Za Pocetnike

pozdrav svim forumasima :) ja sam apsolutni pocetnik i zato trebam svu pomoc koju mogu dobit.zelim kupit reciver i "preuredit" ga da mogu gledat zakljucani tv(pink i sl.).koji reciver mozete preporucit(jeftiniji) i sta sve treba napravit da bi to radilo.potpuni sam laik zato ako imate info. slobodno vise mogucnosti navesti. MEGA HITNO !!! volio bi gledat PINK za novu godinu. jedan MEGA MEGA hvala unapred !!!!!!:dash:

dane poverujes !!! ja jos uvek ne mogu dapokrenem antenu !ni sam vise ne znam sta sam sve ubacio a ni da makne.
ako nije problem da mi neko posalje svoj podesen alt ili drim ma bilo koji program samo da je jednom pomerim:dash::dash::dash:

Halo narode,na kojim satelitima ima domacih programa i sta sve treba da se mogu gledat. Najvise me interesuje muzika,serije i filmovi (sve domace).Unaprijed hvala i sretne praznike onima koji slave i sve naj u 2009-oj z:hi::sanke:

Pozdrav svima. Treba mi pomoc, znaci stvarno vise ne znam po kojim sajtovima i forumima da trazim resenja... Imam Opticum 7000c, V-Box 2 motor, antena i motor postavljeni (zvao nekog majstora i on mi sve podesio... i motor da radi automatski kad promenim kanal koji je na drugom satelitu). ALI ja sam uspeo to da pokvarim i sad nece motor da okrece. L.M. Experimentisao sam ja i oko toga i upgrade-ovanja i ubacivanja liste kanala i otkljucavanja kanala, ali veliki sam amater! Koristio sam truman_3329C_EMU_1.2.42_AMSTAR, opticum_toolbox2.0, nesto uspevao ali slabo to meni ide. Pa sad gledam par programa na Astri koji imaju i na analognoj anteni. Jel ima neko da hoce da mi objasni, kao amateru, kako da iskoristim ovo sto imam na najbolji nacin? P.S. znao sam da otkljucam premiere, a sad valjda nema kljuceva za nejga.

Hvala unapred!

Pozdrav svima. Treba mi pomoc, znaci stvarno vise ne znam po kojim sajtovima i forumima da trazim resenja... Imam Opticum 7000c, V-Box 2 motor, antena i motor postavljeni (zvao nekog majstora i on mi sve podesio... i motor da radi automatski kad promenim kanal koji je na drugom satelitu). ALI ja sam uspeo to da pokvarim i sad nece motor da okrece. L.M. Experimentisao sam ja i oko toga i upgrade-ovanja i ubacivanja liste kanala i otkljucavanja kanala, ali veliki sam amater! Koristio sam truman_3329C_EMU_1.2.42_AMSTAR, opticum_toolbox2.0, nesto uspevao ali slabo to meni ide. Pa sad gledam par programa na Astri koji imaju i na analognoj anteni. Jel ima neko da hoce da mi objasni, kao amateru, kako da iskoristim ovo sto imam na najbolji nacin? P.S. znao sam da otkljucam premiere, a sad valjda nema kljuceva za nejga.

Hvala unapred!

Drugar samo nemoj paniciti to se sve resava i podesava za par minuta ali moramo raditi zajedno nemoze ovako preko foruma zato evo ti moj msn pa se javi: world-sattv@hotmail.com
pozdrav

nisam stigao da procitam bas sve postove a interesuje me za VOLTEL riciever,to je neki Turski proizvodjac,zanima me dali postoji softver za njega mislim za zamenu inace ima slot za karticu ali karticu nemam i dali mi je potrebna,takodje me zanima koji kabal da koristim za povezivanje sa raunarom i gde da ga kupim u Vranju,to bi verovatno mogao da zna moderator jer je i on iz Vranja,hvala unapred.z:dm:

vvidak11
Admin 2
Extra član
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

Nema glupih pitanja ...

Klonovi Yumatu recivera
« poslato: 08.03.2008. 23:51:37 »

MX Serija

- Globo 5000
- Opticum 4000/4100
- YU-MA-TU MX-300/400/500
- Truman DV-65/618/638
- DSN GR6100FTA
- Startrack 550D
- SAB-S5000
- Digital 5000/6000/6100
- Digital 4000/4100/5000 CI
- Chess Digital 4000/4100
- Yumatu MX 600/800
- Truman TM-150
- Arrox Freetiger
- Globo 3000
- Opentel ODS 3500F
- Frontier DV 65/618/638/828

MX Plus Serija

-globo 7010cr
-opticum 7000cr
-Truman TM-150 ultra
-Voltel MX Plus
-Elit plus series

MX Plus Serija COMBO

Opticum 4000ts/4100ts/4000tscr/4100tscr/7100cr

IQ Serija

-Truman 190x
-Bigsat 6500 lux
-Startrack 12x & 550D super plus
-Neosat 1600+
-Yumatu IQ
-Globo 7010A
-Nextime IQ
-Onyx IQ
-OPTICUM 7100A & 4000A
-Digital 7100A
-Elit IQ
-Opticum 7000c

Neznam dali ova lista vec postoji ovde,to su klonovi YUMATU risivera medju njima je i VOLTEL koji mene zanima samo sto je u pitenju MX serija a moj je bez MX -a,dali to ima neke veze ili ne?

Poslednja izmena:
ukucao sam ključeve i ništa onda sam stisnuo reset pa ponovo pa opet ništa kad ga gasim pojavi se na trenutak 7U kad ga upalim crna slika Service is scrambled or not running, ukucavao sam na crveni gumb edit čemu služi zeleni add.Na DVB1010 ukucao tamo radi sve a na ovom neće pa neće

pozdrav ! imam univers 4111 i gledam digi tv sa otkjlucavanjem u nagri 2 ali , kako stvari stoje, uskoro ce digitv preci na nagru 3. I sta onda? Imate li resenje za gledanje totaltv ili nesto drugo sto se moze otkljucavati? pozdrav barba

Nekoliko puta sam probao da posaljem poruku za pomoc ali neidemi posto sam totalni laik ali ako koim slucajem ova ode hteo bih da mi odgovorite .ja imam resiver zehnder ZX 2102 pa me interesuje koje kljuceve mogu da ubacujem i gde mogu da ih nadjem,Isto tako me intersuje dali mogu i na koji nacin da ubacim emulatorez:poz:z:poz:

meni ovo nista nije jasno,sto puta sam procitao neke postove i nista,nisam glup samo nisam nikad radio ove stavri,kupio sam null modem kabal i skinuo neke programe ali neznam dali su pravi,sada sam procitao da za neke risivere treba i kartica,ja je nemam pa me zanima dali mi treba? dali treba da risiver bude spojen sa tv-om?plasim se da nesto @@@@@ paposle necu moci da gleda i ove slobodne

Back