golishavi skaqtju i udaraju u neka shuplja stabla...bilo bi ti extra
e al ovi shto mrze slovence il hrvate il ne znam ni ja koga...su extra...posle meni neko pridiqje shto ne volim srbe...a bash srbi su najgori...ja poqshavam da se menjam...i da menjam ljude oko mene...tj ne da ih menjam vetj da im ukazhem da postoji i drugi ugao...ugao u kom me bole uvo koje za sve shto je bilo...ugao u kom ja gledam kako tju da zhivim i kako tje moja deca da zhive...ostalo me ne dodiruje...upravo zato shto su svi na teritoriji ove smijurije od drzhave kompletni idioti...tj 80tak %
AntunTun:-NI-yebe mi se za taj rat...ja hotju da moja deca sutra mogu da idu u sloveniju...kao i bilo gde drugde...a mi vbelichanjem svojih muka i svojih patnji i davanju na vazhnosti nama kao ne znam kako drugachijem narodu...samo gubimo...mi smo kap...svaki otpor je uzaludan...jedno je kad ja kazhem da treba svi da budemo jednaki i da zhivimo u svetu bez zla...to je utopija koja dovodi do kraha...zato budjenje...napred...u nove pobede...u nove svetove
prebacio sam sa onih 80%...po mome...99% ne valja...al kontam da sam ja previshe podigao kriterijume i da ipak ima josh ljudi da valjaju...al teshko
Lola 111:Dokazano je,kroz diskusiju na ovom forumu, da te prostacke ,vaserske manifestacije ne treba zabraniti,jer seljaku da zabranis da jede govna,on bi jeo i svoja i tudja.
U pravu su oni koji smatraju da ovakve kvazi kulturne dogadjaje ,treba jednostavno ignorisati.Mediji bi trebali da odigraju svoju edukativnu ulogu u svemu ovome.
Ucesnici u forumu kao sto su:Eremita,Marlon i sl.su dokazali da prostakluk u Srbiji ima da zivi jos dugo,dugo...
Izvinjavam se svim forumasima na postavljanju onako bizarne fotografije,ali morate da razumete moj bes ,jer me strah da se ta Srbija protiv koje se borim ima devet zivota i da ce jedan taj usrani zivot zadesiti i moje dete.
Molio bih vas da se zatvori ova tema jer diskusija poprima nezeljeni tok,HVALA.
Lola 111:Dokazano je,kroz diskusiju na ovom forumu, da te prostacke ,vaserske manifestacije ne treba zabraniti,jer seljaku da zabranis da jede govna,on bi jeo i svoja i tudja.U pravu su oni koji smatraju da ovakve kvazi kulturne dogadjaje ,treba jednostavno ignorisati.Mediji bi trebali da odigraju svoju edukativnu ulogu u svemu ovome.
Ucesnici u forumu kao sto su:Eremita,Marlon i sl.su dokazali da prostakluk u Srbiji ima da zivi jos dugo,dugo...
Izvinjavam se svim forumasima na postavljanju onako bizarne fotografije,ali morate da razumete moj bes ,jer me strah da se ta Srbija protiv koje se borim ima devet zivota i da ce jedan taj usrani zivot zadesiti i moje dete.
Molio bih vas da se zatvori ova tema jer diskusija poprima nezeljeni tok,HVALA.
marlon:A jel znas eremita sta moze da se polomi za 100 Eura? Ovaj gore to zna.
marlon:marlon:A jel znas eremita sta moze da se polomi za 100 Eura? Ovaj gore to zna.
Kaze ovako:nisam sacuvao te bljuvotine jer to odma ide u djubre.
Kao mali naj*bo si ako mi jos jednom odgovoris. Ce da lomi braco sve i ruke i noge za samo 100 Eura. A jos se i hvali da je u Holandiji to radio sa nekima. E sad ja vas pitam da li da ja uzmem pravdu u svoje ruke, ili da idem u policiju da trazim moja gradjanska prava,a? Ili da odem u DO i da pitam jel neko zna nesto o tome ili u verat gde ima mail. Ne znam bas sam zbunjen.
eremita:marlon:marlon:A jel znas eremita sta moze da se polomi za 100 Eura? Ovaj gore to zna.
Kaze ovako:nisam sacuvao te bljuvotine jer to odma ide u djubre.
Kao mali naj*bo si ako mi jos jednom odgovoris. Ce da lomi braco sve i ruke i noge za samo 100 Eura. A jos se i hvali da je u Holandiji to radio sa nekima. E sad ja vas pitam da li da ja uzmem pravdu u svoje ruke, ili da idem u policiju da trazim moja gradjanska prava,a? Ili da odem u DO i da pitam jel neko zna nesto o tome ili u verat gde ima mail. Ne znam bas sam zbunjen.
Ма иди, бре, Марлоне... "ни бољих се нисам боја'"...
нек'остави адресу, да се нађемо... може и негде
на неутралном терену... ма то је "попапучеи
опанак", нема тај везе са Београдом и нашом
калдрмом... 8)
eremita:Ма Рамбо... нормално... јави ми приватном поруком.
marlon:eremita:Ма Рамбо... нормално... јави ми приватном поруком.
Ma necu privatnom ja ga izgleda vec naso. E u pravu si bio Izgleda pise ovde student iz Lebana, e do moga sa kim mi diskutujemo. Mozda jes mozda nije, aj javicu ako saznam nesto vise.