horde
Početnik
- Poruka
- 11
hvala u sarajevu svi mi govore svi mogu samo 6015 ne moze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozz.Evo mucim se sa dream box 500 s kako da spojim dream sa pc da bi stavio u njega cccam
Pozdrav svima
Imam DM 600 S i htio bi otvoriti DIGI-a a neznam kako Molim za pomoc onih koi znaju da mi pomognu . unapred ZAHVALAN.
Treba mi informacija.....Imam ponudu za NOKIA DREAM BOX neka starija verzija....Moze li se sta gledati s njom i ima li mogucnost emulacije.....Hvala unapred na odgovorima
pomoc. imam univers by fte i nestalo mi je ono za ubacivanje kjuceva nisam toliko strucan da to resim pa vas molim da mi pomognete
Da li neko moze da mi odgovori. Ja sam nov u tom svetu satelitske televizije. Nemoguce da svi bas sve toliko znaju i da nikog ne zanima moj problem. Skystar usb2 eksterni riciver za PC, laptop i Sklopiva (folding) flat panel antean (sobna, auto, zidna) malih dimenzija. Gde ima? Da li je neko to probao, kako radi? Da li radi svuda u svetu? Gde se moze naci u Srbiji, posto? Kako doci do toga? Molim vas da mi odgovri neko. Unapred hvala? Mi koji radimo po belom svetu a imamo samo lap top. Mozda bi bilo interesantno jer onda mozes da ima prenosni TV sa riciverom malih dimenzija i malom antenom, zar ne?
da li je moguce piratski gledati espn america?
Kopernikus DCI, koji boot je bolji R3R ili R3X?
Nasao sam kod Pakoma skystar usb2 za 9446 dinara i ovu sklopivu malu satelitsku antenu. Da li neko moze da mi kaze da li je to mozda kompatibilno i koji sateliti mogu da prate sa takvom antenom. Unapred hvala na svakom odgovoru.
Evo linka: http://www.satellitedish.com/cata0054.htm