za neuspesnije zenske... muskarci i propast

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.163
muka vam je od muskaraca posto su odvratni zahtevni zli i morate non stop da razmisljate, vezbate intuiciju i ostalo.

resili ste da nikad necete imati nijednog tipa makar vas molili jer znate kakve vas sve muke cekaju. ako i imate sad nekog spremni ste na kraj jer necete odstupiti ni milimetar???

kako cete reshiti onda svoj seksualno reproduktivni status.

ako nema tipa... shta onda? promiskuitet?... apstinencija?... nastranosti

u stvari ovo je glupo nije da sam bash sama... ali nekad tako kao da zamislim da jesam. i da nemam smisla za muskarce i da necu da trpim ni da pokusavam nista.

ono 30te godine, 40te godine... kucka satic, samokontrola slabi... komsije vec pitaju, koske se lome... posla nema... sta onda?

znaci ako enma tipa i nema posla... aaaa shta onda?
tema je mozda za 26+ godine

ma imam sadda... ali pitam generalno.. kao imam na pola mozda mozda ovim blokiram da bude celo. mozda mi je bash ok.
onda ok sve nema smisla :I al eto mozda se nekom pishe

sto si stariji to trazis je sve ebenije poshto si sve gluplji i manje intuitivan. znaci nema sanse da bilo sta trazim
ali ok sad imam i valjda nisam upropastila ali deluje mi previse tesko a mozda gresim

ma i kad ulovis nekog opet moras da RADIS uvek RADIS i RADIS

kome to treba, zar nije dosta sto moras da radis i van veze? ali kako onda da prezivis
ok glupo je mozda ovo

ma imam sadda... ali pitam generalno.. kao imam na pola mozda mozda ovim blokiram da bude celo. mozda mi je bash ok.
onda ok sve nema smisla :I al eto mozda se nekom pishe

sto si stariji to trazis je sve ebenije poshto si sve gluplji i manje intuitivan. znaci nema sanse da bilo sta trazim
ali ok sad imam i valjda nisam upropastila ali deluje mi previse tesko a mozda gresim

ma i kad ulovis nekog opet moras da RADIS uvek RADIS i RADIS

kome to treba, zar nije dosta sto moras da radis i van veze? ali kako onda da prezivis
ok glupo je mozda ovo

kad bi malkice, malkice bila konciznija...

Vidi srce mnogo je prostije nego sto se misli..znamo da bas zene i nisu pametne..pa onda zasto procenjuju muskarce kad ce sigurno pogresiti..nek samo cute i trepcu i klimaju glavom da

nikom nije nikad trebalo moje DA :(
ok ali imam sada ? a on isto cuti ja pricam

e a kad samo cuti i klima glavom onda je Glupaca samo cuti i klima glavom

znaci to je ono moram da vezbam intucijiu do jaja... a to ti treba i za zivot

ebesh zivot el ima neki beginer level a ne ovaj advanced

muka vam je od muskaraca posto su odvratni zahtevni zli i morate non stop da razmisljate, vezbate intuiciju i ostalo.

resili ste da nikad necete imati nijednog tipa makar vas molili jer znate kakve vas sve muke cekaju. ako i imate sad nekog spremni ste na kraj jer necete odstupiti ni milimetar???

u stvari ovo je glupo nije da sam bash sama... ali nekad tako kao da zamislim da jesam. i da nemam smisla za muskarce i da necu da trpim ni da pokusavam nista.

ono 30te godine, 40te godine... kucka satic, samokontrola slabi... komsije vec pitaju, koske se lome... posla nema... sta onda?

šta...i tebe iznervirala ona tema...? :per:
možda je najbolje da ne razmišljaš previše i da ne taktiziraš previše...

Najgore prolaze one koje se shatro ne daju prevariti..kao znam te tico dok si jaje bila..znam sta oces samo da me iskoristis..mislim i opet ce ih iskoristiti samo 2 i po u zivotu:lol:

ma mene nece ni da iskoriste. a kad su kao hteli ja rekla ok iskoristite ali nije ishlo.
e sad sam matorija jadnija mozda bi i mogli al ono ko kuravu. pa kao nisam htela ni to.
na kraju cu tako da zavrshim, ako eliminisemo ovo sto ima sada.
mada ima sada a cudno da se pravim da nema znaci nisam dobra onda ne mogu da se zalim.

ma nisu zato same
i nisu uvijek antiprotivne

često terba samo da ih lapi neko muško
al nema muških

moram ići, a baš dobra tema

al mora da se pretvorim u zensko da bi me lapili ne mogu bit ovako mrachnog vajba
nije bas tolko mracan al ono
u stvari crtanje tih shema i nije tako lose... a delim se u vise licnosti, jedna pise blog jedna forum
us tvari ovo je sad tema samo da se istaknem :I
u stvari nije fora da se ja nesto rpetvorim da me nadju engo da me nadu ovakvu znaci taktiziram
ok ne treba mi se verovati.

zaebani su ti muskarci ko vanzemaljci neki. moras ad imas zensku rulju da se kikocete i onda imas bolji napad valjda ili privlacnuost
nisam vise ni cinicna dovoljno

boldovano je problem
treba se drzati onoga u chemu si dobar

Back