Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

prestani da sazaljevas samu sebe i budes depresivna.. nista time ne postizes... u cetvrtak si i mene super raspolozenu uspela da smoris.... prestani da analiziras svaku sitnicu i tako upadas u bedak... ustani, daj sve od sebe.... nemoj da sedis i kukas... ne mogu vise da slusam istu pricu... zato su drugarice tu ali ti si ga preterala.. dve nedelje i vise... jedno te isto... uradi nesto sa sobom.. vrati se kako je nekad bilo...

pa nisam ja kriva....to ti dodje kao neko prokletstvo....ako me razumes.....ma ne razumes....nemas ti toliko inteligencije da skapiras sta pokusavam da ti kazem......jel moguce da si toliko glup......mrzim glupe ljude,ne mogu normalno da komuniciram sa tobom jer si suvise glup i okani me se vise....ne nismo drugovi......shvati vec jednom glupane jedan:otkacio:

Želio bih jedno pivo!!!:drunk:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Uhhhhh ugušiću se od smeha .

Što se teme tiče ona mi je mnogo smešna jer niko ni sa kim ne komunicira već svako piše za sebe :lol: :lol: :lol:. Kao da smo svi poludeli . Ako neko poznaje Vasu Simovića (:)) neka mu kaže da se javi na moj e- mail . On mi je bio najbolji drug a u toku raspusta se odseli i ja sam izgubi svaki kontakt sa njim .

Ps NISAM GAY :rotf:

Back