~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: Ajoj. Imam drugaricu u studenjaku koja je tamo preshla iz nekog raspad doma iz Zemuna a nishta nije rezervisala. I sad opet prebacuju, i juri vezu za Lolu. Prosek joj je bzvz tako da ni u studenjaku ne bi trebalo da se nalazi.
Hoću JAAAAAAAAAAAAAAAAAA vezu za Lolu!!! :cry:

Čitam neki dan u 24 sata da je neka likuša iz Zvezda Granda izjavila da bi prodala dušu đavolu za pobedu.

Evo, ja javno izjavljujem da bih prodala dušu za Lolu! :cry:

Dobro, kad se već prodaje, onda bolje za Veru1.. :mrgreen: centar, soba lepa kao san, ima i frižider :mrgreen:

1. što se tiče tehničkih razloga, ako mislimo na iste ili bar slične - zamolim komšiju da prijavi mog muškog noćnog posetioca i niko ne proverava da li je taj muški noćni posetilac u komšijinoj sobi :mrgreen:
2. ne znam da igram karte :confused: al' sam voljna da naučim!

1. što se tiče tehničkih razloga, ako mislimo na iste ili bar slične - zamolim komšiju da prijavi mog muškog noćnog posetioca i niko ne proverava da li je taj muški noćni posetilac u komšijinoj sobi :mrgreen:
2. ne znam da igram karte :confused: al' sam voljna da naučim!
Eeee... da jbte, to zaboravih. Bitna razlika, u Loli nema nocenja, nema sanse. U Studenjaku ima, tarifa je nesto 180din za noc :lol:

Ima noćenja 100%, ali obavezno isti pol! Nema šanse da ti noći neko suprotnog pola, makar bio i od istih roditelja.
A u Studenjaku 150. Tako mi rekoše.

Možda ima koji ljubazan portir da mu ne bi smetalo, za 200g kafe mesečno, da propusti koji put za dž...? :confused: :mrgreen:

Nebitan spam,deo dijaloga u jednom filmu:

-Whatcha gonna do, huh? We're swept this place - You've got nothing. Nothing but your bloody knives, and your fancy karate gimmicks... we have *guns* - !
V: - Now, what you have are *bullets*, and the hopes that when your guns are empty, I'm no longer standing, because if I am... you'll all be dead before you'll reloaded.

Kako dobra recenica

garant je minimum 5 godina mladja od mene, a? :lol:

pa od mene je mladja 5 godina, jbte
e, ali 5

Најбоље се меће у '93... :p
Ал' радо би га мет'о и у '95-о...:mrgreen:

nemoj molim te

Ima noćenja 100%, ali obavezno isti pol! Nema šanse da ti noći neko suprotnog pola, makar bio i od istih roditelja.
A u Studenjaku 150. Tako mi rekoše.

Shvatam taj njihov princip, a ako se jos i podrazumeva da pokazes isprave, ne vidim nikakav problem da ti dodje neko iz porodice suprotnog pola.

S druge strane, da li je moguc seks u studentskom domu?

Možda ima koji ljubazan portir da mu ne bi smetalo, za 200g kafe mesečno, da propusti koji put za dž...? :confused: :mrgreen:

ili litar rakije

E Tihana, poslala sam prijave za Petnicu. Nisam bila tamo nikad. Kako je?

oh lets see sexy tiny without ass or cute softy ass blondies skater dudes um...black boys, young boys, metals, goths, pippies, scientists, good momma boys, gays..nuuuuuumiiiiiiiiiii alllll of theeeeeeeeeeem

Замислите ова, ОВО, ми пошаље на профилу поруку како не прича српски језик! :eek:
А ја ВИДИМ да другима на профилу пише спрским језиком без икаквих проблема, па да ли су ови људи нормални питам ја вас!? Мама родила кретена... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back