Almsivi
Aktivan član
- Poruka
- 1.937
Osobe prema kojima sam se jasno izrazio, ili upitao dali zele samnom razmeniti virtualnu ljubav i romantiku,
Ili i kojima sam rekao da su mi simpaticne su redom, po jacini otvorenosti i iskrenosti ukazanom prema njima >
Jabukica, Unsaie, Kojica, Vragana.
A izvinjavam se i sledecim clanovima, kojima sam slao opomene i moderisao postove.
Meda Božanin, Svabov, Gianulca, Uros21, ivantic, Nodi-wolf, panofanatik i jos neki kojima sam izmenio neku
rec ili recenicu, ili obrisao post.
Ili i kojima sam rekao da su mi simpaticne su redom, po jacini otvorenosti i iskrenosti ukazanom prema njima >
Jabukica, Unsaie, Kojica, Vragana.
A izvinjavam se i sledecim clanovima, kojima sam slao opomene i moderisao postove.
Meda Božanin, Svabov, Gianulca, Uros21, ivantic, Nodi-wolf, panofanatik i jos neki kojima sam izmenio neku
rec ili recenicu, ili obrisao post.
Према њима си био искренији? 

Kao maltretirali jadne Albance, Bosance, Hrvate... ili su Srbi mnogo zajebani, ili svetske face znaju da je Srbija ipak sveta zemlja koja ce da bude postedjena svih sranja koja ce da se dese u buducnosti.... (da ne znam da ce Izrael da bude ustvari ta postedjena zemlja i ja bih poverovao za Srbiju