Zabrana pušenja

preuveličavaš, ne bi se to desilo.
niko ne bi držao nepušački lokal jer ne bi niko sebi da puca u nogu. sve bi ostalo po starom, bilo bi minimalno nepušačkih lokala.

101. put ti pišem,
ne zabranjuje ti niko da pušiš!
zabranjuje ti se samo da ugrožavaš druge svojim pušenjem. pusti priče o slobod, izboru i sl. to je samo bežanje od suštine i pokušavanje da opravdaš svoje sebične navike.

@LedeniBGD
ko bi dobio dozvolu da drži taj jedan kafić ispod mosta?
verovatno Vučićev brat?
bilo bi nepravedno prema ostalim vlasnicima da neko bude povlašćen i da ipak sme da drži pušački lokal.
Ко да највећу цену за дозволу.
Ти очигледно ниси био по ресторанима и кафанама чим мислиш да у удаљенијим и забаченијим местима нема добрих ресторана и кафана.
Можда се и најбоља храна служи у таквим местима, рецимо Дида Хорњаков салаш, рецимо Перков салаш са чувеним штрудлама, Стари млин код Смедеревске Паланке, Успут код Ваљева, код Пега на путу ка Вишеграду....
Што не би и испод Панчевачког моста била добра храна?
Са друге стране је и ресторан код Гоце и Pената, врхунска клопа.
Није све што је у центру града увек супер, знају људи и ван двојке да праве нешто.

Ко да највећу цену за дозволу.
Ти очигледно ниси био по ресторанима и кафанама чим мислиш да у удаљенијим и забаченијим местима нема добрих ресторана и кафана.
Можда се и најбоља храна служи у таквим местима, рецимо Дида Хорњаков салаш, рецимо Перков салаш са чувеним штрудлама, Стари млин код Смедеревске Паланке, Успут код Ваљева, код Пега на путу ка Вишеграду....
Што не би и испод Панчевачког моста била добра храна?
Са друге стране је и ресторан код Гоце и Pената, врхунска клопа.
Није све што је у центру града увек супер, знају људи и ван двојке да праве нешто.
U udaljenim gajevima i gorama,
gde ne dopire gradskih svetlost sjaj,
tamo gde žive hrabri momci junački,
krije se tajna ukusa i hrane raj.

Na Didi Horjnaku salašu mudrom,
gde sunce žari i gde vetar šumi,
šturuđli prave kao najlepši darom,
srca hrane, a dušu vekovima hrane.

A Perkov salaš, stara slava blista,
tamo gde dunje mirišu kao kraljice,
u mirisima istorije čista,
životinje i ljudi žive u harmonije.

Starom mlinu kod Smederevske Palanke,
čuje se pesma reka i vode stih,
a hrana od srca svakog zdravlja daje,
u seljačkom srcu blago pravo spi.

Na putu k' Valjevu, tamo gde Pego stoji,
i pod Panačevčki most odnekud dopire,
tu čuva se tajna, bogatstvo svima prosto mnoji,
u ukusu hrane tajna ljubav ne zbori.

A kod Goce i Preneta, tamo gde svetlost gasi,
ukus hrane večeri k'o dar bogova zvani,
na rubu sveta, na granici gde junaštvo vaskrsava,
srce peva, a stomak slast pohvali.

šta vam je to 'boomer' jbt ??
Baby Boomers Boomer GIF by MOODMAN

То не мере да бива,ни за ИЧ!
Кафана,кафићи,певаљке без цигарете...никако.
Па није онај Пхилип Морис ГЛУП...ПРВЕ иностране Фирме које су су угнездиле код нас је управо била дуванска Индустрија.
само они још нису дигли Сидро :lol:

Podržavam. Dosta je bilo smrdljive odeće posle svakog izlaska ;)
Непушач сам, али мени је довољно што су пре 10ак година забранили пушење на радном месту, а када изађем ипак сам бирам да будем окружен њима, тако да ми не смета.
А и појавом електронских цигарета, подношљивије је. И не само то, него ми је често и пријатно да осетим тај мирис, уместо оног смрада цигарета.

Да нисмо толико примитивно и заостало друштво, мање би било пушача.
Толико смо примитивни, да већина пушача и непушача мисли да су електронске цигарете штетније од традиционалних. Нико не каже да су оне здраве, већ да су мање штетне.

Back