~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пре две-три године у Бијељини осванули билборди у фазону деда мраз и пише ''кредити без жираната и депозита до 100 000 марака камата 2,5%''. И то тако стајало једно 15 дана, раја нагрнула на банке јeбу све по списку тамо оним службеницима, оптужују их да су то узели себи, ма шоу у граду испао...

После 15-ак дана освану нови билборди истог дизајна само сада пише ''Али људи! Па деда мраз не постоји'' :lol::lol::lol:

Јао куку мени кад сам то видео, плакао сам :lol:

Да, један од мојих омиљених бендова и Ману као један од омиљених музичара. :)
Нисам ишла, нажалост. Тај период године ми је био за не поновити се. :D
Тако да нисам имала посебну жељу да идем.

Иначе, нисам укинула приватне и јавне већ сам их ограничила на моје контакте. :)

Nisi imala posebnu zelju da ides, jer ti je tad nesto bilo za ne ponoviti se... hm :confused:
Ljubovne muke? (:

Kako god, ne znam, al' mozda si bas tad trebala da odes. Covek je napravio nastup, za svaka mu cast. Mene licno njegove stvari i ne diraju nesto posebno, tj, nekako mi je sve dosta to ravno, malo onako tehnicki... ali nastup uzivo!!! Ono nema veze sa muzikom sa albuma, ono je nastup srcem, ludilo, havarija :D :D :D
Steta sto propusti, ono je bila prava stvar... kakvo god doba da ti bilo :ok:

Ма нису љубавне муке. :D

Иначе, да, чула сам од многих да је то био један од бољих, ако не и најбољи наступ.

И много лепше звуче уживо снимци него они са албума.
А и сам Ману је занимљива персона.
У суштини његову музику допуњује та његова појава. У томе је чар.

И требало је да одем, баш тада.
Деловало би подстицајно на мене.
Ал' шта сад.

Sad nista, jbga... sledeci nastup (:

Manu je neverovatan, pogotovo sto vise nije ni mlad, vide mu se godine... a ima energije neverovatno, prosto sija sa bine na razne nacine. A ne samo on, nego i ostatak benda, bogami. I fazon da mnogo sviraju slobodnim stilom, improvizuju i prebacuju stvari u drugi zanr.

Sigurno najbolji. Ako ti to kazem ja, kome ta muzika nije sigurno na prvom mestu :lol:
Ne, bez zezanja. Zadnje tri godine sam na svakom EXIT-u, svaki dan, svasta sam video i cuo i svake godine sam presabirao naj od naj. Manu Chao je ovo godine sigurno pobednik, bez mnogo muke i razmisljanja (:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back