nebojsapejic
Početnik
- Poruka
- 3
sta bi, zna li iko da li se moze pecovati ovaj resiver ELIT DSR-004FTA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta bi, zna li iko da li se moze pecovati ovaj resiver ELIT DSR-004FTA
yumatu mx+!zahvaljujem, znaci u nabavku novog resivera. sta se preporucuje a da nije previse skupo?
veliki pozdrav svima na forumu i moderatorima ovog sajta,,,
novi sam clan,, i odma imam jedno pitanje,,,
imam resiver DSR 5003,,,
imam problem sa thorom,,
ubacio sam kanale i imam signal,,, prije sam koristio strong i thor je radio,,,
moze li neko da mi pomogne ako ima ovaj resiver,,,
da li je problem u provajderu posto neradi ni na 2111, 2011,ni 2102, na tim provajderima sam otkljucavo strong,,,
hvala puno unaprijed,,
Treba mi pomoc. Imam antenu staru, sada hocu da uzmem digitalni resiver i naravno motor jer mi nista ne znaci antena sa jednim satelitom. Je li zeznuto da motor postavim na staru antenu kako bi antena kad je okrecem motorom potpuno pratila klarkov krug. koji motor mi preporucujete, naravno od ovih prosecnijih i kolika je njihova cena otprilike.
Hvala unapred
nece ni da ti radi jer D+ je vec odavno presao u drugi sistem kodiranja,a damije znati gdje nabavi kljuceveimam resiver TECHNIKUS nova ds, provajder 4001 D+ ne radi na NAGRA 2 i sa novim kljucem.pomoc.
ovo su sistemske informacije:
DSR 5003 MAGIC
SOFTWARE STAND: 3.01 - B41.02 FEV 29 2008 - V301
HARDWARE STAND: STS - MB.02A - LO
to je to, pa sad ako nije neki proglem ako mogu znati za sta je taj emulator, gdje da ga nadjem i kako da ubacim,, posto to nikad ranije nisam radio, stari resiver je radio i bez toga..
hvala puno unaprijed
pozz danijel,, jel moram ubaciti novi software u ovaj dsr sad ili samo da ukljucim emulator,,,
nemam pojma kako da dodjem do tog emulatora, kako se to ukljucuje...![]()
![]()
za @koca2111
evo postupka update softvera
update softvera
-ugasis receiver na prekida
-upalis receiver na prekidac
-cim se pojavi,ali bukvalno,please wait...,pritisnes na daljinskom dugme back dva puta
-odmah kucaj 2 4 8 5 (na izgled,ne desava se nista)
-onda se na ekranu se pojavi 0%,ti cekas minut-dva dok ne promjeni oblik i onda kucas brojeve na daljinskom 0808 0427
-stisnes OK i krece download...
Danijele, izvini ali nemam odgovor. Nije hitno, ali bar da imam neki odgovor. Da li da se nadam ili ne?