Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Prosipala sam ti neku visoku filozofiju o neodrzivosti nase ljubavi,kako ja ne verujem u sve to,a vec tada sam te volela do Neba!Kako verujem da odlazim zauvek,a posle tri dana sam htela da doletim,preplivam okean da te vidim...
"Ja ne verujem u ljubav na daljinu,toliko puta sam se uverila da to ne funkcionise..."Ali moje srce veruje...

Danas sam bio u NS,kupio USB od 8gb i LINKIN PARK - HYBRID THEORY CD [a neki govore da je sve rasprodato]
Hybrid-Theory.jpg

1. izvini, izvini, izvini sto sam sve onako pricala..... trebala sam drugacije da se ponasam, sad znam... ali ionako je svejedno, ti to nikad neces moci da procitas.... volim te...

2. kako si mogla?? nama da uradis to, MENI, koja sam ti uvek bila tu i slusala te i trpela kojekakva s***a..... zar tako da saznam?? nikad ti necu oprostiti.....

3. sama si se otudjila... ionako me vise ne zanimas......

uh, zaplakah.......... :sad2::sad2::sad2::sad2:

Ne znam da li vama treba ovakva tema, ali meni je neophodna... Sve ono sto niste rekli, priznali nekoj osobi..Sto niste uspjeli da joj kazete, a kasnije niste imali priliku...Izvinjenje, molba, priznanje...Vjerujem i da je mnogo onih koji ne mogu da kazu nesto direktno, lakse je ovako...Voljela bih da se ova tema ne unisti neumjesnim upadima onih koji nemaju druga posla nego da ismijavaju tudje emocije.
Dakle, svako ko ima nesto da kaze nekome, a ne moze, iz razlicitih razloga, neka napise ovdje.
Mozda taj neko nikad nece procitati. Mozda i hoce(ja jos vjerujem u cuda :wink: ). A mozda ce se neko pronaci u njoj pa cete i pomoci nekome da se osjeca bolje.
...da su neki znali ranije za ovu temu...

Back