zaba/c i princ/eza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
21-1-1.jpg

Nisam nikad pokusala da od zabe napravim princa,nisam ni imala priliku da pokusam to,ali sam probala da od jedne osobe napravim osecajnog i plemenitog coveka....bila je to borba dobra i zla kao u bajkama,ali u mojoj bajci nije pobedila plemenitost.....vec zlo.......sebicluk do beskaraja.Od tad vise ne pokusavam:-)

I really thought that I could take you there
But my experiment is not getting us anywhere
I had a vision I could turn you right
A stupid mission in a lethal fight
I should have seen it when my hope was new
My heart is black and my body is blue

:cool:

Pa, svi smo nekad to oprobali... da promenimo nekog... ali to naravno nije moguce...

Ako se neko promeni na nas pritisak i zahtev, to ce biti samo privremeno... a na kraju ce se opet vratiti svom starom ponasanju.

Duboko verujem da strpljivo i nezno stavljanje do znanja onoga sto nam smeta, daje bolje rezultate, nego svadja i uvredljive primedbe.

Konkretno sam mislila na formulu x,y,z... koja se meni uzasno puno svidja... a ide ovako...

"Kada si uradio x, ja sam se osecala y, a vise bih volela da si uradio z..."

Znaci, bez zvocanja, bez optuzivanja... kada nekog prihvatimo onakvog kakav je, mi smo mu tad stvorili najbolje uslove da se menja, ako to sam odluci.

Uh , moj je malo komplikovan. Sve shvata kao zvocanje pa i XZY formulu , a sto je tvrdoglav. Gori je od mene. (pa ajd sad ti to zamisli) Redovno gubim bitku sa normalim razgovornim ili ne daj boze agresivnim stavom.
Jedini ozbiljan motiv sto ce ga promeniti i podstaci na prichu , je kad vidi da sam tuzna i cutljiva. Onda mu dodje da negde greshi.

Ne, ne, ne i po sto puta ne, bre!

Ko govori o menjanju licnosti?

Kazem ovako, jedan drugar se upoznao i zabavljao sa devojkom koja je radila as a waitress in a hotell bar, nebitno, ali sva u problemima, besparici, nista posebno nije ni izgledala, onako - simpaticna.
Zaljubili se, krenuli u zivot zajedno, pokazao joj je sta ona zapravo ume sve da radi - zavrsila je fax, zaposlila se, postala prava dama i nakon svega ga je napustila, uzela mu stan i auto (u stvari on kaze da joj je ostavio to sve) i otisla sa drugim.

O.k., znaci ako vidis zabu - zgazi je! Ne ljubi to i ne pokusavaj nemoguce jer ce zaba kad tad poceti da jede muve!

Ne, ne, ne i po sto puta ne, bre!

Ko govori o menjanju licnosti?

Kazem ovako, jedan drugar se upoznao i zabavljao sa devojkom koja je radila as a waitress in a hotell bar, nebitno, ali sva u problemima, besparici, nista posebno nije ni izgledala, onako - simpaticna.
Zaljubili se, krenuli u zivot zajedno, pokazao joj je sta ona zapravo ume sve da radi - zavrsila je fax, zaposlila se, postala prava dama i nakon svega ga je napustila, uzela mu stan i auto (u stvari on kaze da joj je ostavio to sve) i otisla sa drugim.

O.k., znaci ako vidis zabu - zgazi je! Ne ljubi to i ne pokusavaj nemoguce jer ce zaba kad tad poceti da jede muve!

hahahaha....izvini ali ovo mi malo simpaticno...:lol:
mislim moze to i meni da se desi uvek , ali eto...:lol:

...a vidite sta montaza moze da uradi od devojke a?

Ne ne ne....nemoj pogreshno da shvatish , nikako ja ne opravdavam njen postupak!

Samo eto , ja sam takva, bezobrazna crnka ostrokondza :lol: , i volim zene koje umeju da se izbore.Ne tako neposteno naravno...nego eto.Vishe volim onog ko se sredi , nego onog ko ostane iza svog umisljenog zida vlastite umisljene nesposobnosti.:)

Jedan moj drugar se zabavljao par godina sa jednom devojchicom, veza ko veza...puna uspona i padova, ali voleli su se i poshtovali. Sada ko je tu bio zzaba, a ko zzabac neam pojma, nije ni bitno.
Sve u svemu ode ona na apsolventsko putovanje po evropi, ono 14-15 dana i u spaniji upozna jednog domoroca, naravno nishta ne prijavljuje. Posle nekog vremena neshto se oni pokache i prestanu da se vidjaju, poshto je ovaj moj drugar osecao da nije kriv za njeno stanje odluchi da joj se nejavlja, ubedjen da ce to ona uraditi kao i nekoliko puta do tada. Prolaze dani ne javlja se machka, nedelju-dve nishta...pukne frajer i nazove on na kucni telefon, javlja se keva njena, sva obradovana jer je zove "zet", prichaju tako o raznim temam bla bla, prekida on to sa; dajte mi Irenu, ono u fazonu, gde je ona, voleo bi da popricham sa njom. Zzena shock...pa zar ti ne znash, SHTA ne znam? Pa ona je otishla u shpaniju, proshle subote u Sabornoj Crkvi bilo venchanje....udala se za Rodrigeza :lol: :lol: :lol:
Pa ti vidi shta se sve deshava! :D

Jedan moj drugar se zabavljao par godina sa jednom devojchicom, veza ko veza...puna uspona i padova, ali voleli su se i poshtovali. Sada ko je tu bio zzaba, a ko zzabac neam pojma, nije ni bitno.
Sve u svemu ode ona na apsolventsko putovanje po evropi, ono 14-15 dana i u spaniji upozna jednog domoroca, naravno nishta ne prijavljuje. Posle nekog vremena neshto se oni pokache i prestanu da se vidjaju, poshto je ovaj moj drugar osecao da nije kriv za njeno stanje odluchi da joj se nejavlja, ubedjen da ce to ona uraditi kao i nekoliko puta do tada. Prolaze dani ne javlja se machka, nedelju-dve nishta...pukne frajer i nazove on na kucni telefon, javlja se keva njena, sva obradovana jer je zove "zet", prichaju tako o raznim temam bla bla, prekida on to sa; dajte mi Irenu, ono u fazonu, gde je ona, voleo bi da popricham sa njom. Zzena shock...pa zar ti ne znash, SHTA ne znam? Pa ona je otishla u shpaniju, proshle subote u Sabornoj Crkvi bilo venchanje....udala se za Rodrigeza :lol: :lol: :lol:
Pa ti vidi shta se sve deshava! :D

Pa ubila bih je na mrtvo ime, a posle pošteno odslužila i doživotnu kaznu ako treba! Ono jes', ne isplati se zbog stoke da truneš u zatvoru, ali ne podnosim da me ni na sitnijim stvarima neko napravi na budalu, a za ovako nešto... strašno... da se ne javi da okončamo tu vezu, a da se uda... odnosno, oženi...
Ma terala bih latino seriju do kraja, kad je već druga osoba započela... :) Bila bih asesina... Valjda se tako kaže... :)
U, baš mi melodično zvuči TAJ reč ''asesina'' :) ... Sad ću da je ponavljam ceo dan... :lol:

Back