~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otkad su poceli kondukteri da mi ne naplacuju karte, pocela sam da se pitam kad ce poceti tako ponovo i u kaficima, kad hocu da platim konobar samo da kaze "U redu je. Placeno je". Kad bolje razmislim u kaficima je to prvo i pocelo, davno, a kondukteri su se tek sad pridruzili.

Па jбга кодекс понашања и облачења постоји :) Нису ми још заденули име, али сам у канцеларији са власником, генералним директором и директором за координацију. :D

Chestitam.
Tebi, ne tvojoj profesorici, zabole me iskreno za nju.
Sad si true geek :smajli_sa_msna_sa_naocarima: :heart:
Heh, hvala.

Хахаха, читам овај пост и одједном се сетим оне црвенокосе девојке из филма ''Америчка пита'' (ако знаш на коју мислим...) :lol: :mrgreen:

''Ванц, вен ај воз ин кемп...'' :lol:

Зашто!? Не знам... :rolleyes:
:lol: Dušo, ti znaš koja je aktivnost u poslednje vreme meni tamo bila omiljena. :mrgreen:

Знам ја зашто си се сетио :P зато што је та црвенокоса на крају испала највећа јебачица у целом фиму :D
:mrgreen:
Što bi moja bivša profanka engleskog rekla, 'Takve fine su najgore' :mrgreen: jes' da se to odnosilo na nešto drugo, ali se odnosilo na mene :lol:

ooo svima cestitam, electra(mozda se vidimo u petnici), avet, micika(uzgred i ja sam dobila 5 iz engleskog):cool:
Hvala. Ti si beše na arheologiji, ili sam nešto pobrkala? Kad ste tamo? Ja sam sad od drugog pa do osmog marta. Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Pa znam da nisi mlađi saradnik. Možeš da budeš jedino polaznik.
Ko bre hoće da te šalje? :shock:

Ne ide to po završetku školske godine, nego početku.
Hajde ti lepo do podforuma Škole, pa na temu Istraživačka stanica Petnica, na kojoj sam ja prosvetljivala ljude, pa čituckaj... ;)

A jeste, a zasto je onda mene neko slagao.
ja samo znam da u osmom osnovne nisam mogla da idem, a onda su mi rekli(profesori) kao prvi razred srednje, kao i to da se ide na kraju godine, predloze te profesori, uradis seminarski rad i onda jos bude neizvesno da li cete primiti ili ne(da ja sad ne kenjkam vise,sramota me)
kad sam neobavestena
joj, sto to mrzim

Ma jok, kakav rad.
Rad se radi tamo.
Šalješ esej, možda su to mislili. Ali to je nešto tipa 'da sam ja predsednik', 'mojih 10 saveta ministru prosvete', 'da sam direktor škole', 'nauka u XXI veku' i sl.

U osmom osnovne nisi mogla da ideš zato što je jedini program za osnovce za sedmake, i oni idu krajem školske godine, na dve nedelje. Ufffff, to je mnogo dobro. Koliko klincima, toliko i nama što se igramo saradnika :D

btw sad se ne igram, sad sam velika i sad sam stvarno :P

Sto evra povratna? To mora da je neki norveški prevoznik, ovaj Jat sam gledala za Amsterdam i baš mi je... brrrr.
Znam za cene... ma moj stric je pre par godina živeo gore, i kupovao je cigarete samo za rođendan i Đurđevdan. :lol: A mi smo popadali na nos kad smo čitali o platama (učili smo brojeve :lol: ), ali nam je profanka rekla, i nije neka plata od circa 200 000 dinara kad je hleb 200.
Da,norveshki avio prevoz,Norwegian se zove,kompanija leti svuda po Evropi,sada treutno ke karta 100 evra,a od maja bitje josh manje kad otvore novi aerodrom odmah ispod Osla,karte tje onda biti oko 70-80 evra i povetjatje broj letova za Beograd,sada trenutno lete samo subotom.Dok na primer imash svaki dan iz Dubrovnika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back