Za Pocetnike

Posto sam pocetnik i ne znam neke stvari oko resivera,imama jedno pitanje.Imam resiver strong 6011 i nekada mi se desi da blokira,ja ga restatujem i on ponovo radi,ali ista mi se stvar desila danas i ja restatujem resiver i nema slike,samo gori zelena lampica.Stvarno ne kontam sta bi moglo biti :think: .Unaprijrd se zahvaljujem ko moze da mi rijesi tu situaciju:lol:

Pozdrav svima
Imam DM 600 S i htio bi otvoriti DIGI-a a neznam kako Molim za pomoc onih koi znaju da mi pomognu . unapred ZAHVALAN.

Prvo nam reci da li ti dreambox ide na net?
Drugo-da li imaš ubačene neke emulatore; Mgcam, Cccam...?
Treće-da li ti je sve sređeno što se dreamboxa tiče; image, lista kanala, veza između PC i dreama?
Sve to lepo pogledaj pa nam javi...;)

Da li neko moze da mi odgovori. Ja sam nov u tom svetu satelitske televizije. Nemoguce da svi bas sve toliko znaju i da nikog ne zanima moj problem. Skystar usb2 eksterni riciver za PC, laptop i Sklopiva (folding) flat panel antean (sobna, auto, zidna) malih dimenzija. Gde ima? Da li je neko to probao, kako radi? Da li radi svuda u svetu? Gde se moze naci u Srbiji, posto? Kako doci do toga? Molim vas da mi odgovri neko. Unapred hvala? Mi koji radimo po belom svetu a imamo samo lap top. Mozda bi bilo interesantno jer onda mozes da ima prenosni TV sa riciverom malih dimenzija i malom antenom, zar ne?

Da li neko moze da mi odgovori. Ja sam nov u tom svetu satelitske televizije. Nemoguce da svi bas sve toliko znaju i da nikog ne zanima moj problem. Skystar usb2 eksterni riciver za PC, laptop i Sklopiva (folding) flat panel antean (sobna, auto, zidna) malih dimenzija. Gde ima? Da li je neko to probao, kako radi? Da li radi svuda u svetu? Gde se moze naci u Srbiji, posto? Kako doci do toga? Molim vas da mi odgovri neko. Unapred hvala? Mi koji radimo po belom svetu a imamo samo lap top. Mozda bi bilo interesantno jer onda mozes da ima prenosni TV sa riciverom malih dimenzija i malom antenom, zar ne?

nisam mogao nista da ti nadjem sto se tice antene za usb ss2 moze da se nadje al antene nisam mogao da nadjem

Back