~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jok,on je sa salajke...dosta recheno :p :mrgreen:
moram na praxu za pola sata....a ne ide mi se.....ima da patosiram ovu glupachu shto nam kao "predaje" y.bt. ona mene pita gde se u wordu nameshta onaj superscript,kad ocjesh recimo metar na kvadrat da napishesh...ili da stavish neki broj u index...mislim alo zheno,ko ovde predaje :neutral: :lol:

Немам ја ништа против Сомбора (мада ми се смучио онда кад сам ишао на утакмицу у Апатин, па нисам могао из Сомбора за НС никако, а гладан, изнемогао и без пара...), него где мени загриженом Новосађану да каже да нисам из Новога Сада!? :D

-Тамара
Ћути ти телепчанко једна, ти си најгрђа :lol: Иначе ја сам из Центра, а Салајка је у мени ;)

Jaooooooooooooo kako sam sreeeeeeeeeeeeeeeeeeećnaaaaaaaaaaaa :D :D :D

Prvo da se pohvalim (ne znam samo kome jer ovo više i ne čitaju ljudi kojima bih mogla da se pohvalim :roll: ) da od nedelje postajem mlađi saradnik u 5nici... ko ne zna kako to tamo ide, a ne zna većina, dosta je da znate da menjam boju kartice, nisam više zelena nego žuta :P i da je to nešto što u principu žele svi polaznici... sad ću da budem kvaziautoritet srednjoškolcima ebote :lol:

I drugo, upravo sam primila mejl od profesorke s faxa koja nam u ovom semestru ne predaje jer je dobila bebu... poslala je svim svojim studentima slike malecnog :) kako sam se razneeeeeežila, swatkiš mawi :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back