~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaooooooooooooo kako sam sreeeeeeeeeeeeeeeeeeećnaaaaaaaaaaaa :D :D :D

Prvo da se pohvalim (ne znam samo kome jer ovo više i ne čitaju ljudi kojima bih mogla da se pohvalim :roll: ) da od nedelje postajem mlađi saradnik u 5nici... ko ne zna kako to tamo ide, a ne zna većina, dosta je da znate da menjam boju kartice, nisam više zelena nego žuta :P i da je to nešto što u principu žele svi polaznici... sad ću da budem kvaziautoritet srednjoškolcima ebote :lol:

I drugo, upravo sam primila mejl od profesorke s faxa koja nam u ovom semestru ne predaje jer je dobila bebu... poslala je svim svojim studentima slike malecnog :) kako sam se razneeeeeežila, swatkiš mawi :)

Chestitam.
Tebi, ne tvojoj profesorici, zabole me iskreno za nju.
Sad si true geek :smajli_sa_msna_sa_naocarima: :heart:

Jaooooooooooooo kako sam sreeeeeeeeeeeeeeeeeeećnaaaaaaaaaaaa :D :D :D

Prvo da se pohvalim (ne znam samo kome jer ovo više i ne čitaju ljudi kojima bih mogla da se pohvalim :roll: ) da od nedelje postajem mlađi saradnik u 5nici... ko ne zna kako to tamo ide, a ne zna većina, dosta je da znate da menjam boju kartice, nisam više zelena nego žuta :P i da je to nešto što u principu žele svi polaznici... sad ću da budem kvaziautoritet srednjoškolcima ebote :lol:

I drugo, upravo sam primila mejl od profesorke s faxa koja nam u ovom semestru ne predaje jer je dobila bebu... poslala je svim svojim studentima slike malecnog :) kako sam se razneeeeeežila, swatkiš mawi :)

Хахаха, читам овај пост и одједном се сетим оне црвенокосе девојке из филма ''Америчка пита'' (ако знаш на коју мислим...) :lol: :mrgreen:

''Ванц, вен ај воз ин кемп...'' :lol:

Зашто!? Не знам... :rolleyes:

Знам ја зашто си се сетио :P зато што је та црвенокоса на крају испала највећа јебачица у целом фиму :D

Иначе, ајд кад се већ сви хвале... Добих пос'о :) Од сутра носим оделца скоро сваки дан :D

Знам ја зашто си се сетио :P зато што је та црвенокоса на крају испала највећа јебачица у целом фиму :D

Иначе, ајд кад се већ сви хвале... Добих пос'о :) Од сутра носим оделца скоро сваки дан :D

Мож' бит', мож' бит'... и не мора... ;)

Ajd onda da se i ja pohvalim....
Dobila sam 5 iz engleskog.... :heart: :mrgreen: :heart:

Ja sam bila juche do srednje.
I meni nedostaje :(
Btw izgrlili su me svi profesori, a najvishe engleskinja koja me je i najvishe gnjavila kroz srednju :/
I drugarica i ja smo prisusvovale njenom chasu, i drzale neko predavajne prvacima :lol:
I u petak idem opet u Savu <3
@Mil'ce
glupa si <3
@Sofche
uzivaj u srednoshkolskim mukama

ja sam dobila keca iz tipografije :mrgreen: :lol: ili minus...nisam sigurna...al me prozvao da odgovaram a ja nisam uchila <_< al inache bash mi je eHtra dan...i sJutra idem kod naj druga na 18. rodjendan... :cool: can't wait...btw. imam novu sliq u profilu :mrgreen: i volEm fotoshop :mrgreen:

i dovla, nije da me sad zanima, ali sta bi sa faksom?

@Dovla - Da, shta je sa faxom!? I kakav posao!?

Па са факсом није ништа, ено га на Вуковом споменику и даље. Предавања крећу за 4-5 дана и видећу шта ћу с тим, а посао је онај најтраженији - добро плаћено седење и блејање по канцеларији :D данас ми је био први дан и баш је кул. Биће разне акције :)

Ма ово је још боље. Мош' да радиш ко стока, а мош' да не радиш ништа (неки људи су кориснији кад не раде ништа :D ), а ја имам секртетарицу :D додуше није млађа, али је само мало старија :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back