Za Pocetnike

pozzz svima imam tri pitanja pa ako neko moze da odgovoti bio bi zahvalan:
1.Moze li se dekodirati resiver strong 6015?
2.Imali hayat,bht,ftv,pink,hrt na thoru 2,3?
3.Koji je najbolji motor za satelitsku ?

U pitanju je elit nosen je negdje pa je ubacen neki cip i onda sam i key editoru 2111 nagra samo upisivao key 00 ili key 01 kad su se mjenjali i sve je radilo nova tv i ostalo medjutim sad mi je nestao key 00 koji je razlog neznam moze li mi neko pomoci??

ja mislim da na obican drzac mozes staviti najvise 3 glave,a ako hoces vise onda ga moras napraviti ili pitaj nekoga ko se razume oko toga na primer nekog hakera,ili tamo u prodavnici satelitske opreme, pitaj Danijela on je gazda sajta a mislim da ima i radnju sa satelitskom opremom,on ce ti najbolje objasniti

Imam doticni risiver.Sestra je bila na netu nasla kako da ubacuje kljuceve kada mene nije bilo.Umesto da ubaci kljuc ona je izbrisala mesto gde se ubacuje za digi tv.Zna li neko kako da resim problem??

Totalni sam pocetnik,stvarno malo znam o satelitskoj tv,pa vas molim da mi pomognete.Zelim da gledam sky sport i eventualno jos sportskih kanala(prvenstveno sky sport),pa me zanima sta da radim.Kakve su mi opcije i koliko bi me sve to kostalo?To bi mi bas znacilo.Hvala unapred!!!

Totalni sam pocetnik,stvarno malo znam o satelitskoj tv,pa vas molim da mi pomognete.Zelim da gledam sky sport i eventualno jos sportskih kanala(prvenstveno sky sport),pa me zanima sta da radim.Kakve su mi opcije i koliko bi me sve to kostalo?To bi mi bas znacilo.Hvala unapred!!!

A zasto svi samo o sky it pricaju kada sve sto se nalazi u tom paketu postoji i u drugim koji se mogu gledati na razne nacine? Sto se italijanske fudbalske lige tice pa iskreno svaku utakmuicu prenosi bar 15 kanala koji se mogu pratiti bez problema. Zar mora da umesto na primer nova sport u uglu pise sky sport?

Tako je Bokili, potpuno si u pravu, nego svi bi da vide bas da pise SKY, a onda kad se naraduju, posle mesec dana, gledaju sve ostalo. Valjda je to ostalo od ukucavanja kljuceva, nije mogao da se gelda sky pa znas kako je, uvek je bolje to sto nemas ili ima drugi.

Ja sam ragbista(ne amer.fudbal),lud sam za tim sportom,a koliko znam njega najvise ima na sky-u.O tome se radi.Cuo sam da moze nesto i preko interneta.Kakav je sistem,dali placam nekome odrzavanje ili sta vec?Sta mi sve treba?To sa pretplatom,jel se direkno od sky-a narucuju resiver i kartica?Sta mi je najpovoljnije?Molim vas malko detaljnije. Hvala

Treba mi detaljnije Uputstvo za instaliranje Satelita ATLANTIK BIRD 3 (5 W) .
Risiver Kopernikus yDCIP. BOOT R3X 1.19.
Evo već 3 dana se mučim i nešto ne ide. Znam, i godine su u pitanju (71g.) pa mi zato i potrebno detaljnije Uputstvo. Hajde deco, potrudite se pa mi pomognite!

Back