shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
Zovi ako treba pomoc 
@Shix
Pusti bre maloletnice

@Shix
Pusti bre maloletnice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Seko
Kakva jebachina, gde je jebachina?
Ћути ти НевИна...![]()
Hoću JAAAAAAAAAAAAAAAAAA vezu za Lolu!!!Ajoj. Imam drugaricu u studenjaku koja je tamo preshla iz nekog raspad doma iz Zemuna a nishta nije rezervisala. I sad opet prebacuju, i juri vezu za Lolu. Prosek joj je bzvz tako da ni u studenjaku ne bi trebalo da se nalazi.
Mora to sve Shiki da propusti kroz shake!@Shix
Pusti bre maloletnice![]()
Ja nisam od avfusta 2007. i verovatno necu nikad vise... mada bih voleo da dozivim leto sa Sarom, Sonjom i Stojanom pogotovo da vidim ove gospodjice u akciji![]()
E, vchrs samo shto nisam i neshto se izjalovilo. A u pich...
Eeee... da jbte, to zaboravih. Bitna razlika, u Loli nema nocenja, nema sanse. U Studenjaku ima, tarifa je nesto 180din za noc1. što se tiče tehničkih razloga, ako mislimo na iste ili bar slične - zamolim komšiju da prijavi mog muškog noćnog posetioca i niko ne proverava da li je taj muški noćni posetilac u komšijinoj sobi
2. ne znam da igram karteal' sam voljna da naučim!
Reći ću ti ja - osam.garant je minimum 5 godina mladja od mene, a?![]()
garant je minimum 5 godina mladja od mene, a?![]()
Најбоље се меће у '93...
Ал' радо би га мет'о и у '95-о...![]()
Ima noćenja 100%, ali obavezno isti pol! Nema šanse da ti noći neko suprotnog pola, makar bio i od istih roditelja.
A u Studenjaku 150. Tako mi rekoše.
Možda ima koji ljubazan portir da mu ne bi smetalo, za 200g kafe mesečno, da propusti koji put za dž...?![]()
![]()
oh lets see sexy tiny without ass or cute softy ass blondies skater dudes um...black boys, young boys, metals, goths, pippies, scientists, good momma boys, gays..nuuuuuumiiiiiiiiiii alllll of theeeeeeeeeeem
hvala...
Reći ću ti ja - osam.![]()