Za Pocetnike

ja sam pocetnik u ovome a imam neka pitanja na koje trazim odgovore,nalazim se u Americi,imam satelitsku antenu * Directv slim line * sa ,kako bih rekao,3 oka ali nemam risiver,mene interesuje koji risiver treba da uzmem kako bih mogao da gledam i nase ex juge,evrepske a i americke kanale,a i da mogu uzimati kodove i ubacivat za kanale.Unaprijed puno zahvaljujem

nabavio sam receiver od Dish network -dp 301 - mpeg2, Prikljucio sam ali na ekranu je samo o -dish- telefoni,sta treba da radim i da li moze da se gleda neki kanal,moze li mi neko objasniti postupak kako to da uradim.Nalazim se u USA i da li mogu da da radim sa ubacivanjem kodova ovdje kao u ex Jugi, puno se zahvaljujem na svakoj pomoci

Pozdrav svima a narocito kolegama "pocetnicima":D Imam risiver yumatu iq gledao sam naravno digi ubacivao kljuceve i sve ok.Prije 3 dana mi je urađen risiver za gledanje bulsat programa.I to je radilo ok dok juce nisu promijenili kljuceve,i to sam rijesio nasao kljuceve na netu ali sam vidjeo da to ima razlike u odnosu na digi.Nerazumijem one oznake prije kljuceva kao 03 ili 06 i emu ovaj emu onaj?Kako da upisem i gdje te kljuceve,ja sam to probao kao i kod digi-ja upisati pod 3 ili pod 6 kako pise ali nista nedobijem.Rade mi samo par kanala koji nisu ni bili zakljucani?:besna:

Pozdrav od dr.x .Duze me nije bilio na forumu i imam par pitanja za Danijevr-a.Ako mozes da mi kazes zasto vise nemogu da nadjem software za starsat sr-x3300cu? Od januara 2008 na sajtovima koje sam ja koristio stoji taj isti sa tim datumom a ranije je dva puta godisnje izlazio novi.Tacnije par nedelja posto kanali pocnu da se zakljucavaju.Nije bilo problema,skinem,skopcam se na komp,ucitam i nema problema,onako kako si mi objasnio.
Zasto ih vise ne postavljaju? Da li ima neki drugi nacin da otkljucam programe a da ne ucitavam kompletan software? Da li za moj risiver mogu da koristi software za
sr-x3300cu USB ? Ako neko drugi ima starsat risiver i zna nesto o tome molim neka napise. POZDRAV

Pozdrav od dr.x .Duze me nije bilio na forumu i imam par pitanja za Danijevr-a.Ako mozes da mi kazes zasto vise nemogu da nadjem software za starsat sr-x3300cu? Od januara 2008 na sajtovima koje sam ja koristio stoji taj isti sa tim datumom a ranije je dva puta godisnje izlazio novi.Tacnije par nedelja posto kanali pocnu da se zakljucavaju.Nije bilo problema,skinem,skopcam se na komp,ucitam i nema problema,onako kako si mi objasnio.
Zasto ih vise ne postavljaju? Da li ima neki drugi nacin da otkljucam programe a da ne ucitavam kompletan software? Da li za moj risiver mogu da koristi software za
sr-x3300cu USB ? Ako neko drugi ima starsat risiver i zna nesto o tome molim neka napise. POZDRAV

moracu da proverim za tvoj resiver da li se radi jos uvek podrska sad jedino mozes da gledas bulsat paket ali ne ide na svim resiverima

Clones DSR 8001 Premium ( DIZIPIA )

Baff DVB-3200
Baff DVB-3700 CI
Bigsat DSR 7700 Premium
Bigsat DSR 7700 Premium Class
Bigsat DSR 7800 CRCI Premium
Bigsat DSR 8001 Premium Class
Bigsat DSR 8001 12V Premium Class
Bigsat DSR 8005 Premium
Bigsat DSR 8005 Premium Class
Bigsat DSR 8500 Premium
Bigsat DVB T8100 Premium
Conax 7000 FTA Class
Conax 7000 FTA Class CI Class
DragonBox CI-630
Euromax EM5000 Digital Life
Focus 8400
Focus 8500DCI
Golf X-5
Heacker 9200DCI
Interstar DSR 7700 Premium
Interstar DSR 7700 Premium Class
Interstar DSR 7800 CRCI Premium
Interstar DSR 8001 Premium Class
Interstar DSR 8001 12V Premium Class
Interstar DSR 8005 Premium
Interstar DSR 8005 Premium Class
Interstar DSR 8500 Premium
Interstar DVB T8100 Premium
Korax Kx-15100 FTA
Mediastar Magic Fox 2
Mediastar HiTech
Neusat SP 6000
NeoSat SX-9800I
Orient ORT7004 FTA

