Ne radi bulcript u cs ali sam dobio informaciju da se radi na tome i da ce u skorije vreme krenuti sa oscam i kpcs.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dali E1 (dm 500-kinez) "vidi" MaxTv? ili je moguce gledati samo sa E2 i HD risiverima?
pozdrav! konacno sam nasao vremena da pokusam da namestim satelitsku na astru 19.2e ali na risiveru ne mogu da nadjem nijedan kanal ,jacina signala je 70% .risiver je quadro DR8200 ci-vi .neznam u cemu je problem u anteni ili risiveru signal na risiveru je crvene a verovatno bi trebao da bude zelene boje .svaka pomoc je dobrodosla !! http://imageshack.us/photo/my-images/692/dsc00516ko.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/199/dsc00515zj.jpg/
imas li pri ruci kompas astra 19.2 ti je na pravcu sever jug samo treba da podesis jos ugao i to je to stavi na neki od jacih frekvencija npr 10876 V 22000 i polako okreci
Jesi li siguran da si našao Astru 19,2? Da nije to Astra 23,5E, šta ima od kanala pri skeniranju, nemoguće da ako si pogodio 19,2E nema nijedan nemački FTA kanal, bolje ti to proveri!?pozz!evo mene opet.imam jos neka pitanja,namestio sam antenu na astru ali nemam nijedan nemacki fta kanal ,a nemogu da nadjem ni rts sat??Idem u manuelno skeniranje ukucam sve podatke i nista. U cemu bi mogao biti problem ? u listi kanala ili slabom signalu ili nesto drugo???
Jesi li siguran da si našao Astru 19,2? Da nije to Astra 23,5E, šta ima od kanala pri skeniranju, nemoguće da ako si pogodio 19,2E nema nijedan nemački FTA kanal, bolje ti to proveri!?
Pozdrav,
interesuje pe minimum protoka interneta da bi cs normalno radio za klonove dreamboxa 500 i 800HD,da li moze neki sporiji internet koji se prima preko wirelessa iili moze da ima problema u gledanju-zamrzavanje,prekidi.
Hvala.
pa mislim da je astra 19.2E ,od kanala imam russia today,al jazeera, france 24( english),Cnn,Cctv, i jos gomilu kanala ali vecina je na engleskom!
pozdrav svima,nov sam ovde,prikljucio sa satelicku opremu kod kuce,imam resiver max plus hts2100+.tanjir od digija i 2 glave ,podesno na astru 19.2 i eutelsat w2 16.nemam kartice za resiver,zanima me jer postoji neka mogucnost za otkljucavanje kanala,unapred hvala
resetovao sam greskom resiver echosmart 771 i izgubio satelite..kako da povratim spisak satelita?? hitnoooo mi je pozdrav