ZA SIBIRSKU !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej Sibirska, da nemaš pri sebi efemeride za prošli vek? Izgubih horoskop i sada pokušavam da ga nacrtam ponovo. Imam zapisan sid. time samo na PP da mi ispišeš planete. Valjda se sećam :roll:

Yebeš mi sve ako ja znam šta je Winstar. :lol: Ja sam pre trinaest godina koristila efemeride (onu debelu knjigu sa svim datumima prošlog veka) i neku tabelu iz koje sam vadila podznak i kuće.

Queen_:
Yebeš mi sve ako ja znam šta je Winstar. :lol: Ja sam pre trinaest godina koristila efemeride (onu debelu knjigu sa svim datumima prošlog veka) i neku tabelu iz koje sam vadila podznak i kuće.

Sve li ti *****! :lol: Znam, znam, imam tu knjigu, ali nikad nisam radila "pešaka"...tu gledam samo koja planeta je u kom znaku, i na kom stepenu, ali ne umem da određujem polja po tome... WINSTAR je program za izradu natalnih karti i trista svašta pored toga...odličan je...

sibirska:
Queen_:

Sve li ti *****! :lol: Znam, znam, imam tu knjigu, ali nikad nisam radila "pešaka"...tu gledam samo koja planeta je u kom znaku, i na kom stepenu, ali ne umem da određujem polja po tome... WINSTAR je program za izradu natalnih karti i trista svašta pored toga...odličan je...

Vidiš, mogla bih nečemu i da te naučim... :wink:
Naći ću danas efemeride i nacrtati horoskop, a ti ćeš lepo da ga istumačiš (samo neke aspekte), jel da? (sad mi fali neki smajli koji se umiljava i mazi :lol: )
Recimo, ovakav neki
biggrinlove.gif

jinxy:
nadje li winstar? ako nisi, javi se da se dogovorimo kako da ti to dam. moze i na mail. svejedno...

Već mi je poslat jednom od strane jedne forumašice, ali nisam bila kući pa je vraćen...Tako da opet čekam (svojom greškom, naravno). Ako ne uspe ni ovaj put, kontaktiraću te. Hvala... :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back