DanijelVR
Aktivan član
- Poruka
- 1.934
Na njihovom sajtu nista konkretno samo novi softver bez EMU. Daj mi ti nesto konkretnije
na drugim forumima pise da u tom softveru ima emulatora i da radi digi bez problema
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na njihovom sajtu nista konkretno samo novi softver bez EMU. Daj mi ti nesto konkretnije
imam dream net 6000 boks imamdobar signal do nedavno sam imao sve programe radijumi sve pinkovi digi programi nemam rts1 rts2 obn nova tv i jos drugi programi tojeste na satelitu THOR 23 1w KU AKO MI MOZETE POMOCI puno hvala veliki pozdrav
kupi usb nastavak za rs 232 i nadji drivere za isti!na unitedsatu ces naci sve za yumatu mx+,toolbox,uputstvo,sw,listu kanala,kljuceve by svirac!pozdrav nov sam u svemu kupio sam nov receiver yumatu mx+ sve mi je prodavac podesio i sve je radilo medjutim nakon prvog dana ja sam mu dodao nekoliko programa i on je totalno zablokirao.vise ne radi moze li mi neko objasniti kako da ubacim novi softver i sta mi je sve potrebno. imam i taj famozni rs232 kabel ali posto mi je nov kompjuter nemam izlaza za tajkabal. spajao sam na starom kompjuteru koji ima taj izlaz ali se nista ne desava pomozite. hvala unaprijed
mislim da te televizije nema na satelitu provericu
na hotbirdu 13E!u nova paketu koji je skemblovan!nema jos uvek emu za taj paket!Opet ja! Na kom satelitu može da se gleda Grčka Mega TV ?
pozdrav
imam mali problem (narocito sto se nikad nisam igrao sa ovim ranije).
elem, imam Humax Digi II +, i ne mogu da skontam kako da ubacim key :|
gledao sam po ovoj temi, al nisam uspeo da nadjem postupno objasnjeno.
ako neko moze da objasni, ili samo da mi da link ka teim/postu ili neki externi link bio bi zahvalan.
hvala unapred![]()
na hotbirdu 13E!u nova paketu koji je skemblovan!nema jos uvek emu za taj paket!
e da upravu je kolega aritonovic nalazi se na hotbirdu ovaj kanal u paketu Nova frekvencija 11823 h 27500 kodiran je u irdeto 2 nezvanicno radi na gamma karti
pozZ
Hvala vam za info. Znači treba da nabavim ili Irdeto 2 ili gama kartu?
sta pise u sistem info?Da li ko moze reci za Elit dsi 9400 jel moze se ubacivat kljucevi kao i u ostale,ako moze jel neko zna broj koji ga otvara.Licno koristim Strong i samo za svoje potrebe al prijatelj kupio prije nego je pitao pa ako ko moze pomoc hvala unaprijed
Da li ko moze reci za Elit dsi 9400 jel moze se ubacivat kljucevi kao i u ostale,ako moze jel neko zna broj koji ga otvara.Licno koristim Strong i samo za svoje potrebe al prijatelj kupio prije nego je pitao pa ako ko moze pomoc hvala unaprijed
pozdrav kolega
nazalost sa tim resiverom nemozes nista da uradis tako da se nemoj uopste truditi da i pokusavas