Za Nas... ~ krejzi badiz ~

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sofffy:
Pozdrav ljudi!

Ja sam upravo doshla sa naaaaaaajboljeg provoda u zivotu...Sedam dana u divljini. :D

Bila sam na jednom ranchu sa rajom iz osnovne...Nikad bolje...Vatrica,gitara,kukuruzi,jabuke,vino, kamin,drvenarija... Uhhhhhh... :mrgreen:
Ohhhh avanturaaa :) lepica... :) Samo sofi otkad imate rancheve u RS? :lol: Reci lepo seosko imanje... :D

A bwe ljudi al ste se raspisali... ako opet bude database error znacu ko je to izazvao :lol:

dobar dan...blago tebi kad si ustao u 11..i 35...
ja sam u 8...skola ...
joj ljudi....sinoc....bilo je pomalo ludo....sad ima i sta da me podseca na sinoc....imam plikove na ledjima od cigarete :| kad su ljudi pijani...ne znaju ni sta rade...anyway...ja naravno nisam bila pijana...znam sve sta se desilo..i kad i gde i ko...samo sam malo popila....rakije...:-? i viskija :-? ...:lol: sta da se radi....mora i to nekad.....dosla je jedna drugarica iz australije inace sestra mog druga...pa smo mi svi tako bili zajedno(nas dve i moj brat,njen brat i jos dva druga..inace ta dva druga su sk8eri...)...slusali muziku..pili...oni su i pusili(ja sam anti pusac 8-) )i tako...igrali...a danas skola....:roll: ali sve je proslo super....:D
sve u svemu zanimljivo vece....da se razumemo........ 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back