Nasao sam ovu listu.Danijelvr sta znaci da su svi ovi sa liste klonovi ovog risivera DIZIPIA DSR 8001 Premium ? jel to znaci da im je hardware isti i da imaju iste funkcije odnosno da li koriste i isti software? prostije pitanje jel se svi na isti nacin upgrade-uju?

Pozdrav Ljudi,

planiram da kupim Dreambox 500-s , Imam Kolegu koj ima vec takvi Resiver, mogu da kopiram sve od taj resiver na moj resiver? Tako da mozem i ja da gledam sve programe(Pink,HRT,Sky,....itd.) on kojih ima na svoj resiver ??

Hvala unapred za odgovore

:deda:pozz. svima.evo mene da malo prosvrljam forumom,cito sam vise priloga ali jos nisam uspio naci tocno sta trebam,nabavio sam opticum4100c i sa rs232 spojio sa comp. citam o ali... pa o emu... pa sta znam o ceme jos i nije mi jasno sta je SW a koje prog za prebacit sw na reciever.pomagajte kako mozete,ako nemoze tu onda na pm,hvala unaprijed i sve naj u 2011z:kiss:

Pozdrav svima ! Imam stari satelitski resiver nokia d-box dv3, moje pitanje glasi, kako i preko kog kabla ga mogu povezati sa kompom, jer zelim da ubacim novi softver, probao sam preko etherneta, posto resiver ima taj prikljucak, ali ne znam kako da podesim na kompu parametre kako bi mogao da komuniciram sa resiverom ! Znaci potreban mi je odgovor na pitanje, koji kabal i kako da podesim sve da bi komp mogao da komunicira sa resiverom ?

pozdrav svima!! imam nekoliko pitanja pa ako mozete nekako da mi pomognete!!
imam jedan poprilicno star resiver marke KOPERNIKUS ali sam na njemu mogao da gledam DIGI TV!! sad vec svi znamo da to vise ne moze ali me zanima dali sad mogu da gledam ovaj Bugarsi BULSAT TVi kako ako je moguce!!! da li je potrbno da se ubaci novi softver u resiver i kako ide kodiranje jer isto kao sto je bilo kod DIGIJA!! hvala unapred za pomoc!!!!:worth::worth:

pozdrav svima!! imam nekoliko pitanja pa ako mozete nekako da mi pomognete!!
imam jedan poprilicno star resiver marke KOPERNIKUS ali sam na njemu mogao da gledam DIGI TV!! sad vec svi znamo da to vise ne moze ali me zanima dali sad mogu da gledam ovaj Bugarsi BULSAT TVi kako ako je moguce!!! da li je potrbno da se ubaci novi softver u resiver i kako ide kodiranje jer isto kao sto je bilo kod DIGIJA!! hvala unapred za pomoc!!!!:worth::worth:

treba da se proveri koji je softver u tvom resiveru i da se proveri da li ima podrske za bulsat

Pozdrav Danijel
ja mislim da mi je ovo oznaka za softver pa proveri molim te dali moze i ako moze kako i sta dalje? hvala!!!
S/W R3RBEMFXB200B0_F96 : B877482E

pozdrav tebi , za tvoj risiver imas soft zahvaljujuci nasem prijatelju acku a mozes ga skinuti
Kod:
http://www.***********/file/MgRhRNxZ/r3r_bulsat_a2.html
kao i trenutno vazece kljuceve
Kod:
http://www.***********/file/0kxbWcMK/28Jan2011_r3r_8m_key.html
a evo ti i uputstvo opet zahvaljujuci acku
Kod:
http://www.***********/file/JgTqnZ5R/Kopernikus_upgrading.html
Kodiraj linkove!!

Poslednja izmena od moderatora:

Back