Za Nas... ~ krejzi badiz ~

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mama...sestra mi poslala poruku...
pita da li se ljutim na nju...:roll: i tako jos po nesto....:roll:

inace..mene tata vice..i sad pita da li postoji neko ko vise blebece od mene na ovom internetu...ja kazem ima ih...svi ovi ovde...
kazem..ja sad idem..a oni svi ostaju do pola noci :P

Ljudi vi skrooooz niste normalni... nema me 2 dana... vi napishete nov rat i mir... ochi mi ispadoshe!!!
Bash mi je drago da ste svi lepo proveli Badnje veche i Bozic :) I meni je bilo prilično dobro... pa koliko dobro u selu može biti... Obnovio sam drevnu veštinu krunjenje kukuruza na ruke... dobio u česnici... Novčić, kukuruz i pasulj. To valjda znači biće svega :lol:
Sva sreća pa je TV program bio dobar... a i knjigu sam poneo... pa se nisam totalno smorio... malo šetao.. istraživao divljinu... našao... pečurke... valjda nisu otrovne... al ipak nisam jeo... pa još uvek sam živ zar ne... bio položajnik... tako prilično dobro... mada.. sad mi so od onog "istraživanja divljine" tako ide na kampovanje... ili barem na pecanje s noćenjem kraj reke :'(

Lucky girl:
ljudi za neverovsti tri sata sam neprekidno pricala sa mamom i sestrom.tek sad idem u krevetac,q noc :*

Srecna, o tome ti pricam...evo pet sati a ti si bila budna...sad mi je nekako neobicno...ustao sam a vidim da tvoj nick na MSN nije online...pa se brinem da ti se nesto nije desilo...

AJ pozzz dobri ljudi, odoh ja na fax...gotov mi je "raspust" :cry: :cry :cry:

bojan86:
@Dovla

tek sam sad video da si se vratio...

Jesi li mi pozdravio one koje je trebalo!? ;)
Наравно да јесам... и још неке, али отом потом... нећемо сад овако јавно...

А ово остало... да сам мушкарчина... јесам... да ме интересује шта хода Републиком Српском... интересује ме... да сам задовољан овим у БГ-у... јесам... да поредим босанке и београђанке... не пада ми на памет...

Иначе добро јутро свима леп дан вам желим.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back