~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Замислите ова, ОВО, ми пошаље на профилу поруку како не прича српски језик! :eek:
А ја ВИДИМ да другима на профилу пише спрским језиком без икаквих проблема, па да ли су ови људи нормални питам ја вас!? Мама родила кретена... :roll:

mozda te malo z. :lol:

Shvatam taj njihov princip, a ako se jos i podrazumeva da pokazes isprave, ne vidim nikakav problem da ti dodje neko iz porodice suprotnog pola.
Njima je jedino bitno da se stite od shvercovanja. Kad bi tolerisali nocenje, bilo kakve vrste, onda bi se neki tamo bukvalno preselili.

S druge strane, da li je moguc seks u studentskom domu?
Ma jooook, neee uopste :lol:
De bre, ne znas ti sta su studentski domovi. Blud, nemoral i razvrat :P
Dobro, preterujem. Zavisi istina i od doma do doma. U Loli i Studenjaku je red i kultura na nivou. Dok su neki ko Divlji Zapad. Patris, na Karaburmi npr. Fora je, ono sto Tihana pomenu, ko ima bolji prosek, ima prece pravo da bira. Tako da najbolji grabe Studenjak i Lolu, jer su najbolji, a oni najgori, ukljucujuci i brucose, koji nemaju nikakv prosek, pa ni pravo, one ostale. Tako da mu to dodje i ko zacaran krug, posto normalno medju jednakim brucosima ima svakakve stoke.
Al' kako god, po Domovima se... ko zechevi :mrgreen:

Poslednja izmena:
Shvatam taj njihov princip, a ako se jos i podrazumeva da pokazes isprave, ne vidim nikakav problem da ti dodje neko iz porodice suprotnog pola.
Valjda računaju na to da su moguća svakakva akcijanja, pa ih prosto preduhitre... tj. misle da preduhitre. Lola je najstariji dom na Balkanu, ima kao neki nivo koji održava, pa valjda zbog toga. No, napisala sam da su moguće malverzacije, rekoše mi stanari. (Inače, ta zabrana čak i za nekog iz porodice suprotnog pola odnosi se na noćenje, danju može da dolazi ko god.)

Ali, to mi sve nije previše bitno sad, bila sam danas kod koleginica u Studenjaku i mnooogo je lepo! Nije ni mnogo daleko, kao što sam mislila.

S druge strane, da li je moguc seks u studentskom domu?
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Bila sam skroz :eek: kad sam ovo pročitala.

Tihana, poslala sam prijave za Petnicu. Nisam bila tamo nikad. Kako je?
Jao, super! Za koji seminar? :D
Tamo je diiiiiiiiiiiiiiivno! Poznajem dve osobe kojima se nije svidelo (i stotine kojima jeste) - jedan dečko je poprilično asocijalan i inače, a devojci se nije svideo princip rada. Ako si zainteresovana i ako ti se dopadne to što budete radili, biće ti ekstra.
Javi ako te prime! Držim palčeve! :)

Замислите ова, ОВО, ми пошаље на профилу поруку како не прича српски језик! :eek:
А ја ВИДИМ да другима на профилу пише спрским језиком без икаквих проблема, па да ли су ови људи нормални питам ја вас!? Мама родила кретена... :roll:
E, i meni je poslala :rotf:

Poslednja izmena:
@Monika
Shto svi pitate Tihanu za Petnicu? I ja sam bila tamo... :(

Tina, kako je u Petnici?:)

Nisam bila sigurna. Je l' to iz arheologije?

Njima je jedino bitno da se stite od shvercovanja. Kad bi tolerisali nocenje, bilo kakve vrste, onda bi se neki tamo bukvalno preselili.

Ma jooook, neee uopste :lol:
De bre, ne znas ti sta su studentski domovi. Blud, nemoral i razvrat :P
Dobro, preterujem. Zavisi istina i od doma do doma. U Loli i Studenjaku je red i kultura na nivou. Dok su neki ko Divlji Zapad. Patris, na Karaburmi npr. Fora je, ono sto Tihana pomenu, ko ima bolji prosek, ima prece pravo da bira. Tako da najbolji grabe Studenjak i Lolu, jer su najbolji, a oni najgori, ukljucujuci i brucose, koji nemaju nikakv prosek, pa ni pravo, one ostale. Tako da mu to dodje i ko zacaran krug, posto normalno medju jednakim brucosima ima svakakve stoke.
Al' kako god, po Domovima se... ko zechevi :mrgreen:

U je.Javna kuća:p

Jao, super! Za koji seminar?
Tamo je diiiiiiiiiiiiiiivno! Poznajem dve osobe kojima se nije svidelo (i stotine kojima jeste) - jedan dečko je poprilično asocijalan i inače, a devojci se nije svideo princip rada. Ako si zainteresovana i ako ti se dopadne to što budete radili, biće ti ekstra.
Javi ako te prime! Držim palčeve!

Paz' sad. Molekularna biomedicina.

Poslednja izmena:
Fala lepo! :P

Uzeh Studenjak, lalala :D

Posle nas dvesto nisu se razdelili Lola i Vera 1, ja ne mogu da verujem, al' to onda znači da ljudi razmišljaju kao ja i da ne žele frižider i centar ako su u kombinaciji sa tri cimerke. Mislim, ja sa troje ljudi živim u kući od 120 kvadrata, neću u sobicu. :roll:

Ma ne bre, ozbiljna sam, ja sam juče bila kod koleginica na šestom spratu i uopšte mi nije bio problem da se popnem (a gubim dah kad mi ovde u zgradi ne radi lift... peti sprat. Još sam pitala koleginicu da li je problem da pravim pauzu na svaka dva sprata :mrgreen: ali nisam morala). Što znači da je na četvrti sprat još manji problem. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back