Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Joooooooooj nikada mu nisam rekala da sam samo njega,najvise volela na ovom svetu..i nikada mu se nisam izvinula sto sam mu rekla da je najgori decko na ovoj planeti...svasta od mene!Volim ga a kazem mu da ga mwzim...ufffffff ko ce mene razumeti,smwc:( necu se nikad udati zbog toga:) i,da...PETRE VOLIM TE ALI zbog mog principa nikada ti to necu reci u lice!!!NEKA SE DESI CHUDO,DA VIDIS OVO..P.S.Ako vidis ovo,mada chisto sumnjam...dodji kod mene,ne reci nista,i poljubi me....

mashta radi svashta...........

Mozes ti i da izbacujes bijes ovdje, nije iskljuceno ;)
Svako po sopstvenoj zelji
**** Idi kuci, 'ocu da budem sama.
Sebi: Okani se tih gumenih bombona od, hm, jogurta, jedino pozitivno ako se udebljas je sto ce ti narasti sike, a to nije dovoljno.
***** Ne volim te i sumnjam da cu ikad, bolje shvati da veza na daljinu nema smisla, pogotovu u navedenoj situaciji.
******** Eto, dokazao si sta si, zapravo, htio.
****** Curo, ne znas sa rijecima, umijes da budes jako neprijatna prema ljudima.
**** Ako se ne javimo kad dodjemo to je JER NISMO IMALE VREMENA, a ne jer nismo htjele.

Ovo bi bilo neshto poput vrishtanja:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sad mi je lakshe ((:

Nisam mogla da budem sa tobom zato sto ti ne mozes da mi pruzis ono sto ja zasluzujem. Dopada ti se slika koju imas o meni, a ne ja. Pred toom ne mogu da budem ono sto jesam.
Nije tacno da nisam spremna da se vezam, spremna sam, ali sa tobom ne mogu da imam ono sto zelim i zato je bolje da nista ne pocinjemo.

Uh,sad je lakse!
:)

TEBI bih rekla: svaka ti cast!Ucinila si to, a ne znam da li se kajes!Po tvojim postupcima rekla bih da se ni najmanje ne kaejs!I opet, svaka ti cast ako ti tako mozes!Ja ne mogu!Iako krv nije voda, ja sam zivo bice i ne mogu da gazim sama sebe!Sram te bilo!Gledaj u pod do kraja zivota ili se kreci tom tvojom stranputicom gde mozes da gledas malo vise od poda!Besramnice!Zgazila si mene a nemas pojma da si time zgazila ogroman deo sebe same!Neka ti, neka.Ja cu se izvuci kad-tad ali necu mariti za tebe jer posle svega sto si mi uradila, to je najrazumnije!Necu dati da me srce pokopa!A tebi samo jos kazem:pogledaj duboko u sebe i seti se zasto si sama i zasto se danas mnome ponose drugi a ti ne smes!Ne smes, jer nemas prava na to!SRAM TE BILO!

bossovima- poshtedite me danas...bash sam neshto bolna i mamurna......
njemu-ma super si, i obozavam te...samo josh kada bi bio musko ..i kada nisi nasamo sa mnom.....
njegovima-nadam se da ste naodmarali guzice posle drugog odlaska na more ovo leto....shteta sto niste tamo -malo- duze ostali....jer bude li smaranja- bice i problema-obecavam vam....
sebi- znam da hoces sto vishe za sto krace vreme da uradish...ali...daj...organizuj se malo....;-)
svim drugaricama- izvinite....sve ste mi drage...ali shta da radim kada nemam vishe toliko vremena za vas.....Ako se ne budete ljutile ...i ostale i dalje -prave-....vratice vam se desetostruko.....to vashe strpljenje...;-)..obecavam....
...oniju- izvini shto ti nisam dugo bila na grobu....da te obidjem....ali hocu da znash da si u mom srcu- zauvek.....i da stalno mislim na tebe.....

Back