Za Pocetnike

Pogledao sam za risiver u meniju stoji sledece:
MX Plus series
MODEL ID 5105_XBOX
HARDWARE Version 2.3.57 emu
LOADER VERSION 1.6.0
LATEST UPDATE 17:20:37 JAN 23 2007
Pre toga ima opcija : UPGRADE RS232 sta to znaci?
UPGRADE OTA i sta znaci ovo?

Skoro sam kupio resiver MONDEAL M5500CXCI i nov sam u tom,da kazem, digi svetu.Da ne napominjem koliku muku sam mucio sa nemackim na starom MEDION MS 1600 preko koga sam samo astru gledao.Na ovom "novom" znam samo da kljuceve, koje skinem sa neta, ukucam u nagra2. Pa me stoga zanimaju njegove moguchnosti,i sto se titlova tice (HBO ih nema); da li da skinem neki novi software za njega i sl. Nadam se da ce mi neko lepo objasniti i hvala unapred :o)

Imam resiver PALCOM 2200 CI (sa originalnim softverom i nema emulator) i nasao sam da mu je klon STRONG 6xxx . Da li to znaci da za promenu softvera mogu da koristim istu proceduru kao za STRONG i isti softver?

pozz

evo nasao sam resenje za moj problem sto se tice povezivanja risivera na komp,moja maticna nema fabricki slot za null modem kabal ali kad se poklopac skine i u gornji levi ugao, sad zavisi s koje strane se gleda,pored slota za modem dial-up modem u samom uglu postoje iglice pored kojih pise komp1,tu se utakne jedan mali kabal koji na drugom kraju ima slot za null modem kabal i on se pricvrsti standardno na kuciste iza,ako neko ima slican problem nadam se da ce mu bar malo pomoci ovaj post,pozdrav

DanijelVR molim te pomozi. Ne mogu da povezem resiver i comp. Kad u boot loaderu pritisnem conect izbacuje mi gresku : no respons from target. Kabl sam ja napravio trozilni 2-3, 3-2, 5-5 trebalo bi da je ok.Com port je ok.
Kde gresim u cemu je problem?

DanijelVR molim te pomozi. Ne mogu da povezem resiver i comp. Kad u boot loaderu pritisnem conect izbacuje mi gresku : no respons from target. Kabl sam ja napravio trozilni 2-3, 3-2, 5-5 trebalo bi da je ok.Com port je ok.
Kde gresim u cemu je problem?

evo ti adrese za tvoj resiver
Kod:
http://www.palcom.de/
tu imas sve za njega pogledaj pa javi sta si uradio
pozZ

Dobar dan,

imam jedan mali problem, ali nadam se da ce mi neko od vas moci da pomogne.
Je ukucavam kljuceve rucno na resiverom. Program mi onda ide jedno par minuta, pa vrsi se "key update" i poremeti mi opet onaj ukucan kljuc.

Sada sam na "Key Editior" ukucao kod "EMU Key Update" NE, ali opet resiver vrsi update???? Jeli ja negde gresim, ili ima mozda neka druga opcija, da mogu izkljuciti automatski key update?

Moj resiver ja He@d SD2700.

Puno vam hvala u napred!

Zna li neko ciji je klon PALCOM DSL 380, da li moze da se pachuje i cime?

DanijelVR naravno zna

pozZ

PALCOM DSL-380

DSL-380.jpg

Der neue PALCOM DSL-380 ist eine Kombination eines digitalen Satellitenempfängers mit einem digitalen Radioempfänger. Eine der Spezialitäten des DSL-380 ist, ebenso wie bei dem Modell DSL-350, dass die aktuelle Programmzeitschrift bereits integriert wurde.

Bei Bedarf können Sie ganz einfach die elektronische Programmzeitschrift aufrufen und sich bequem über das aktuelle Fernsehprogramm informieren.

Der DSL-380 bietet 4000 Programmplätze, einen superschnellen elektronischen Programmführer, Teletext und digitale Bild- und Tonqualität. 10 Timer, Mehrsprachiges OSD und DiSEqC 1.2 Steuerung runden das üppige Leistungsspektrum ab.

So genießen Sie auch zu Hause einen Touch von High-Tech!

* 4.000 Programmspeicherplätze
* 4-stelliges Display
* mehrsprachiges On-Screen Display
* elektronische Programmzeitschrift (EPG)
* schnelle Senderumschaltung (<1 sek.)
* Astra und Eutelsat vorprogrammiert
* 10-fach Timerfunktion
* koaxialer und optischer digitaler Tonausgang (AC3)
* Super Fast Videotext für 800 Seiten integriert
* Signalmeter zum Ausrichten der Antenne (optisch)
* digitaler Radioempfang
* Lautstärkenregler über Fernbedienung
* Tonformat, Untertitel, Sprache wählbar
* Bildformat-Umschaltung 4:3/16:9,Pan & Scan und Letterbox
* SWAP-Funktion
* Kindersicherung
* automatischer Programmsuchlauf für FTA oder alle Sender
* komfortable Erstinstallation mit Voreinstellungen
* PLL-UHF-Modualtor (nur Modell DSL-380plus)
* DiSEqC 1.0, 1.2
* sehr geringe Stromaufnahme (Betrieb < 30/Standby <4 Watt)
* Netzschalter zur Trennung vom Stromnetz
* 1.5 – 45 MSym/s Symbolratenbereich

Kod:
http://palcom.de/
poz i uzivaj

Daj pogledaj malo za mene molim te,nalazim neke softvere bez veze koji nerade,ako imas malo vremena,moj risiver je klon od yumatu

yumatu_5105_xbox_emu_2.4.50.zip

1.15 Mb

21.10.2008 15:1

Folka58

skini ovaj fajl sa ove stranice
Kod:
http://www.crosat.org/aploud/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Other%20Models%20560%20Bradns%20Satt-receivers/Receivers%20Models%20Y%20-%203%20Models/YU-MA-TU%20-%20Location%20of%20the%20Company%20Turkey

Back