Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Pochelo je sredjivanje stana...
Hoblovanje tek od sledece nedelje, a posle toga krechenje min 3, 4 dana. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja za 25Oujea.
Ja sam se komirala popodne, dva sata sam spojila.
A sad ruchkam.
Mmmmmm.
I za 36 dana sam u CG
Shix, kad cesh imati slobodno za kafu?
Ja sad vec za 35 danasisacha:ja za 25jea...
pa kad nemash zenu doleKLL:Ja nisam bio od avgusta 2004. i ko zna kad cu opet
Pochelo je sredjivanje stana...Hoblovanje tek od sledece nedelje, a posle toga krechenje min 3, 4 dana.
![]()
Ja volim daljinu kad su u pitanju nor daleka putovanja.Ja ne mrzim daljinu. Samo me nervira
ako ti treba neka dodatna snaga ti samo zovi, pre cu radidi za tebe nego za ove moje tiranine. Mamicu im jebbem danas su me drzali 11 sati, puk'o sam!Pochelo je sredjivanje stana...Hoblovanje tek od sledece nedelje, a posle toga krechenje min 3, 4 dana.
![]()
Ja nisam od avfusta 2007. i verovatno necu nikad vise... mada bih voleo da dozivim leto sa Sarom, Sonjom i Stojanom pogotovo da vidim ove gospodjice u akciji!Ja nisam bio od avgusta 2004. i ko zna kad cu opet![]()
xexe, meni patike skrooooz busne, odvojio se djon totalno. A radili smo napolju dosta, po kisi... dobicu bronhitis jeij!Pokisla sam. Nema internet kod kuce. Zajebali su nas za dva predmeta na faxu. Noge su mi promrzle.
Treba mi neka akcija. Venem. Haiku jea
![]()
To treba dozivetiJa nisam od avfusta 2007. i verovatno necu nikad vise... mada bih voleo da dozivim leto sa Sarom, Sonjom i Stojanom pogotovo da vidim ove gospodjice u akciji!
Nema teorije. Nikad se nećeš razboleti kad to najviše želiš.xexe, meni patike skrooooz busne, odvojio se djon totalno. A radili smo napolju dosta, po kisi... dobicu bronhitis jeij!![]()
Pokisla sam. Nema internet kod kuce. Zajebali su nas za dva predmeta na faxu. Noge su mi promrzle.
Treba mi neka akcija. Venem. Haiku jea
![]()