Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Ne znam da li vama treba ovakva tema, ali meni je neophodna... Sve ono sto niste rekli, priznali nekoj osobi..Sto niste uspjeli da joj kazete, a kasnije niste imali priliku...Izvinjenje, molba, priznanje...Vjerujem i da je mnogo onih koji ne mogu da kazu nesto direktno, lakse je ovako...Voljela bih da se ova tema ne unisti neumjesnim upadima onih koji nemaju druga posla nego da ismijavaju tudje emocije.
Dakle, svako ko ima nesto da kaze nekome, a ne moze, iz razlicitih razloga, neka napise ovdje.
Mozda taj neko nikad nece procitati. Mozda i hoce(ja jos vjerujem u cuda :wink: ). A mozda ce se neko pronaci u njoj pa cete i pomoci nekome da se osjeca bolje.

Kazem,kazem da mi je zao sto dopustam da me gaze,zao sto dopustam da se moje emocije ne vide,i da nikoga nije briga kako se osecam,zao mi je sto niko ne vidi kada placem,zao mi je sto 300 puta na dan pomislim na zilete u kupatilu,zao mi je sto nemam psa,zao mi je sto sam beznadezno zaljubljena,zao mi je sto su mi skejteri slaba tacka,zao mi je sto uvek kada treba da budem ozbiljna,umirem od smeha,zao mi je sto nisam procitala do kraja ,,The misterious Mr.Queen",zao mi je sto sam bila u bolnici do juce,zao mi je......Zao mi je :dash:
 
Sje...znao si da kad te zvala sinoc da dodjes da cu ja biti tu, i mogao si da se otrgnes i da joj kazes, necu bre Ivana da idem tamo. A ti si dosao i izljubio me jaojaojao. I je l' to znak da neces vise da budes sa mnom?
Hocu reci, nisi moram da prelazis sa jednog kraja diskoteke do drugog zbog mene. :)
Izem ti sve kad ne znam sta se desava.
 
Mrzim vas.Treba ceo život da igram po vašem.Budem zahvalna što sam tu? Bolje da ste me ostavili tamo gde mi je i bilo mesto..Lakše bi mi bilo..Proklet bio dan i kad ste se našli i kad ste stvorili mene..Lakše je biti nerođen nego živ a mrtav..Ja sam umrla odavno, samo čekam i taj dan da svane da prestanem da postojim i fizički..Umorna sam...
 
Ne znam razlog te tvoje cudne ljutnje na mene,a ja sam josh vishe kriva,jer se praim kao da je sve u redu,a vidi se da nije...Ne znam kako smo presli od toga da se cujemo svaki dan, da sam pola dana provodila sa tobom,slusajuci sve te tvoej brige,provodila sedam sati u skroz ruzicastoj tvojoj sobi,ja sam ta koju si zvala uvece da kazes da sad sedish na ljuljasci u nekom parku i da skoro places, pokazivala mi pornice na veronauci,sedela s atobom u zadnjoj klupi na muzickom i spravljali listu zashto ne voleti debelog lazljivog coveka koji je imao glavu kao mesec, nekad u skoli maltene ceo dan provodila samo sa tobom,cuvala da me ne zgaze u busu i uvek dala ja da sednem ako ima mesto jer ''ja sam mala'' , osoba kojoj sam ja medju prvima ispricala za Srdjana i koja je sate provodila samnom setajuci se tad i jedina,uhvatila me za ruku i pitala da li ga ja volim, jedina koja je prepoznala od svih da sam ga tad josh uvek volela, osoba koja mi je pricala o zanimljivim debelim muskarcima bez majice koji voze kamione nocu i cudne ljude koju hodaju po krovovima i bacaju mobilne u kuhinju, do zena i koje zapisuju sms poruke u notes, do tamnoputih poljoprivrednih suparnica, i arapa koji uce engleski i sudaraju se u bandere zbog too much blond hair, plava kosa koaj je svakome in yo face do ljudi koji ostavljaj pijane Ruse u neodjiji i stavljaju u gepek bivse devojke,i pokazivala mi gole slike nabildovanog Isusa iz Australije u koga si bila zaljubljena ..Nedostaje mi to vristanje i hvatanje za ruku kada se prelazi put jer se bojis kola, te velike plave kose,duge,duge,duuuge farbane koaj je svugde,to sve rozo shto mi para oci,nedostaje mi tvoja podrska,jer je nezamenjiva, tvoj duh,jer svakog iz mrtvih dize,pogotovo kad si mi pustala preko mobilnog ''seksi vesticu'' dok sam ti se zalila za pismeni, jer ja te volim, josh od tad kad sam videla tu veliku plavu osobu kako stoji sama u skoli jer je nova, a niko sa njom nije hteo da se druzi jer je bila previshe lepa. Nisam htela odmah da pridjem,mislila sam neko kao oan ce sigurno naci mnogo prijatelja mora,ali kad sam videla,danima,nedeljama,da niko ni ne prilazi,mislila sam koej budale...I nikad nisam zazalila. Volim te velika plava osobo,i shta god da sam uradila orposti mi,jer nishta nije bilo namerno. I love you
 

Back
Top