~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koje sam ja qurate sreće .... :(

Nakon dosta dugog vremena provedenog u izlezavanju kod kuce, sedenja na poslu itd itd uglavnom uzivanja napokon noćas odlučim da odem malo da trčkaram. I ajd, krenem ja 2-3 km sve extra i odjednom bol. Šta je kako je, kupio nove patike, dao za njih 105 € i nažuljam noge :lol: Ima jedan deo unutra koji ne valja za moje stopalo :cry: ... Evo sad ležim kod kuće, sva sreća da mi ovo nije prvi put da nažuljam noge ( od vrućeg peska redovno su mi plihovi po nogama ) pa sam uzeo cink mast, namazao i previo noge.

Samo što je na kutiji pisalo, za životinje :shock: :lol:

Тако је. Послушајте ову фину цуру којој још финије стоји кратка коса :D
ae ne uvlachi se :P :mrgreen:

:lol: vidi ko im kaže :P

šala :P

vidi ko tebi kaže :P

shta,ja? ja ne spamujem :lol: :mrgreen:

jao cjaleta mi o5 odveli u bolnicu...srce valjda...al izgleda mu nije nishta....garant je retard krishom jeo slaninu il tako neshto :lol: odo sad da sharam majicu...:heart:

ae ne uvlachi se :P :mrgreen:

a3428d16-1.gif
a3428d16-1.gif
a3428d16-1.gif
a3428d16-1.gif
a3428d16-1.gif

Е сад ми нешто паде на памет онај твој клошар што сте се цмакали овуда, а никад напипали... шта би од њега? 'ел жив? Нисам га вид'о ихахахаааај...

a jeste probali da prestanete da spamujete? na primer....vidi chuda,mozhda ne biste bili banovani :roll:

2 пута сам био банован, и ниједном није било због спама, него због неких глупости које ни ''модерација'' не конта...
Ни први ни други пут не знам зашто сам банован, а убеђен сам да не знају ни ''паметни свемогући модератори''!

пс. треба ли да кажем да ми је други пут укинут бан експресно, јер се ''модератор'' са СФ, за којег нисам ни знао да постоји, нешто зајебао... :roll: Е моји ''модератори'', ниже не можете пасти...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back