Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.584
Iz Kumrovca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a tko bi to trebao da financira...
drzava...odakle...?
samo u ekonomski visoko razvijenim zemljama, opcenarodno skolovanje moze biti manje vise besplatno...
i, ako se ukinu elitne (po kvaliteti) skole, odakle da dolaze vrhunski strucnjaci ?
Iz Kumrovca.
Ne smaraj vise, molim te.
Nema vise SFRJ, umro je Lenjin, i Broz je umro, svi su umrli.
Samo se jos ti kurobecas.
Pa šta sad da radimo? Da izvršimo kolektivno samoubistvo zato što više nema socijalizma u Srbiji? Došla su neka nova vremena, nekom bolja, nekom gora i idemo dalje.
a tko bi to trebao da financira...
drzava...odakle...?
samo u ekonomski visoko razvijenim zemljama, opcenarodno skolovanje moze biti manje vise besplatno...
i, ako se ukinu elitne (po kvaliteti) skole, odakle da dolaze vrhunski strucnjaci ?
ni jedna stranka nema u svom programu besplatno lecenje niti besplatno skolovanje!!moglo je i pre 20 godina moci ce opet uskoro!!
Zavisi od mnogo faktora.a zasto je problem studirati i raditi?ja sam na birou za zaposlavanje i studiram istoriju pa ne vidim u cemu je problem?
a zasto je problem studirati i raditi?ja sam na birou za zaposlavanje i studiram istoriju pa ne vidim u cemu je problem?