Iz iskustva mogu samo da zakljucim da zaba uvijek ostaje zaba, ma koliko je brusio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duboko verujem da strpljivo i nezno stavljanje do znanja onoga sto nam smeta, daje bolje rezultate, nego svadja i uvredljive primedbe.
and im losing my favourite game
your losing your mind again
Ne, ne, ne i po sto puta ne, bre!
Ko govori o menjanju licnosti?
Kazem ovako, jedan drugar se upoznao i zabavljao sa devojkom koja je radila as a waitress in a hotell bar, nebitno, ali sva u problemima, besparici, nista posebno nije ni izgledala, onako - simpaticna.
Zaljubili se, krenuli u zivot zajedno, pokazao joj je sta ona zapravo ume sve da radi - zavrsila je fax, zaposlila se, postala prava dama i nakon svega ga je napustila, uzela mu stan i auto (u stvari on kaze da joj je ostavio to sve) i otisla sa drugim.
O.k., znaci ako vidis zabu - zgazi je! Ne ljubi to i ne pokusavaj nemoguce jer ce zaba kad tad poceti da jede muve!
udala se za Rodrigeza![]()
![]()
Pa ti vidi shta se sve deshava!![]()
Ovo mi je omiljeni stih. :razz:
pa kad je tako jbno istinit
ti si mi poslednji post ove nedelje
imas poljupchic u vrh nosa
Sistem je , J'm so in love....that j'm mad....
...a ljubav je tako lepa
Jedan moj drugar se zabavljao par godina sa jednom devojchicom, veza ko veza...puna uspona i padova, ali voleli su se i poshtovali. Sada ko je tu bio zzaba, a ko zzabac neam pojma, nije ni bitno.
Sve u svemu ode ona na apsolventsko putovanje po evropi, ono 14-15 dana i u spaniji upozna jednog domoroca, naravno nishta ne prijavljuje. Posle nekog vremena neshto se oni pokache i prestanu da se vidjaju, poshto je ovaj moj drugar osecao da nije kriv za njeno stanje odluchi da joj se nejavlja, ubedjen da ce to ona uraditi kao i nekoliko puta do tada. Prolaze dani ne javlja se machka, nedelju-dve nishta...pukne frajer i nazove on na kucni telefon, javlja se keva njena, sva obradovana jer je zove "zet", prichaju tako o raznim temam bla bla, prekida on to sa; dajte mi Irenu, ono u fazonu, gde je ona, voleo bi da popricham sa njom. Zzena shock...pa zar ti ne znash, SHTA ne znam? Pa ona je otishla u shpaniju, proshle subote u Sabornoj Crkvi bilo venchanje....udala se za Rodrigeza![]()
![]()
Pa ti vidi shta se sve deshava!![]()