Minnie'95
Ističe se
- Poruka
- 2.976
Lepo ja kazem.... sve ce nam uzeti i nama nista nece ostati. Ovi malo dole, ovi malo gore, ovi malo levo, ovi malo desno, i nama nista ne ostane....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i vojvodinu:shock:?? ovo je strashno...
al ozbiljno...ionako ceo svet misli da smo k'o neki pakistan i azerbejdzhan i tako te nerazvijene zemlje.....samo treba zahvaliti divljacima shto potvrdjuju njihovo mishljenje...da, jesu.
pokushace da unishte americhku, hrvatsku, albansku amasadu, josh malo mekova, merkator im je daleko ali su zato tu prostorije LDPa, naravno kontejnjeri i bandere koje se nadju usput....
nikad nisam i nikad necu videti poentu u unishtavanju sopstvenog grada.
al to su ti huligani, novopechene patriote&co.
ja bih sve to preko kolena pa po dupetu.
pljas pljas pljas
perverznjaci maliM ti bi to samo zbog dupeta![]()
Nije bas tako crno-belo. Zna svet dosta, daleko je veci problem sto obican gradjanin slabo moze da utice, a i poprilicno ga boli Q da se cima oko neke tamo Srbije, koja mu nista u zivotu ne znaci.al ozbiljno...ionako ceo svet misli da smo k'o neki pakistan i azerbejdzhan i tako te nerazvijene zemlje.....samo treba zahvaliti divljacima shto potvrdjuju njihovo mishljenje...![]()
ste culi za onaj ugljenisan les u americkoj ambasadi??
ja rekoh da sam ja policija,ja bih pucala na sve te male debile,ne bas da usmrtim,ali malo rukica,malo nogiica itd itd.....kaze moja mama,pa ne bi mogla tako to je necije dete,pa hm i ta ista policija,tacnije policajci su necija deca........a jadni samo stite grad....a ovi mali skotovi.............strasno...
m kakva strana placjenica, ti si samo malo shupljikava pa duva promaja u glavici. to je sve ok, problem nastaje kad pozhelish da kazhesh neshto, pa to onda zvuchi glupo. kao i lucky girl.A da. Strani placenik. Pobogu ljudi, ja sam zensko. StranA placeniCA.
garantujem ti da su pljachkali beogradjani, uglavnom, a lupanje po zgradama i paljenje su sigurno navijachi izvrshili.Upravo su rekli da je nekoliko mladih oshtetilo americhq i hrvatsq ambasadu.
Bila sam ubedjena da cje sve biti ok.
Pa jesu zato doshli u BG, bem mu mater?
Da ih nisi kupovala sinoc?Bruka. :-) Ne znam gde sta imam. Kupila sam patike. :-) Nece mi biti na odmet ni ako je jedne uzeo Igor za mene po njegovom ukusu. Potpuno sam zaboravila da sam nasla patike. Lakovane, lagane, slatke, bas sportske. Duboke, na pertle. Nema ni govora da nisu sportske. Nego nisam ih kupila u sportskoj radnji, i lakovane su, fazon je da se nose uz suknjice, pa sam zaboravila da sam kupila u stvari sportske patike.