~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego....kada ste wec tu da vas pitam nešto !!! ok??? jeste li videli da immamo kopiju jmarine ? mislim sto se tice onih odgovaranja bezweynih , i prosek 50 poruka .... za koji dan ce dostici onna i 100...nemam licno nista protiv nje al.... pooozzzzzz

Ео и мене и ја сам био на путу :) Ишао сам у Сремску Митровицу, одвезао бабу код снаје, после мало обишао СМ па онда свратио на чај код колегинице у БГ и ето... малко сам се изнервирао наравно на путу БГ-ПА, али то је стандардно тако да то више ни не причам :)

Ео и мене и ја сам био на путу :) Ишао сам у Сремску Митровицу, одвезао бабу код снаје, после мало обишао СМ па онда свратио на чај код колегинице у БГ и ето... малко сам се изнервирао наравно на путу БГ-ПА, али то је стандардно тако да то више ни не причам :)

Jel fiat još živ :P

cjaos ljudi...

syebalo mi se desno uho,nishta ne chujem na njega...
ofarbala sam se u drechavo crvenu (ima fotka u profilu).

ljubav cvjeta ((((((:

Дошао Мујо код Фате и каже:

Мујо:Знаш бона Фато, мене овај наш секс почео смарат па сам је контао да ми нешто почемо мењат

Фата: Па хајде болан Мујо, може, само ми дај неку идеју пошто мени не пада никаква на памет

Мујо: Па знаш бона, могли смо ми пробат мало у уво.

Фата: Па болан небио ти хоћеш да ја оглувим???

Мујо: Е па кад ниси до сад онијемела, неш ни оглувит :lol::lol::lol:

Дошао Мујо код Фате и каже:

Мујо:Знаш бона Фато, мене овај наш секс почео смарат па сам је контао да ми нешто почемо мењат

Фата: Па хајде болан Мујо, може, само ми дај неку идеју пошто мени не пада никаква на памет

Мујо: Па знаш бона, могли смо ми пробат мало у уво.

Фата: Па болан небио ти хоћеш да ја оглувим???

Мујо: Е па кад ниси до сад онијемела, неш ни оглувит :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
uzaaaaaaaaas ((((((:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back